Nuans Textil - Bútorszövet és lakástextil kereskedés

A Nuans Textil fő tevékenysége kiváló minőségű bútorszövet és textilbőr forgalmazása nagybani és kiskereskedelmi felhasználók számára egyaránt.

Elérhetőség

Web: www.szilutext.hu
Cím: 1191 Budapest, Üllői út 241. Térképen
Telefon: 06 1 2448072
Email: nuans@nuanstextil.hu

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

Termékeink között egyre nagyobb szerepet kapnak importált szövetek, melyek beszállítói között számos minőségi termékeket gyártó európai és tengerentúli vállalat is szerepel. Ennek következtében a cég kínálatában a könnyen megfizethető és a luxus színvonalú textíliák egyaránt megtalálhatók. A választék szélesítése céljából ma már falikárpit, műbőr, kárpitoskellékek is kapható, továbbá bBársonyok, zseníliák, dekor - és függönyanyagok. Műbőr és textilbőr kereskedelem, grádli, molinóvászon.

Textilbőr és bútorszövet Bútorszövetek kanapéra Nunas Textil Vászon és bútorszövet kereskedés Egyszínű modern bútorszövetek Élénk színű egyszínű bútorszövetek Franciaágy kárpitok Mintás vintage szövetek Nanotech bútorszövetek mosható változat Nanotech felületkezelt bútorszövet

Cikkeink

Új fejlesztésű bio bútorkárpit allergia ellen Új fejlesztésű bio bútorkárpit allergia ellen
Az új termék legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy ellenáll a gomba, penész, baktériumok támadásának is, ezzel megakadályozva olyan részecskék megtelepedését, melyek allergiát vagy betegségeket okozhatnak. Sőt, a textília képes önmagát frissíteni, méghozzá környezetkímélő módon!
2007. ápr 17.

Ahol még megtalálsz

Függöny, Dekoranyagok, Lángálló anyagok, Sötétítő függöny

Lakástextil, Bútorhuzatok, Bútorszövetek, Fali kárpitok, Faliszőnyeg, Függönyanyagok, Grádli, Habszivacs, Molinóvászon, Műbőr, Pamut bársonyok, Vásznak

Szőnyegek, Faliszőnyegek