Székpláza – www.szekplaza.hu

Válasszon magának széket, kárpitot és faszínt! Egyedi kivitelezés gyorsan és kényelmesen. Székpláza, ahol egy kattintással megszerezhet mindent, amin ülni lehet!

Elérhetőség

Web: www.szekplaza.hu
Cím: 1135 Budapest, Reitter F.u. 8/b. Térképen
Telefon: 06 1 270-9700
Fax: 06 1 270-9708
Mobil: 06/70 432-5000
Email: impala@impala.hu

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

Óriási székválasztékunk mellett különböző asztalok, asztallábak, asztallapok, fotelek, étkezőgarnitúrák, irodai és forgószékek, design székek és egyéb kiegészítő bútorok találhatóak.

Raktárunkból több mint 10.000 termék közül választhat: székkínálatunkban bárszékeket, hintaszékeket, kárpitozott székeket, kárpitozott karszékeket, kárpitozott fémvázas székeket, lemezelt karszékeket, lemezelt székeket, nádazott karszékeket, nádazott székeket, tárgyalószékeket, térdeplő székeket, illetve ülőkéket, koktélfoteleket és puffokat is talál.

Webáruházunk termékeinél megtalálhatóak az adott termékre vonatkozó információk – többet között méretek, garanciális idő, valamint a termék raktárkészletének mennyisége is, mely rendelés esetén fontos információt jelent.

Termékeinket nem csak magánszemélyeknek, hanem cégeknek és a HORECA szegmensnek is ajánljuk. Tárgyaló-, illetve irodai székeink tökéletes bútorai lehetnek a kicsi és a nagy irodák számára is.

Kedvezményeink:

  • 50 darabszám feletti termék vásárlása esetén kedvezőbb árak

  • Folyamatos egyedi, illetve szezonális akciók

  • Lakberendezők Országos Szövetsége tagjai számára kedvezmény

Kövesse Facebook oldalunkat, ahol termékbemutatókat, híreket, információkat, akciókat találhat webáruházunkról.

Irodai székeink, gyerek- és ifjúsági forgószékeink, illetve vezetői forgószékeink kínálata mellett keresse XXL és XXXL vezetői forgószékeinket, melyek teherbírása meghaladja a 150 és a 200 kilogrammot is!Székpláza webáruház Székpláza étkezőszékek Design székek a Székpláza webáruházból Szánkótalpas szék - Székpláza Étkezőasztal és étkezőszék a Székplázából Tömörfa asztal és szék Relaxfotel a Székplázából Retró forgó fotel Kényelmes étkezőszékek Irodai és gyerekszobai székek - Székpláza Design székek

Cikkeink

Visszatapsolt raklapok - Facebook Játék indul ma - Nyerd meg Te a Relaxfotelt! Visszatapsolt raklapok - Facebook Játék indul ma - Nyerd meg Te a Relaxfotelt!
A visszajelzések alapján úgy tűnik megnyomtunk az olvasókban egy gombot. Így a kéréseknek eleget téve folytatjuk a raklaptémát, de egyben meg is hirdetnénk egy játékot!
2012. jún 22.

Ahol még megtalálsz

Webshopok, Étkező garnitúra

Bútortípusok, Vendéglátóipari bútorok

Dolgozószoba, iroda, Görgős fotelek, Irodai szék

Étkező bútor, Bárszékek, Étkezőasztalok, Étkezőgarnitúra, Étkezőszékek