Üvegmozaik Shop bemutatóterem és webáruház - Royalmosaic

A Royalmosaic mozaik tervezők, mozaik készítő munkatársakkal saját raktárkészletből készíti el bármelyik mozaik egyedi változatát.

Elérhetőség

Web: www.uvegmozaikshop.hu
Cím: 1119 Budapest, Csurgói út 15. Térképen
Telefon: +36 1 204 34 90
Mobil: +36 30 6051139
Email: info@royalmosaic.com

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

A Royalmosaic bemutatótermében minden jelentős mozaik gyártó termékét megtalálja. Legyen szó fürdőszobai burkolatról, különleges üvegmozaikokról komplett szolgáltatásunkban a mozaik mintát és képet a helyszínen el is készítjük. Egyedi design-t rendelhet tőlünk a medencétől a nappalin keresztül a konyháig, padlóra, falra, oszlopra. 20 éves tapasztalat és stabil beszállítói háttér a garancia a minőségi munkára és a megbízhatóságunkra. Referenciáink között számos hazai és külföldi magánlakás, szálloda, szórakozóhely, és intézményi munka szerepel.

Legfontosabb termékeink: Exclusive és hexagon mozaik, üvegmozaik, mozaikcsempe, medebceburkolatok, spanyol mozaik, kőhatású üvegmozaik, fahatású és kagylófényű üvegmozaik, wellness design, uszodacsempe, matt és patcwork mozaikok, színátmenetes és méhsejt mozaikok, egyedi mozaik gyártás.

További weboldalunk: Metrócsempeshop.hu

Royalmosaic - Üvegmozaik bemutatóterem és webáruház Royalmosaic - Üvegmozaik bemutatóterem és webáruház Royalmosaic - Mozaik forgalmazás mozaik készítés, kivitelezés Royalmosaic  mozaik wellness szállodában Royalmosaic  egyedi mozaik medenceburkolatok Royalmosaic  egyedi mozaik medenceburkolatok Royalmosaic egyedi tervezésű mozaikok Royalmosaic, a mozaik fürdőszobai felhasználása Royalmosaic, a mozaik fürdőszobai felhasználása Royalmosaic, a mozaik fürdőszobai felhasználása

Ahol még megtalálsz

Kerti bútorok, kertépítés, Kültéri burkolatok

Webshopok, Burkolat

Burkolatok, Beltéri díszítőelemek, Csempe, Díszcsík, Exkluzív burkolat, Falburkolat, Kőburkolat, Kőmozaik, Kültéri burkolat, Medenceburkolat, Mozaik csempe, Oszlopburkolat, Ragasztott burkolat, Üvegcsempe, Üvegmozaik

Építőanyag, Csemperagasztó, Fugázó, Homlokzatburkolat

Lakásdekoráció, Exkluzív dekoráció

Szakmai szolgáltatások, Mozaik készítés