Natuzzi kanapé áruház Törökbálint

Natuzzi kanapé, ülőgarnitúra, fotel nappali bútor, étkező bútor, valamint szőnyeg, lámpa, és dísztárgy bemutatóterem. MaxCity első emelet 128-as üzlet.

Elérhetőség

Web: www.natuzzi.hu
Cím: 2040 Törökbálint, Tópark u. 1/a. Térképen
Telefon: +36 23 510 648
Email: natuzzi1@natuzzi-hungary.hu

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

Natuzzi olasz magas minőségű bőr ülőgarnitúrák és lakásdekorációs kiegészítők forgalmazása. Tekintse meg legújabb kollekcióinkat, próbálja ki modern, kényelmes és innovatív bútorainkat. Bőr kanapé, fotel és ülőgarnitúra. Minimalista nappali bútorok dohányzóasztalok és polcok. Étkezőasztal és étkezőszékek. Lámpák, szőnyegek, modern vázák és tálak

Natuzzi Opera kanapé Natuzzi Tempo sarokkanapé Natuzzi Tenorerosso bőrkanapé Natuzzi Brio kanapé Natuzzi Omega étkezőbútor Natuzzi Viaggio Borghese könyvespolc Natuzzi Piuma franciaágy, hálószoba bútor Natuzzi Opus kanapé Natuzzi Capriccio ágyazható kanapé Natuzzi Cambre kanapé Natuzzi Briopelle kanapé Natuzzi Avana kanapé Natuzzi Borghese kanapé Natuzzi Domino kanapé Natuzzi Don Giovanni Natuzzi Forma Sectional Natuzzi Notturno Natuzzi Preludio kanapé Natuzzi Opera kanapé MaxCity Natuzzi Lounge sofa Natuzzi Tenore kanapé Natuzzi Trattotessuto kanapé Natuzzi Tempo fotel Natuzzi Surround kanapé Natuzzi pálcás lakásillatosító Natuzzi szőnyegek Natuzzi vázák, dekorációs tárgyak Natuzzi Chocolat releve dohányzóasztal Natuzzi Dolce Vita ágy Eros étkező asztal és Vesta étkezőszék Natuzzi Mondrian tárolókomód Natuzzi 1004 Astra lámpa Natuzzi Swing újságtartó Natuzzi nyújtott hatszögletű üvegasztal Natutti Tempo retró karfa asztal Natuzzi nappali szekrény, dohányzóasztal Natuzzi kávézóasztal, lerakóasztalok

