Németh Ágnes Csilla lakberendező

Lakberendezési tervezés és tanácsadás személyre szólóan, az Ön igényeinek megfelelően!

Elérhetőség

Web: www.casaart.hu
Cím: 6000 Kecskemét, Arany J. u. 3. Térképen
Telefon: 06 30/305-6352
Email: casaart.bp@gmail.com

Rólunk

Kecskeméti irodánk címe:

Bejelentkezés időpont egyeztetés után:
6000 Kecskemét, Arany J. u. 3.
Mobil: 30/305-6352
Email: casaart.iroda@gmail.com

Budapesti irodánk címe:

Bejelentkezés időpont egyeztetés után:
13. kerület, Pozsonyi út. 1. fszt. 3. A Jászai Mari térnél
Mobil: 30/305-6352
Email: casaart.bp@gmail.comNémeth Ágnes Csilla lakberendező Kecskemét - BudapestSzeretem a modern és igényes otthonokat. Hiszek a minőségi anyagok alkalmazásában, melyek eleganciát és időtállóságot nyújtanak. Fontosnak tartom az elképzelések összehangolásával a jól működő térkialakítást, a színek, formák és anyagok összhangját, a helyes arányok megtalálását egy barátságos, szép otthon megalkotásához. Jó érzés egységben látni az épületet a belső térrel, a kialakított enteriőrt a benne élőkkel.

INGATLAN VÁSÁRLÁSA ELŐTT személyes megtekintés és konzultáció keretében segítséget nyújtok, hogy szakmai szemmel is a legidálisabbat vásárolja meg, s ha szükséges, a későbbi átalakítás tervezését és komplett kivitelezését is vállaljuk berendezéssel együtt, kulcsrakészen.

Címkék: enteriőrtervezés, térkultúra, lakberendezés

Németh Ágnes Csilla lakberendező tevékenységek

Németh Ágnes Csilla lakberendező Nappali berendezése - Szarvas Étkező és konyha - Szarvas Nappali-konyha - Szolnok Konyha Óbudán Étkező - Nagykőrös Fehér konyha Nagykőrös Konyhatervezés - Casaart Casaart Lakberendezés - Kecskemét Fürdőszoba berendezés Lakástextilek, ágytakaró 3D Falpanelt terveztünk nappaliba Modern étkezősarok padokkal Konyhafelújítási munkálatok Natúr nappali lakberendezési munka Modern konyhabútor étkezővel Modern konyhai gépek és hűtőszekrény Fürdőszoba sötétbarna bútorokkal Modern nappali kialakítása Nappali és étkező tágas átjáróval Miniétkező a konyhában Fehér fürdőszoba pliszé árnyékolóval Kiss Dent Kecskemét fogászati rendelő Fogászati rendelő berendezése Faldekoráció fogászati rendelőben

Cikkeink

Németh Ágnes Csilla lett az Év Lakberendezője 2014 győztese Németh Ágnes Csilla lett az Év Lakberendezője 2014 győztese
A lakberendező szakma legmagasabb elismerését, az Év Lakberendezője 2014. díjat idén Németh Ágnes Csilla vehette át Budapesten a Marriott Hotelben.
2015. ápr 15.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Bútortervezők, Lakberendezők, Látványtervezés, Styling