Új Farrow and Ball festékek

Valamennyi új színárnyalat gondos mérnöki munka, aprólékos tervezés és kísérletezés eredménye. A 132 színt felvonultató Farrow & Ball paletta mindegyike elérhető beltéri és kültéri fal-, fa-, fém-, beton- és padlófesték változatban is.  A vörös és a sötétebb szürke színekkel kiválóan harmonizáló Vardo kékes zöld, pompás árnyalata igazi, élő színfoltja lehet otthonunknak.

Farrow and Ball vardo

Farrow and Ball falszín

Farrow and Ball vardo színek

Az Inchyra Blue egy valódi mágikus szín: a fényhatások függvényében kék, zöld vagy szürke jellege erősödik.

Farrow and Ball Inchyra blue

Farrow and Ball Inchyra blue

A 290-es számú Salon Drab gazdag, megnyerő színvilágával úgy a 19. századot idéző enteriőr, ahogy a modern csokoládé barna árnyalatokkal dolgozó stílus kialakításában is segítségünkre lehet. Páratlan kísérője a sárga és a vörös alapú neutrális színeknek.

Farrow and Ball Salon Drab

A könnyű, neutrális tónusok kedvelőinek készült a Worsted 284-es árnyalata, mely remek alapszínként szolgálhat domináns megjelenésű, erőteljesebb színvilágú kiegészítők számára.

Farrow and Ball Worsted

Farrow and Ball Worsted

A leglágyabb rózsaszín árnyalat és egy nagy adag szürke keverékéből született ez a modern klasszikus. A Peignoir kiválóan kombinálható a Farrow & Ball paletta neutrális színeivel, valamint a Brassica és a Brinjal árnyalatokkal.

Farrow and Ball újdonságok beltéri festékek

Farrow and Ball újdonságok beltéri festékek

Farrow and Ball újdonságok beltéri festékek

Ez a friss avokádó szín egy 18. században épült angol birtokról lett átmentve a Farrow & Ball palettájára. A Yeabridge Green dinamikus árnyalata a Salon Drabhoz hasonlóan korhű és kortárs stílusú belső terekben is remekül megállja a helyét.

Yeabridge green farrow and ball

Világoszöld

Szöveg: Tamás István

 Farrow & Ball angol festék és tapéta

FAB Color Hungary Kft.

Farrow & Ball Bemutatóterem és lakberendezési szaküzlet
Üzletünk címe: 1055 Budapest, Szalay u. 4.

Telefon: (20) 333-7979

www.naturaliiconcept.hu