Müller Mónika Enteriőr - Style Center Budapest Bemutatóterem

Látogasson el a Style Center lakberendezési üzletünkbe és bármilyen egyedi hangulatú enteriőr kialakításában számíthat ránk. Profi csapatunk a segítségére lesz, legyen szó tapéta, bútor, textil esetleg kiegészítő választásáról, vagy tanácsadásról.

Elérhetőség:

Web: http://www.mullermonika.hu
Cím: 1055 Budapest, Balassi Bálint utca 21-23. Térképen
Telefon: 06 1 782-9793 vagy +36-20-237-5969
Mobil: 06 20 3 425 111
info@mullermonika.hu

Bemutatótermünkben a belsőépítészeti tervek mellé prezentáljuk a beépítésre kerülő bútorok, szőnyegek, lakástextilek, lámpák, burkolatok anyag- és színmintáit.

Referenciák: Megtekinthető itt!

Kínálatukban különleges dekorációs tárgyak, bútorok és kiegészítők, valamint neves világmárkák tapétái és textiljei szerepelnek. Itt folytatja tovább munkáját a Müller Mónika Enteriőr is, amely személyre szabott, trenddiktáló terek tervezésével és teljes körű kivitelezésével foglalkozik.

Galéria

Cikkeink

Időtálló trend 90 nm2-en

Időtálló trend 90 nm2-en

Hogyan lesz trend független, mégis időtálló egy lakás? Erre a kérdésre ad választ Müller Mónika lakberendező, egy egyszemélyes háztartás számára kialakított zuglói, új építésű, hatlakásos társasházi lakás átalakításával és berendezésével.
A minimálnak vége - inspiráló lakberendezési trendek 2011-re

A minimálnak vége - inspiráló lakberendezési trendek 2011-re

A lakberendezésben, akár csak a divatban, időről-időre szélsőséges vonalak, irányzatok váltják egymást. Ahogy a '60-as évek szuper minijét a kifutón a maxi követte úgy letisztult taupe színű falainkat is szélsőséges váltással szuperbarokk, később glamúr hangulatú tapétával dekoráltuk.