Otti Manufactura - Antik hatású burkolatok, cementlapok, mozaiklapok

Az Otti Manufactura fali-és padlóburkolatai, kandallói, térelemei, új színt visznek az európai belsőépítészet gazdag tárházába. Kültéri és beltéri burkolat, falburkolat, homlokzati burkolat.

Elérhetőség

Web: www.ottiburkolat.hu
Cím: 8000 Székesfehérvár, Angol u. 3. (Belterület 9937/5 HRSZ) Térképen
Telefon: 06 70/683 7027
Mobil: 06 70/683 7027
Email: info@ottiburkolat.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

Az Otti burkolatok tervezője és kifejlesztője, Hoffer Ottó belsőépítész több éves munkája során arra a következtetésre jutott, hogy a kereskedelemben kapható termékek egyoldalúsága, és szériajellege miatt belefog egy egészen eredeti ötlet megvalósításába. Feltaláló-művészlélek vénájának köszönhetően megalapította vállalkozását, egy olyan manufaktúrát, amely európai tradíciókra építve, korszerű technológiával készít igényes, változatos, és minőségi burkolatokat. Az Otti egyedi tervezésű cementlap és mozaiklap attraktív burkolatai választ adnak építészek, belsőépítészek, lakberendezők, vendéglátók, műemlékesek, és lakásfelújítók kérdéseire.

Gyártás/Székhely: 8000 Székesfehérvár, Angol u.3. (Belterület 9937/5 HRSZ)

Bemutatóterem: 8000 Székesfehérvár, Sárkeresztúri út 14. - boltOtti

Tel: Tatár Lajos: +36 30 902 5988
Martin György: +36 20 662 6023

Otti Manufaktúra Székesfehérvár Egyedi tervezésű Otti burkolat Címerek készítése - Otti kőburkolatok Otti falburkolat Kőmosdó - Otti burkolat Manufactura Kültéri és homlokzati kőburkolat Otti Rusztikus kőburkolat Otti Székesfehérvár Otti térkőburkolat Otti burkolat rekeszöntéses technika Ottiburkolat mint dekorburkolat Otti rusztikus burkolat Egyedi tervezésű Otti mozaik burkolat Otti burkolattervezés Otti burkolat - 48 étterem Kecskemét Otti látszóbeton konyhapult, mosdópult Otti burkolat Hoffer Ottó tervezése Otti beltéri lámpák Otti kültéri lámpák Pálos & Napos                 Kép megvilágító, és falikar- finom, kék, kézzel festett ornamentikával díszített, törtfehér fajanszból. A rézcső kénmájjal antikolt. A lámpa hosszúkás búrájának dölésszöge állítható. Pálos & Napos                 Kép megvilágító, és falikar- finom, rózsaszín, kézzel festett ornamentikával díszített, törtfehér fajanszból. A rézcső kénmájjal antikolt. A lámpa hosszúkás búrájának dölésszöge állítható. Otti egyedi tervezésű fali lámpa Otti egyedi tervezésű fali lámpa Otti egyedi tervezésű fali lámpa Otti egyedi tervezésű fali lámpa Otti egyedi tervezésű fali lámpa

