CSALÁDIAS KARÁCSONY
2010 karácsonyát ahogy minden évben, most is több különböző hangulatban képzelték el. Nyüzsgő, zajos gyermekek kacaja és örömteli szaladgálása tölti meg a polgári otthonok terét a nagy családi karácsonyok alkalmával. Teremtsen meghitt, családias karácsonyi hangulatot ezekkel a világos, életvidám, meleg színekkel, kedves formákkal, a nagymama utánozhatatlan karácsonyi mézes süteményeire emlékeztető kiegészítőkkel. Hangulat: meleg, ölelő, szeretetteljes, kedvesség, gyermeki szeretet, mozgalmasság. Színek: világos natúr színek, krém/bézs, fehér, arany, karamell, nugát, mogyoró. Anyagok: kedves figurák, elegáns finom anyaghasználat mellett.

Karácsonyi dekorációKarácsonyi dekoráció

Karácsonyi asztali dekorációKarácsonyi dekoráció

Karácsonyi ezüst dekorációKarácsonyi sütemény

TRADICIONÁLIS KARÁCSONY
Tradicionális karácsonyi hangulatunkat elsősorban azok kedvelik, akik számára a hagyományok és a tradicionális értékek tisztelete, megőrzése és közvetítése egyaránt fontos. Ebben az erdei házban kialakított hangulatban a karácsony minden hagyományos eleme fellelhető. Meleg nyugalom, békességet árasztó színekkel kialakított enteriőr biztosítja a családias, bensőséges meghitt ünnepet, ahol a natúr anyagok keverednek a barokkos elemekkel. Hangulat: meleg, ölelő békesség, szeretetteljes nyugalom. Színek: bordó, narancs, barna, krém/bézs, karamell, zöld, arany, matt és fényes anyagok harmonikus együttes alkalmazása. Anyagok: bársony, selyem anyagok, natúrfa, tollak, bundák.

Karácsonyi dekoráció

Karácsonyi dekoráció díszKarácsonyi piros dekoráció

Karácsonyi dekoráció ádventi koszorúKarácsonyi dekoráció

ARISZTOKRATIKUS ELEGANCIA
A kifinomult eleganciát sugárzó ezüst és fehér színvilág ünnepélyes hangulatot kölcsönöz az arisztokrata stílusú enteriőrnek. A fehér szín főként a nagy, összefüggő felületeken jelenik meg, míg a fémes elemek részletesen kidolgozottak, aprólékosak. A nyúlánk, kecses tárgyak a gondosan kidolgozott ezüstfényű fémes kellékekkel és anyagokkal kombinálva, visszafogott, tartózkodó finom eleganciát kölcsönöznek, emelkedett ünnepi hangulatot kölcsönözve a térnek. Színek: ezüst, szürke, fehér, acél, nugát. Anyag: üveg, kerámia, textil, ezüst, áttetsző, kristályos anyagok.

Karácsonyi ezüst színű dekoráció

FEHÉR KARÁCSONY
Az érintetlen táj illúzióját és békéjét sugallja ez a természetes téli táj, ahol natúr színek és anyagok segítik a nyugodt karácsonyi hangulat megteremtését. Az enteriőr mozdulatlansága segít megállítani a hóesés pillanatát, lehetővé téve a nyugodt elvonulást a világ nyüzsgő zajától. Azoknak ajánljuk, akik a lüktető mindennapokból az ünnepek meghitt békéjébe, csendességébe menekülve érintetlen környezetet keresnek az ünnepléshez. Hangulat: tiszta érintetlen természet. Színek: natúr színek, fehér, piros, szürke, barna, zöld, ezüst. Anyagok: természetes és természetes hatású anyagok, fa.

Karácsonyi hóember dekoráció

TRENDI EXTRAVAGANCIA
Fejezze ki egyéniségét ezzel az extravagáns stílusú karácsonyfával és formálja saját képére az ünnepet! Életteli, vibráló, meghökkentő színek egyvelege teszi különlegessé a független nagyvárosi nő trendi otthonának karácsonyát. Színek: ciklámen, pink, lila, mályva, piros, narancs, ezüst. Hangulat: extrovertált, vibráló, élénk, lendületes, nyüzsgő. Anyag: szatén, bársony, plüss, fényes anyagok, vidám macskafigurák.

Karácsonyi színes dekoráció

Karácsonyi lila ezüst dekorációKarácsonyi tollas dekoráció

Karácsonyi lila tollas dekorációKarácsonyi asztali dekoráció koszorúval

MESÉS KARÁCSONY
Kisgyermekes családok karácsonya a Mesés Karácsony, ahol nem pusztán a klasszikus színek és anyagok köszönnek vissza, de a gyermekkor kedves képei, mesefigurái is segítenek megteremteni a lenyűgöző, mesebeli karácsonyi hangulatot. Hangulat: mikulás témájú mesebeli figurák hívják életre a gyermekkor csodálatos karácsonyi hangulatát. Színek: piros, fehér, szürke, halványzöld. Anyagok: filcanyagok, mesefigurák.

Karácsonyi dekoráció Piros mozdony

Karácsonyfa díszKarácsonyfa dísz

Karácsonyfa díszKarácsonyfa dísz

Exkluzív lakberendezési, dekorációs és virágkötészeti kellékáruház