Pascal Home Design - Pascal Rita lakberendező

A Pascal Home Design-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy átfogó szolgáltatást nyújtsunk azoknak, akik elvesztek az otthonteremtés útvesztőiben. Nem csak megálmodjuk, de meg is valósítjuk elképzeléseiket, s ha kell felkutatjuk Önnek a tökéletes otthont.

Elérhetőség

Web: www.pascalhomedesign.hu
Cím: 1103 Budapest, Noszlopy utca 27. A/2. Térképen
Telefon: +36 70 9412570
Mobil: +36 70 9412570
Email: info@pascalhomedesign.hu

Rólunk

Az ügyfeleink nagy része a folyamatokban csak egyeztetés szintjén van jelen, mi mindent - a rendeléstől a beszerzésig, a kivitelezéstől az összeszerelésig - elvégzünk! Kapunk, majd adunk egy kulcsot. Csak az ajtó mögött más vár a tulajdonosra! Nem vagyok díszlettervező és kellékes sem, mert a személytelen életterekben nem hiszek. Otthontervező vagyok, aki az emberekben hisz, akik otthonra vágynak. Saját, személyes, egyedülálló élettérre, ami csak róluk szól, NEKIK kényelmes, NEKIK praktikus, NEKIK szemet gyönyörködtető. Hiszem, hogy minden embernek jár a tökéletes otthon. Nem csak annak, akinek sok pénze van, vagy különleges ízléssel áldotta meg az ég, hanem annak is, aki segítségre szorul, vagy szűkösebb az anyagi kerete. Velük/értük dolgozni egyszerre öröm és kihívás. 

Szolgáltatásaim:

  • 3D látványterv készítés INTERICAD LITE 2.0 professzionális lakberendező szoftverrel
  • Stílustanácsadás (hangulattervek készítése)
  • Lakberendezési tanácsadás, funkcionális térszervezés
  • Lakásvásárlási tanácsadás - költségoptimalizálás
  • Lakás eladásra felkészítése
  • Bútortervezés, egyedi dekorációk tervezése.

Belvárosi lakás Budapest térképpel -Pascal Rita lakberendező Belvárosi lakás hálószoba berendezés - Pascal Rita lakberendező Fürdőszoba fekete-fehérben - Pascal Rita lakberendező Mini konyha és étkező - Pascal Rita lakberendező Modern konyha bérelhető lakásban - Pascal Rita lakberendező Egyedi Srabble hálószoba dekoráció - Pascal Rita lakberendező Galéria kialakítása - Pascal Rita lakberendező Fiatalos belvárosi lakás - Pascal Rita lakberendező Egyedi faldekoráció - Pascal Rita lakberendező Trendi fürdőszoba - Pascal Rita lakberendező Bútortervezési megoldások - Pascal Rita lakberendező Stílusos fürdőszobák tervezése - Pascal Rita lakberendező Hálószoba látszó téglafallal - Pascal Rita lakberendező Bicikliváz a fürdőszobában - Pascal Rita lakberendező Színes faldekoráció - Pascal Rita lakberendező Budapest hangulatú konyhafal dekoráció - Pascal Rita lakberendező

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Belsőépítészek, Bútortervezők, Látványtervezés, Styling