TimeLessDesign - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők

Célunk olyan élhető környezet kialakítása, mely jól átgondolt, maximális funkcionalitást nyújt és segítünk abban, hogy álmai otthona elérhető legyen az Ön számára.

Elérhetőség

Web: www.timelessdesign.hu
Cím: 1121 Budapest, Térképen
Mobil: +36 30 526 5000, és +36 20 565 05 06
Email: info@timelessdesign.hu

Rólunk

Tervezés és lakberendezés: családi házak, lakások tervezése, kivitelezése, irodák, üzletek tervezése, kivitelezése, igényfelmérés, lakásfelmérés, alaprajzok, falnézetek, térbeli ábrák készítése, lakás felújítás, átalakítás, fürdőszoba felújítás, konyha felújítás, gépészeti, elektromos berendezések tervezése, beépített bútorok, konyhabútor tervezése.

Bontási és építési terv készítése, burkolati terv, világítási terv, tervezői művezetés, 3D-s látványterv, konszignáció készítés. Távtervezés, lakás vásárlási és eladási tanácsadás, Home Staging. Teljes körű lakberendezés Enteriőr tervezés és kivitelezése valamint Tiffany üveg készítés és restaurálás.

TimeLess Design - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők nappali berendezés TimeLess Design - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők nappali berendezés TimeLess Design - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők étkező berendezése TimeLess Design - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők gyerekszoba berendezése TimeLess Design - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők glamour nappali berendezése TimeLess Design - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők gyerekszoba részlet TimeLess Design - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők hálószoba berendezése TimeLess Design - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők nappali lakberendezés TimeLess Design - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők konyhabútor tervezés TimeLess Design - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők fürdőszoba tervezés és kivitelezés TimeLess Design - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők egyedi előszoba bútor TimeLess Design - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők egyedi konyhabútor tervezése TimeLess Design - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők nappali római rolóval TimeLess Design - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők egyedi étkező tervezése

Cikkeink

Falbontás után éledt újjá a budapesti 31 nm-es pici lakás Falbontás után éledt újjá a budapesti 31 nm-es pici lakás
A TimeLessDesign lakberendezői újabb feladatot kaptak. Budapesten a Honvéd utcában kellett egy kis alapterületű lakást átalakítaniuk, ami eredetileg mindössze egy szobából, egy főzőfülkéből és a mellékhelyiségekből állt.
2017. dec 03.
110 nm-es loft lakás az egykori Gizella malomban 110 nm-es loft lakás az egykori Gizella malomban
A belső kétszintes frissen berendezett loft lakás a ház negyedik emeletén található, erkélye kellemes látványt nyújt a Tinódi utcára, és közel van a Duna parthoz.
2017. okt 18.
Lakberendezők ötletei alapján újult meg ez az 55 nm-es belvárosi lakás Lakberendezők ötletei alapján újult meg ez az 55 nm-es belvárosi lakás
A megrendelő legfontosabb elképzelése az volt, hogy egy 2 szobás lakásból alakítsunk ki eladásra egy 1+2 félszobás lakást.
2017. szept 09.
Színes és fiatalos lett a 60 nm-es Szondi utcai lakás Színes és fiatalos lett a 60 nm-es Szondi utcai lakás
Ez a budapesti 60 nm-es a lakás eredetileg 2 egymásból nyíló szobából és egy étkezős konyhából állt. A befektetők kiadási céllal újíttatták fel.
2017. aug 31.
45 nm-es Erzsébet körúti lakás sárgával és feketével 45 nm-es Erzsébet körúti lakás sárgával és feketével
Múlt héten ismerhettétek meg ennek a 80 nm-es kettéválasztott lakásnak az egyik, 35 nm-es változatát. Nézzük most meg, hogy milyen lett a sárga-fekete kontraszttal megálmodott 45 nm-es változat!
2017. aug 17.
A kék és a világosbarna egysége egy 35 nm-es eladásra átalakított lakásban A kék és a világosbarna egysége egy 35 nm-es eladásra átalakított lakásban
A TimeLessDesign megbízói befektetési céllal vettek egy 80 nm-es lakást, melyet kettéosztottak, ebből lett egy 35 és 45 nm-es. Cikkünkben a 35 nm-es változatot tekinthetik meg.
2017. aug 11.
38 nm-es kiadásra előkészített budapesti lakás loft stílusban 38 nm-es kiadásra előkészített budapesti lakás loft stílusban
A megbízók befektetési céllal vásároltak egy 66 m2-es budapesti lakást amelyet a TimeLessDesign tervezői kettéosztottak egy 28, és 38 nm-es minilakásra. Cikkünkben most a 38 nm-es loft változatot tekinthetik meg.
2017. aug 03.
Kiadásra szánt 28 m2-es felújított lakás látványos faldekorációval Kiadásra szánt 28 m2-es felújított lakás látványos faldekorációval
TimeLessDesign lakberendezői Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia egy két részre osztott lakás kisebbik, 28 m2-es részét alakították ki bérelhető otthonos lakhellyé.
2017. júl 27.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Belsőépítészek, Bútortervezők, Lakberendezők, Styling