A látványos lakásdekoráció elemei - poszter, vászonkép, festmény

Az IDdesign dán művészek eredeti képeinek széles skáláját kínálja elfogadható árakon, így bárki megtalálhatja ízlésének megfelelőt, aki egy kis művészetet szeretne csempészni otthonába. Legtöbb képünk igényes kerettel és akasztóval együtt kapható. 

IDdesign festmény, vászonkép, poszter

Az IDDesign sokféle és színes modern lakberendezési kiegészítője segít abban, hogy a nappalink, és egyéb helyiségeink a végleges formájukat vehessék fel. A dán bútortervezők remek darabjai mellett dán kortárs festők alkotásai is gazdagíthatják otthonunkat. Egy jól kiválasztott kép, uralkodó dekorációs eleme lehet egy térnek. Atmoszférát teremt, és eleganciát kölcsönöz az enteriőrnek. A modern festmények és képek és fotók kedvelői kedvükre válogathatnak a folyamatosan újuló, és bővülő kínálatból. Az eredeti festmények mellett vászonképeket, azaz az eredeti festmények vászonnyomatait is megvásárolhatjuk.

A képek kiválasztásakor több szempontot érdemes figyelembe venni. Először is a kép méretét. Térnövelő hatást érhetünk el alacsonyabb belmagasság esetén az álló képformák választásával. A fekvő formával pont az ellenkező hatást érjük el. Ha nagy szabad falfelületünk van bátran vegyünk nagyobb képet, ezzel igen komoly vizuális hatást érünk el. A képmagasság beállításakor válasszunk ki egy uralkodó síkot, amihez a magasságot igazíthatjuk. Ha ilyen nincs, mérjük ki a távolságot, és vegyük alapul a kép méreteit, legyen ez a mértékegység.

A teljes hatás érdekében leginkább a képek színösszeállítására kell figyelnünk. Milyen színek közé kerül a kép, milyen falra, és vannak-e a képen olyan színek melyek a bútorokon vagy hangsúlyosabb kiegészítőkön is megjelennek. A kép esti, látványos kiemelésére használhatunk képmegvilágító lámpát, irányított kis méretű reflektort, vagy a padló felől irányított fényt.

A képekre kattintva a pillanatnyi készletet böngészhetik, a teljes választék megtekintéséért keressék fel az üzletet.

IDdesign festmény, vászonkép, poszter

IDdesign festmény, vászonkép, poszter

IDdesign festmény, vászonkép, poszter

IDdesign festmény, vászonkép, poszter

 

IDdesign festmény, vászonkép, poszter

 IDdesign festmény, vászonkép, poszter

Elérhetőség:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

Nyitvatartási idő: Hétfő-Szombat: 10-20-ig, Vasárnap: 10-19-ig 

www.iddesign.hu

IDdesign - Dán lakberendezési áruház
IDdesign - Dán lakberendezési áruház
www.iddesign.hu/hu
Az IDdesign gondosan összeválogatott kínálata a modern élet követelményeinek megfelelő különleges, kiváló minőségű bútorokból és kiegészítőkből áll. Mindent megtalál nálunk, ami egy lakás berendezéséhez szükséges.
Törökbálint, MAXCity

Lakberendezési üzletek

KREM Home Lakberendezés és Galéria KREM Home Lakberendezés és Galéria
Bútorok átalakításával, újragondolásával, dekorfestésével foglalkozunk. Hozott anyagból, rendelésre is dolgozunk,...