Cikkeink

Édes semmittevés egy különleges Natuzzi relax fotelben Édes semmittevés egy különleges Natuzzi relax fotelben
A Natuzzi mindig is egy kényelmesebb világról álmodott. Új szereplő a komfortos és kényelmes bútorok világában a Natuzzi Re-Vive fotel. Szemet gyönyörködtető megjelenés, stílusos luxus. Ez valami egészen más a relax bútorok világában.
2016. júl 19.
Natuzzi újdonságok a Salon del Mobile milánói kiállításon Natuzzi újdonságok a Salon del Mobile milánói kiállításon
A Natuzzi mai napig a világ legismertebb márkái között van, a luxuscikk fogyasztók között végzett Ipsos-Lagardère felmérése szerint. Így természetesen idén is a 2016-os Salone del mobile prominens kiállítói között találhattuk.
2016. máj 24.
A Natuzzi bútorok Puglia festői tájain elevenednek meg A Natuzzi bútorok Puglia festői tájain elevenednek meg
Harmony Maker címmel indított el nemrégiben egy új kommunikációs kampányt a Natuzzi Italia a luxusbútorok vásárlói körében. A Natuzzi Style Centre a Grey United-del összefogva egy látványos kisfilmben vonultatja fel a legszebb bútorait, elbűvölő épületek és tájak környezetében.
2016. máj 05.
Brio a mozgásban lévő szépség Brio a mozgásban lévő szépség
Natuzzi Brio kanapé. Új design. Láthatatlan Soft Touch technológia, gombnyomásra felemelkedő lábtartó. Maximális kényelem kilenc másodperc alatt. Csak 2013 áprilisában most 20% kedvezménnyel kapható.
2013. ápr 05.
Natuzzi Preludio új ergonómikus kanapé az igazi relax érzésért Natuzzi Preludio új ergonómikus kanapé az igazi relax érzésért
Hunyd le a szemed, és képzelj ez egy igazán kényelmes kanapét, ami a tökéletes pihenést és kikapcsolódást nyújtja. A Natuzzi tervezői megalkották új kollekciójukban a Preludio kanapét ami minimalista megjelenésével is eleganciát sugároz. Kinyithatod.
2013. febr 06.
Soprano kanapé vezéregyéniségeknek Soprano kanapé vezéregyéniségeknek
A Natuzzi a Soprano kanapé megalkotásakor, a nagy öreg rokon a Chester bőrkanapé formáját vette alapul, és modern formába öntötte azt.
2012. dec 11.
Visszafogott külső és extrém lágyság ez a Natuzzi Relevé kanapé Visszafogott külső és extrém lágyság ez a Natuzzi Relevé kanapé
A Natuzzi Relevé kanapé az egyszerű letisztult designt képviseli modern megjelenést sugall teret engedve a kényelemnek. A fotón látható dohányzóasztal, szőnyeg, lámpa, és dekorációs elemek is mind Natuzzi termék.
2012. okt 31.
Natuzzi Etoile kanapé a kényelemfüggőknek Natuzzi Etoile kanapé a kényelemfüggőknek
Pasquale Natuzzi olasz műhelyének újabb gyönyörű darabját szeretnénk bemutatni Önöknek. Az Etoile egy modern, tiszta vonalvezetésű kanapé, terebélyes idomain a páratlan kényelmet nyújtja.
2012. okt 08.
Natuzzi Ciak kanapé és fotel retró beütéssel Natuzzi Ciak kanapé és fotel retró beütéssel
A Natuzzi Ciak kanapé a modern kompakt és letisztult vonalú kialakításának és méreteinek köszönhetően a kisebb életterek főszereplőjévé szeretne válni. A kettes osztású ülőfelület alatt kecsesen húzódik meg a szatén nikkel csővázas fém keret, melyhez a vékony lábak kapcsolódnak.
2012. szept 04.
Cambre a Natuzzi ikonikus modellje Cambre a Natuzzi ikonikus modellje
A Cambre kanapé a Natuzzi bútorok egy ikonikus darabja. A vonzó és modern forma a Natuzzi Group Style Centerben készült és legnagyobb erénye a rendkívüli variálhatósága.
2012. aug 15.
Natuzzi Bateau - Férfias és modern kanapé Natuzzi Bateau - Férfias és modern kanapé
A Natuzzi törökbálinti üzlete 11 éve kínál magas minőségű modern olasz kanapékat és ülőgarnitúrákat. Szeretnénk segíteni a kanapévásárlás előtt álló olvasóinknak abban, hogy a Natuzzi kanapék népszerű modelljeit kicsit jobban szemügyre vesszük.
2012. aug 06.
Natuzzi a sármos olasz kanapé Natuzzi a sármos olasz kanapé
Az 1959 óta létező - a Wall Streeten is jegyzett - legnagyobb olasz bútorgyártó cég a Natuzzi, mint a letisztult vonalú kényelmes ülőbútorok alkotóiként vonult be a köztudatba.
2012. júl 02.

Tekintse meg termékeinket

Ahol még megtalálsz

Lakásdekoráció, Exkluzív dekoráció, Tálak, Tükör, Vázák

Szőnyegek, Darabszőnyegek

Világítás, Állólámpák, Exkluzív lámpák, Lámpa

Bútortípusok, Bőrbútorok, Design bútorok, High-tech bútor, Irodabútor, Minimál bútorok, Modern bútorok, Retró bútorok, Szállodabútor

Étkező bútor, Étkezőasztalok, Étkezőgarnitúra, Étkezőszékek

Nappali bútor, Dohányzóasztal, Exkluzív nappali berendezés, Fotelek, Karosszék, Könyvespolcok, Könyvszekrény, Nappali szekrény, Tv szekrény, Ülőgarnitúrák, Vitrin