Szimpex - Teraszok és árnyékolók

Tegyen egy sétát az árnyékolás és kapuk világában, ismerje meg termékeinket és szolgáltatásainkat.

Elérhetőség

Web: www.roloart.hu
Cím: 2016 Leányfalu, Móricz Zs. u. 167. Térképen
Telefon: +36 30 490 2672
Mobil: +36 30-474-7464
Email: info@roloart.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

(11-es út CBA Príma üzletház)

Reméljük kérdéseire megfelelő információt és elképzeléseinek megfelelő termékeket talál. Ossza meg velünk egyedi igényeit, elképzeléseit, és mi lehetőségeinkhez mérten megoldást kínálunk Önnek.

Ingyenes felmérés és tanácsadás.

Weinor napellenző Weinor textil pergola Weinor napellenző

Cikkeink

Újítsd meg a teraszod Weinor árnyékolókkal, textil pergolával vagy egy különleges üvegoázissal Újítsd meg a teraszod Weinor árnyékolókkal, textil pergolával vagy egy különleges üvegoázissal
A tavasz közeledtével megnő az árnyékolástechnikai termékek iránti érdeklődés. Ismerje meg a kiváló minőségű német Weinor napellenzőit, pergola és a különleges üvegoázis megoldásait!
2016. jan 11.
Ők profi árnyékolót szerelnek Neked! Ők profi árnyékolót szerelnek Neked!
Közeledik a tavasz, a sok napsütés, érdemes már időben az árnyékolásra is gondolni. Nézd meg a Szimpex Árnyékolástechnika videóját, ismerd meg milyen profi megoldásokra számíthatsz ha új árnyékolót, vagy télikertet szeretnél.
2015. jan 20.
Üvegezett teraszbeépítés - Weinor életterek minden időben Üvegezett teraszbeépítés - Weinor életterek minden időben
A kerti teraszok májustól szeptemberig kedvelt tartózkodási helyünk, de oly sokszor az időjárás ebben megakadályoz minket. Ráadásul a kerti bútorok takargatása, pakolása sem kellemes időtöltés.
2012. jún 14.
Árnyékolástechnikai újdonságok a Lakáskultúra élőben kiállításon Árnyékolástechnikai újdonságok a Lakáskultúra élőben kiállításon
Vállalkozásunk a Szimpex Kft. 15 éve a minőségi árnyékolás híve. Cégünk a kiváló minőségű német termékek: Erfal® belső- és Weinor® külső árnyékolók magyarországi forgalmazója. A tavasz és a jó idő közeledtével időszerűvé válhat az árnyékolástechnikai termékek vásárlása.
2010. márc 01.
Erfal - minőségi belső árnyékolók Erfal - minőségi belső árnyékolók
Cikkünkben Szelecki Ferencet a Szimpex Kft. egyik tulajdonosát kérdeztük a már itthon is kapható új, német belső árnyékoló rendszerekről. Tekintse meg a mintákat otthonában, irodájában, nyaralójában illetve a cég bemutatótermében.
2009. febr 26.

Ahol még megtalálsz

Árnyékolás, Kültéri roletta, Motorok, vezérlők, Napellenzők, Pliszé függöny, Redőnyök, Reluxák, Roletták, Szalagfüggöny, Zsalúzia