Út a Kerthez - Kertépítés, kertfenntartás, kertművészet

Út a Kerthez - Budapest Új kertépítéssel és kertfenntartással foglalkozó cége, akik elhozzák az élményt és a természetet otthonába.

Elérhetőség

Web: utakerthez.hu/kertepites/

Mobil: +36 20 512-0206
Email: hello@utakerthez.hu

Rólunk

Családi vállalkozás, akik küldetésüknek tekintik, hogy a rájuk bízott kertet olyan hellyé varázsolják, ami minden érzékre hatva igazi élményt nyújt. Fontosnak tartják a tulajdonosokkal kölcsönösen kialakított feltétlen bizalmat, ezért a tervezéstől a kivitelezés utolsó szakaszáig végig részt vesznek a folyamatokban, és felügyelik a munkálatokat.

Mindösszesen 10 kertépítést vállalnak évente. Így energiájukat és idejüket egyszerre csak egy kert megépítésébe fektetik, hogy abból kihozzák a maximumot. Szeretnének saját ötleteikkel, tapasztalataikkal másokat is inspirálni, valamint hangsúlyozni az ember és a kert közötti kapcsolat fontosságát. Ezért kezdték el gondolataikat írásba foglalni. Blogjuk az ország legnépszerűbb kertészeti oldalai között szerepel.


Somoskői Csaba - A folyamatokért felelős | Molnár Klaudia - A tervezésért felelős | Molnár Dávid – Az üzletfejlesztésért felelős

Út a Kerthez kertépítés Út a Kerthez növénydominancia Út a Kerthez sziklakert Út a Kerthez vízelvezető patak Út a Kerthez referencia munkák Út a Kerthez referencia munkák Út a Kerthez referencia munkák Út a Kerthez referencia munkák

