Skandi Trend - Vintage lakberendezési üzlet és webáruház

Cégünk webáruházként indulva a romantikus lakberendezés, a vintage stílusú konyhai kiegészítők, a skandináv stílusú lakberendezési termékek forgalmazásával foglakozik.

Elérhetőség

Web: www.skanditrend.hu
Cím: 2040 Budaörs, Templom tér 7. Térképen
Mobil: +3620/227-0173 és +3670/511-6631
Email: info@skanditrend.hu

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

A célunk az volt,hogy eljuttassunk Magyarországra egy olyan lakberendezési designt, amely az itthoni belsőépítészetben és lakberendezési kiegészítőkben még kevésbé ismert és kevésbé elérhető! Webáruházunk mellé megnyitottuk üzletünket Budaörsön, ahol a látogatók személyesen is megcsodálhatják az egyedi termékeinket.

Kínálatunkban hagyományos dán márkák termékeit kínáljuk, amellyel könnyedén belecsöppenhet az egyedi skandináv lakberendezés hangulatába. Ezek között a termékek között megtalálhatja a különleges és egyedülálló mintával tervezett porcelán és textil termékeiről híres Green Gate, a romantikus és rusztikus stílusú, provence hangulatát idéző La Finess gyártó termékei. Susan Lordi művésznő által készített Willow Tree szobrokat és a Velence mellől Muránóból származó egyedi üveg ékszereinket.

Termékeink között kedvére válogathat a romantikus stílusú porcelán bögre, porcelán tál, ágytakarók, párnahuzatok, a rusztikus stílusú porcelán fogantyú, gyertyatartó, és a vidéki stílusú porcukorszóró, fűszertartó, sütőformák és textilekből.

Skandi Trend Vintage lakberendezés Skandi Trend Vintage lakberendezés Skandi Trend Vintage lakberendezés Skandi Trend Vintage lakberendezés Skandi Trend Vintage lakberendezés Skandi Trend Vintage lakberendezés Skandi Trend Vintage lakberendezés Skandi Trend Vintage lakberendezés Skandi Trend Vintage lakberendezés Skandi Trend Vintage lakberendezés

Cikkeink

GreenGate 2018 tavasz-nyári kollekció a Skandi Trend webáruházban! GreenGate 2018 tavasz-nyári kollekció a Skandi Trend webáruházban!
Pipacsok, rózsák és cseresznyék sokasága a GreenGate legújabb tavasz-nyári kollekciójában! Izgalmas új színek, minták és formabontó trendek! Lakberendezési kiegészítők a Standi Trend webáruházból!
2018. febr 09.
Megérkeztek a Skandi Trend webáruházba az őszi-téli lakásdekor újdonságok! Megérkeztek a Skandi Trend webáruházba az őszi-téli lakásdekor újdonságok!
A GreenGate idén a jól ismert romantikus és vintage stílus mellett egy újabb irányzat termékeivel bővíti kínálatát! A legújabb Art deco termékek a Gate Noir fantázia néven futó kollekció részeként kerülnek forgalomba.
2017. szept 28.
Skandi Trend - Egyedi stílus és dekoráció a lakberendezésben! Skandi Trend - Egyedi stílus és dekoráció a lakberendezésben!
Idén lesz hat éve, hogy az egyik leghíresebb dán designer márka a Green Gate Magyarországon is képviselteti magát. A budaörsi székhelyű Skandi Trend webáruház két éve megnyitotta Budaörs szívében lakberendezési üzletét is, ahol a kiváló minőségű áruk személyesen is megtekinthetőek, megvehetőek.
2017. márc 09.

Ahol még megtalálsz

Webshopok, Dekoráció, Textil shop

Lakásdekoráció, Adventi koszorú, Ajándék ötletek, Dekorációs boltok, Dekorációs kellékek, Díszüvegek, Ékszerek, Exkluzív dekoráció, Gyertyák, Gyertyatartók, Húsvéti dekoráció, Karácsonyfa dísz, Kerámia, kaspó, Lakásdísz, Mécsestartó, Mediterrán stílus, Növénydekoráció, Órák, Szobrok, Tálak, Táskák, Tükör, Vázák, Virágdekoráció, Virágtartók

Lakástextil, Ágytakarók

Szőnyegek, Darabszőnyegek

Világítás, Egyedi világítás, Klasszikus lámpák, Lámpa, Lámpabúrák, Lámpaernyők