Szakos Andrea lakberendező

A stílus az Öné, miénk a megfogalmazása! Lakberendezés, enteriőrtervezés és színtanácsadás.

Elérhetőség

Web: www.andrea-design.hu
Cím: 1055 Budapest, Szalay u. 4. Térképen
Telefon: 0670 36 22 658
Mobil: 0670 36 22 658
Email: artslabor@gmail.com

Rólunk

Képzelje el magát egy zöld pázsittal körülölelt kúriában, ahol a régmúltat idéző pompás festett falak, süppedő fotelek várják Önt, hogy egy fáradt nap után, belebújva kényelmes öltözékébe megpihenjen otthonában.


Lakberendezőként keresem a térben rejlő izgalmakat, miközben mindig a rend megteremtésére törekszem. Kedvelem a régi és új keveredését, a stílusok egymás mellé társítását. A lakberendezést művészetnek tekintem és igyekszem a legnagyobb alázattal művelni.


Szakos Andrea lakberendező munkái Szakos Andrea lakberendező munkái Szakos Andrea lakberendező munkái Szakos Andrea lakberendező munkái Szakos Andrea lakberendező munkái Szakos Andrea lakberendező munkái Szakos Andrea lakberendező munkái Szakos Andrea lakberendező munkái Szakos Andrea lakberendező munkái Szakos Andrea lakberendező munkái Szakos Andrea lakberendező munkái Szakos Andrea lakberendező munkái

Cikkeink

Lakberendezési kiegészítők, lámpák, ékszerek marokkói hangulatban Lakberendezési kiegészítők, lámpák, ékszerek marokkói hangulatban
Ha szereted az egzotikus lakberendezési kiegészítőket, kézzel készült ékszereket, cipőket, papucsokat és párnákat, akkor nézz szét a Marandshop webáruházban és üzletben.
2017. márc 11.
Egy Parlament közeli 80 nm-es lakás újjászületése Szakos Andrea lakberendező tervei alapján Egy Parlament közeli 80 nm-es lakás újjászületése Szakos Andrea lakberendező tervei alapján
80 m2-es lakás Budapest belvárosában a Parlament tőszomszédságában. A kozmopolita ihletésű belső tereket Szakos Andrea lakberendező tervező és kivitelező csapata gondolta újra sok-sok egyedi tervvel és kreatív dekorációs elemmel kiegészítve.
2016. dec 27.
Frissen felújított polgári otthon új színekre hangolva Frissen felújított polgári otthon új színekre hangolva
Már jó néhány éve lendületet kapott a belváros megújítása, sorra nyílnak divatos éttermek, bisztrók, a házak homlokzatát korszerűen, stílusosan felújítják. Ez magával vonzza az elegáns, nagy légterű, tágas lakások korhű, igényes felújítását, lakberendezését is.
2014. nov 29.
Egy budapesti étterem újjászületése - Tervező: Szakos Andrea lakberendező Egy budapesti étterem újjászületése - Tervező: Szakos Andrea lakberendező
Budapest belvárosában működik több, mint egy évtizede az Olíva étterem, mely nemrégiben teljesen megújult. A korábban tipikusan „magyar mediterrán” hangulatú tér úgy kapott új megjelenést, hogy térkapcsolatai és fontosabb építészeti elemei megmaradtak.
2014. máj 29.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Belsőépítészek, Bútortervezők, Lakberendezők, Látványtervezés, Styling