Fessünk beltérben és kültéren a Farrow and Ball 2017-es trendszíneivel!

A tavaszi lakásfelújításhoz, beltéri és kültéri festési munkálatokhoz ajánlunk négy trendi színt a Farrow & Ball környezetbarát festékeiből.

Farrow and Ball Radicchio szín

A drámai, élénk színárnyalatok, valamint a letisztultabb, finomabb tónusok párosításával a színek a belső terekben átfogóan markáns hangulatot teremtenek, és ezekkel a párosítások nekünk is nagyobb önbizalmat adnak a lakberendezési választásaink terén. Az általunk ajánlott négy színnek – Radicchio, Studio Green, Hay, és All White – maradandó varázsa van, melyek, annak ellenére, hogy meglepő kombinációban kerülnek felhasználásra, mégis megnyugtatóan ismerősek maradnak. A Hay és Studio Green régmúltat idéző, de mégis időtlen hangulatától, a Radicchio élénk tónusain át a letisztult, egyszerű All White ellensúlyozó hatásáig a színek kifinomult minőséget sugároznak, amely mind a kortárs, mind pedig a hagyományosan berendezett otthonokban csodálatosan működnek.

Radicchio
Míg az elmúlt évek trendszíne egyértelműen a rózsaszín volt, 2017-ben az arányok inkább az erőteljesebb, pozitív gondolkozásra sarkalló pirosak illetve vörösek felé tolódik. A Radicchio vörös színe a cseppnyi kék tónusnak köszönhetően buja, érzéki, és romantikus. Tökéletesen harmóniában illeszkedik a szürkékhez, mint a Mole’s Breath, Purbeck Stone és Ammonite. Ezen szürkék visszafogottságával teljesedik ki a szín mélysége. Élettel teli és vidám hatást érünk el, amennyiben a Radicchio használjuk domináns színnek, és a szürkékkel csupán kicsit megzabolázzuk, visszafogjuk a vörös erejét.

Farrow and Ball Radicchio falszín

Farrow and Ball radiátorra is

Studio Green
Legyen bátorságunk hozzá, hogy a szobánk egy kiemelendő falán a Stúdió Green mély zöldjét használjuk, a megszokottabb feketék helyett. Ez a szín klasszikusnak számított az Angol klubszobákban, mégis a modern enteriőrökben a 2017-es trend stílusát is hozza a ma olyannyira kedvelt növényi jegyekkel. Ez a kimért szín behozza szobánkba a természetet, és a krémes New White, Farrow’s Cream vagy Pointing színekkel párosítva igazán nyugodt, derűs hatású. A Stúdió Green falszín behozza szobánkba a természet meghittségét, nyugalmát.

Farrow and Ball studio green zöld falszín

Farrow and Ball sötétzöld falszín

All White
A tiszta fehér, mint az All White, olyan, mint egy tiszta lap. Nincs benne színező pigment, így a maga letisztultságában teremti meg a frissesség, és tisztaság érzését, anélkül, hogy túlzottan rideg hatást adna a szobánknak. A titka az, hogy időtlen, egyszerű, mégis mély fehér szín. Great White, Cabbage White vagy Strong White egyaránt tökéletesen párosítható vele. Ezek a magukban egyszerű színek, kombinálva mégis komplexen működnek. Nagyszerű hátteret nyújt művészeti alkotásoknak, de a naturális berendezési tárgyaknak is.

Farrow and Ball fehér színek, árnyalatok

Hay
A Hay letisztult, mégis barátságos, lágy szín.  Szobánkban mélységével, és lágyságával csodálatos megnyugtató atmoszférát termet. Nem egy tipikus napsárga szín - bár erős fényben felerősödik – sokkal inkább időtálló, változatos tónus, egy csepp zöld árnyalattal. A Hay sárga színét remekül ellensúlyozza, és kiemeli az Oval Room Blue vagy a Setting Plaster. Ezekkel a párosításokkal a MCM stílus vidámságát tudjuk megidézni. A mennyezeten pedig a Wimborne White használatát ajánljuk. Ezek a kombinációk változatos, mégis egészében egységes, vidám, hangulatot keltenek.

Farrow and Ball halvány sárga, vanília sárga

Farrow and Ball világos színek meleg színek

Szerezd be a Farrow an Ball festékek további 132 árnyalatát a a FAB Color Hungary bemutatótermében!

 

 Farrow & Ball angol festék és tapéta

FAB Color Hungary Kft.

Farrow & Ball Bemutatóterem és lakberendezési szaküzlet
Üzletünk címe: 1055 Budapest, Szalay u. 4.

Telefon: (20) 333-7979

www.fabcolor.huFarrow & Ball tradicionális angol festék és tapéta bemutatóterem
Farrow & Ball tradicionális angol festék és tapéta bemutatóterem
www.fabcolor.hu
FAB Color Hungary Kft. a Farrow & Ball forgalmazója. Gyönyörű, egyedi tapétákat, valamint páratlan minőségű és színmélységű festékeket kínálunk a tökéletes enteriőr megalkotásához és régi felületek újjávarázsolásához.
Budapest

Lakberendezési üzletek

ORGAN - X  Díszüveg Műhely ORGAN - X Díszüveg Műhely
Díszműüveg termékeinket ajánljuk bejárati és beltéri ajtókba, ablakokba, lépcsőházakba, felülvilágítókba,...
Albireo Kft. - Home Design Lakberendezés Albireo Kft. - Home Design Lakberendezés
Felkészült csapatunk lakások, házak, irodák, közületi épületek függönyözését, tapétázását, árnyékolását,...
Natuzzi kanapé áruház Törökbálint Natuzzi kanapé áruház Törökbálint
Natuzzi kanapé, ülőgarnitúra, fotel nappali bútor, étkező bútor, valamint szőnyeg, lámpa, és dísztárgy bemutatóterem....
LivePicture - Önöntöző növénykép LivePicture - Önöntöző növénykép
A LivePicture növényképpel a belső alapterület csökkentése nélkül növelhetjük a beltéri zöldfelületet, üdébb,...