Cikkeink

Kandalló a családi tűzhely Kandalló a családi tűzhely
A kandalló megtervezése a ház szerkezetével egyidőben szükséges, mivel a zárt tűzterű kandallók - ma ez használatos leginkább - kivitelezésekor előre érdemes gondolkodni, például a levegő-bevezető csatorna kialakításáról, illetve a kémény méretéről.
2016. okt 08.
Kellemesen édes nosztalgia - lakberendezés vidéki stílusban Otti burkolatokkal Kellemesen édes nosztalgia - lakberendezés vidéki stílusban Otti burkolatokkal
A vidéki otthon jellemzője a természetközeliség, a meghitt melegség, a hagyományok megtartása. Hívogató nyugalmat áraszt, igazi menedék számunkra, ahova szívünk vágyik a városi pörgés elől.
2016. szept 19.
Rusztikus fürdőszobába rusztikus burkolatot! Rusztikus fürdőszobába rusztikus burkolatot!
A fürdőszoba általában kevesebb négyzetméteren kialakított helyiség, a lakás többi tereihez képest, viszont a burkolatok legnagyobb mennyiségben a fürdőszobában jelennek meg, ezért nagyon fontos döntés ezek kiválasztása.
2016. aug 01.
Változatos beltéri burkolatok - Otti kövek a lakásban? Változatos beltéri burkolatok - Otti kövek a lakásban?
Természetesen a burkolat, a kő, a burkolólap, járólap, a falburkolat mind-mind szinonimái egymásnak. Vagyis ha valakit elijeszt a kő, vagy a beton- műkő szavak köré fonódott előítéletek sora, akkor itt az ideje levetni ezeket!
2016. júl 18.
Miért szeretjük a mediterrán stílust? Miért szeretjük a mediterrán stílust?
Mármint mediterrán mit? – kérdezhetnénk. Ugyanis ilyen korszak, vagy stílus nem igazán létezik! Életérzés, és anyaghasználat viszont igen. Az építészet és a lakberendezés nap- mint nap használja a mediterrán vidékek architektonikus elemeit, csakúgy mint a gasztronómia vagy a divatszakma.
2016. jún 09.
Otti burkolatok shabby chic lakberendezési stílushoz Otti burkolatok shabby chic lakberendezési stílushoz
A shabby szó konkrét jelentése kopott elegancia, melyben tökéletesen megfér egymással a hatalmas kristálycsillár, régi, felújított, kopottas hatású bútorokkal, ezüst képkerettel, és persze patinás padlóburkolattal.
2016. máj 14.
Kenhető betonfal több színben akár utólag is? Kenhető betonfal több színben akár utólag is?
Az építkezés majdnem minden fázisában megvalósíthatunk egy ilyen látványos designfelületet. Hogy lehet ez? Már kész a ház, adott a rétegrend, és a falak is állnak! Az Otti csapat egy speciális kenhető betonanyaggal 2-4 mm rétegvastagságban képes megvalósítani álmaid betonfalát.
2016. ápr 13.
Miben különböznek az egyes burkolattípusok? - Tudj meg többet Hoffer Ottó belsőépítésztől Miben különböznek az egyes burkolattípusok? - Tudj meg többet Hoffer Ottó belsőépítésztől
A kereskedelemben kapható hidegburkolatok választéka tengernyi. Mondhatjuk, az utóbbi pár év alatt megsokszorozódott.
2016. jan 25.
Egyedi tervezésű magyar burkolatok, cement- és mozaiklapok Egyedi tervezésű magyar burkolatok, cement- és mozaiklapok
Az itt bemutatott burkolatok a különböző járólapok és falburkolatok gazdag felhasználási lehetőségét mutatják. Az Otti kövek lakások, vendéglátóhelyek, közterek, kertek, teraszok, pincék, kúriák patináns díszítőelemei lehetnek.
2011. nov 15.

Ahol még megtalálsz

Kerti bútorok, kertépítés, Kültéri burkolatok

Burkolatok, Beltéri díszítőelemek, Cementlap, Dekorpanel, Díszcsík, Falburkolat, Kőburkolat, Kőmozaik, Kültéri burkolat, Medenceburkolat, Mozaik csempe, Padlólap, Teraszburkolat

Építőanyag, Ablakpárkányok, Homlokzatburkolat, Lábazati burkolat, Lépcsőlapok

Lépcső, korlát, Beltéri lépcső, Egyedi lépcső

Világítás, Állólámpák, Art Deco lámpák, Bauhaus lámpák, Csillárok, Egyedi lámpák, Egyedi világítás, Exkluzív lámpák, Fali lámpák, Képmegvilágító, Klasszikus lámpák, Konyhai lámpák, Kültéri lámpák, Lámpa

Kertépítés, Kerti burkolatok