Wallme Decor - Kép webáruház

A WallMe megálmodásakor csapatunk célja nem egy több millió képből álló vegyes minőségű képadatbázis létrehozása volt, hanem olyan maradandó művészeti értékek bemutatása, mely jelen pillanatban példa nélküli a magyar piacon.

Elérhetőség

Web: wallme.hu
Cím: 5100 Jászberény, Alkotás u. 4. Térképen
Telefon: +36 20 212 1456
Mobil: +36 20 212 1456
Email: info@wallme.eu

Házhoz szállítás: van
Kártyás fizetés: van

Rólunk

Képeink múzeum minőségű Giclee (Mi az a Giclee?) nyomatok, melyek akár 20 év után is ugyanazt az élményt nyújtják, mint a vásárlás napján!

A kiváló minőség érdekében kizárólag prémium minőségű un. savmentes, certifikált alapanyagokat, UV álló festékeket és színkalibrált nyomdai rendszert használunk annak érdekében, hogy képeink fakulás nélkül a lehető leghosszabb ideig díszíthessék otthonod vagy irodád falát.

Termékeink között megtalálhatod a legnépszerűbb vászonképet melyet akár saját fotód alapján is megrendelheted. Ezen felül online képkeretezés, falmatrica, tapéta, plexikép, táblakép és még sok egyéb falikép termék! Az összes termékünk egyedi nyomtatással készül.

Wallme dekorációs képek Wallme tájképek vászonképre nyomva Wallme kortárs festmények Wallme régi fotók, poszterek Wallme poszterek és lakásdekoráció Wallme romantikus stílusú képek, dekoráció Wallme különleges képek Wallme faldekoráció fekete és fehérben

Ahol még megtalálsz

Lakásdekoráció, Ajándék ötletek, Dekorációs boltok, Egyedi képek, Fotóból poszter, Fotóból vászonkép, Képek, Lakásdísz, Mediterrán stílus