Siroco Interiors

Mit jelent számunkra lakberendezés? Ez egy összetett szakma, hiszen egyszerre kell hozzá a mérnöki és művészeti szemléletmód, ahol a szépség nem mehet a praktikum rovására és viszont. Tervezők: Orosz Flóra és Coen Ildikó.

Elérhetőség

Web: www.siroco.hu
Cím: 1029 Budapest, József Attila útja 64. Térképen
Telefon: 06 30/650-3162
Mobil: 06 30/650-3162
Email: flora.orosz@siroco.hu

Rólunk

Meg kell ismerni és meg kell érteni a megrendelőt, fel kell tárni az igényeit, gyakran mélyen bele kell látni az életébe is. Mindezt azért, hogy meg tudjuk mutatni neki azt az otthont, amit ő magának talán még elképzelni sem tud. Először látványterveken elevenítjük meg a képzeletbeli otthont, majd élőben is megvalósítjuk. A tulajdonost megismertetjük olyan vásárlási, megvalósítási alternatívákkal, amelyek sokszor csak szűkebb szakmai körökben ismertek, és amelyek létezéséről az ügyfeleknek általában korábban nem volt tudomásuk. A folyamat végére rendszerint bensőséges viszony alakul ki a megrendelő és köztünk, aki már-már családtaggá válik, mire végül átadjuk új otthonát.

Orosz Flóra és Coen Ildikó Siroco Interiors Kft. Fürdőszoba - Siroco Interiors Üzletberendezés - Siroco Interiors Konyha - Siroco Interiors Váci ház látványterv - Siroco Interiors Játszótér tervezés látványterv Étkező - Siroco Interiors Klasszikus étkező látványterv Modern fürdőszoba látványterv Recepció terve - Siroco Interiors Kft. Nappali lakberendezés - Siroco Interiors Egyedi konyha tervezése - Siroco Interiors Épület homlokzat tervezés

Cikkeink

Egybe nyitott terek, látványos burkolatok - Ilyen lesz a fiatal lány tetőtéri otthona Egybe nyitott terek, látványos burkolatok - Ilyen lesz a fiatal lány tetőtéri otthona
A Siroco Interior Orosz Flóra vezetésével most egy tetőtér berendezésére, illetve a látványtervek elkészítésére fókuszál. A fiatal hölgynek egyedi elrendezéssel és stílusos burkolatokkal szeretnének otthonos légkört kialakítani.
2016. márc 30.
Egy fürdőszoba három arca Egy fürdőszoba három arca
A Siroco Interors tervezőjeként gyakran kapom feladatul, hogy fürdőszobát tervezzek, volt már dolgom az egészen pici 2-3 négyzetméterestől kezdve, a hatalmas többmedencés fürdőkig.
2015. aug 27.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Belsőépítészek, Bútortervezők, Lakberendezők, Látványtervezés, Styling