Cikkeink

5 lépés, hogy a balkonodból kényelmes és szép pihenő teret varázsolj! 5 lépés, hogy a balkonodból kényelmes és szép pihenő teret varázsolj!
Minél kisebb egy tér, annál nagyobb feladatot jelent, hogy kényelmesen rendezd be a túlzsúfoltság érzete nélkül. Így van ez a balkonoknál is.
2018. febr 12.
7 dolog, amit idén megtehetsz a kertedért! 7 dolog, amit idén megtehetsz a kertedért!
Irigykedve nézed a szebbnél szebb kertekről készült fotókat? Néhány ötlet megvalósításával akár a te kerted is köztük lehet! Olyan tippeket osztunk most meg veled, amikkel újjá festheted a kerted kissé megfakult arcát.
2018. jan 31.
Az év színe 2018-ban meghódítja a kerteket is Az év színe 2018-ban meghódítja a kerteket is
A Pantone vállalat minden év decemberében megválasztja a következő év hivatalos színét, ami 2018-ban a lila lesz. Ennek a titokzatos árnyalatnak meghatározó szerep jut majd a divat, a lakberendezés és a kertdesign világában is.
2017. dec 11.
A vakond télen sem alszik, űzd ki a kertedből kíméletesen még most! A vakond télen sem alszik, űzd ki a kertedből kíméletesen még most!
A vakond amennyire aranyos kis állat, olyannyira utálatos is. Nagy fáradtsággal gondozott gyepedet nem szégyelli egy éjszaka alatt feltúrni.
2017. nov 21.
Új szereplő a hazai design bútorok világában Új szereplő a hazai design bútorok világában
Új szereplők vagyunk a kültéri elemek területén. Egyedi design bútorok, dekorációk, szobrok tervezésével és gyártásával foglalkozunk.
2017. okt 26.
Lassan beköszönt az igazi ősz, tudd meg mikor kell bevinni a növényeidet! Lassan beköszönt az igazi ősz, tudd meg mikor kell bevinni a növényeidet!
Most még olyan meleg van, hogy a tavaszi virágzású orgona is újra kibontotta szirmait. De azért már készenlétben kell állnod, hogy időben bevidd a szabadban nyaraltatott szoba- és balkonnövényeidet a teleltetőhelyükre.
2017. okt 17.
Jön az ősz, most ültess sövényt - mutatjuk a leggyorsabban növő fajtákat Jön az ősz, most ültess sövényt - mutatjuk a leggyorsabban növő fajtákat
Ha szeretnéd a kertedet eldugni a kíváncsi tekintetek elöl, nincs más dolgod, mint magasra növő, sűrű ágrendszerű növényeket vagy gyorsan növő sövényt ültetni a kerítés tövébe.
2017. szept 17.
Így legyen a kerted árnyékos része is buja és virágzó Így legyen a kerted árnyékos része is buja és virágzó
Kertépítőként sok kertben megfordulunk, és így látjuk, hogy az egyik legnagyobb problémát a kerttulajdonok számára az árnyékos kertrészek jelentik.
2017. aug 16.
8 tanács a sziklakert tervezéséhez, hogy igazán természetes hatást érj el 8 tanács a sziklakert tervezéséhez, hogy igazán természetes hatást érj el
A sziklakert kialakítása sok munkát igényel, de megéri a fáradtságot, hiszen még a legegyhangúbb környezetbe is életet lehel.
2017. júl 18.
Tedd szebbé a kertedet különleges kerti úttal Tedd szebbé a kertedet különleges kerti úttal
Az út a kert egyik legfontosabb eleme, hiszen elirányít a célunkhoz, és végigvezet a kertünk legszebb részein. Egyszerre hasznos, és dekoratív.
2017. máj 15.
Így alakíts ki könnyen fenntartható, stílusos kertet Így alakíts ki könnyen fenntartható, stílusos kertet
Ki ne szeretne egy mesés kertet, csodaszép növényekkel és lenyűgöző kialakításokkal? Viszont nem mindenki vágyik a gazolással, metszéssel, fűnyírással járó lélekmelengető, de sokszor fárasztó feladatokra. Te is ebben a cipőben jársz?
2017. márc 23.
Kertépítői tanácsok: Ezzel a 3 lépéssel sok bosszúságtól megóvhatod magad  Kertépítői tanácsok: Ezzel a 3 lépéssel sok bosszúságtól megóvhatod magad
Ha a kerted megújításán, átépítésén töröd a fejed, biztosan sokat olvastál már róla, hogyan is indulj neki. Mi most olyan kertépítői tanácsokkal szeretnénk téged ellátni, amelyekről általában nem esik szó a kerttervezésről szóló írásokban. Pedig ha ezeket a lépéseket kihagyod, sok bosszúságra számíthatsz!
2017. febr 15.
10 szobanövény, mellyel otthonod sötétebb részeit is díszítheted 10 szobanövény, mellyel otthonod sötétebb részeit is díszítheted
A legtöbb szobanövény világos helyen érzi jól magát. Ennek köszönhetően bizonyára a te ablakpárkányodon sincs már több szabad hely. Szerencsére léteznek olyan növények, melyek az árnyékos részeken is szépen fejlődnek.
2017. jan 15.
Ezzel az 5 tippel sokáig megmarad a mikulásvirágod Ezzel az 5 tippel sokáig megmarad a mikulásvirágod
A mikulásvirág az adventi és karácsonyi időszak legszebb szobanövénye. Ha szeretnéd, hogy ez a pompás növény, a mikulásvirág ne csak néhány hétig díszítse otthonodat, tartsd be a nevelésével kapcsolatos legfontosabb szabályokat. Hogy mik ezek? Megmutatjuk!
2016. dec 14.
7 télen virágzó növény, amely megszépíti kertedet a hideg hónapokban 7 télen virágzó növény, amely megszépíti kertedet a hideg hónapokban
Kinézel az ablakodon, és kertedben csak borús szürkeséget és kopasz fákat, bokrokat látsz? Akkor bizony itt az ideje változtatnod ezen! Természetes, hogy nyáron színes, illatos a kerted. De miért ne lehetne a téli hónapokban is az?
2016. nov 14.
A legfontosabb kerti teendők ősszel A legfontosabb kerti teendők ősszel
Bár a legtöbb növény lassan nyugovóra tér, a fűnyírás és a rendszeres locsolás elmarad, azért még októberben is akad tennivaló kint a kertben. De ez nem is baj, hiszen mi lehet kellemesebb a testnek és a léleknek, mint egy szép, őszi napot hasznosan eltölteni a szabadban.
2016. okt 12.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Kerttervezők

Szakmai szolgáltatások, Kertápolás