Amerikai bútorok klasszikus étkezőbútor

A 41 év után is családi vállalkozásként működő, lakberendezési kiegészítőket és kisbútorokat gyártó Uttermost-tal és a szintén több, mint négy évtizede az amerikai piacon lévő Hooker Furniture-rel.

Mindkét gyártó igényes, minőségi termékeket állít elő szerte a világon. A Hooker Furniture kínálatában megtalálható étkező, háló, nappali- és dolgozószoba bútorok széles stílus és színválasztékban kaphatóak. Akár nagyvonalú terekbe illő, dúsan faragott bútorokat, akár kisebb városi lakásokba ideális, könnyedebb darabokat keresünk, találunk ízlésünknek megfelelőt a Hooker Furniture huszonkilenc kollekcióból álló termékportfóliójában. A cég tulajdonában lévő másik két márka, a Bradington Young, amely bőrfoteleket és ülőgarnitúrákat, valamint a Sam Moore, amely szövetgarnitúrákat gyárt. A több, mint 500 féle szövetből és 175 féle bőrből álló kínálat, a több százféle stílusú fotellel, ottománnal és kanapéval párosítva, szinte végtelen kombinációs lehetőséget kínál.

Amerikai klasszikus étkezőbútor

Hooker franciaágy rusztikus bútor

Klasszikus kisasztal

Rusztikus amerikai étkezőbútor

Amerikai bőrbútor

Bőrbútorok Székesfehérvár

Igényes amerikai nappali bútor

Amerikai nappali bútor, fotel, lámpa

Ha lakberendezési kiegészítőkre volna szükség, az Uttermost termékei között érdemes keresgélni. A cég elegáns, igényes kiegészítőket kínál. Jellemző a minőségre, hogy a világon számos szállodában, köztük a Mariott és a Hilton szállodalánc több hoteljában is, megtalálhatóak tükreik, lámpáik, kisbútoraik. A több, mint 3500 termékből álló kínálatban csak tükörből több, mint négyszáz különböző stílusú, anyagú és méretű áll rendelkezésre, hogy a majdnem 700 féle lámpáról és a több, mint 450 féle kiegészítőről ne is beszéljünk. Ha egy-egy üres sarkot szeretnénk élettel megtölteni, esetleg dekorációs tárgyakat keresünk a dohányzóasztalra, bátran nézzünk körül az Uttermost kisbútorai, lámpái és fali dekorációi között! Egészen biztosan stílusos megoldásra fogunk lelni!

Amerikai ülőgarnitúra

Prémium étkezőbútor

Bőrfotelek

Uttermost bútor és lakberendezési kiegészítők

Az Uttermost családi vállalkozás, amelyet a mai vezető szülei alapítottak. Bob és Belle Cooper annak idején képkeretek gyártásával indították el a vállalkozásukat és építettek fel belőle egy kilenc termékkategóriát forgalmazó, sikeres céget. Az Uttermost egy kiváló tervezőkkel dolgozó, megbízható, nagyon lelkiismeretes és innovatív cég.

A Rusztikus Bútorboltban 2017. júliusa óta kaphatóak a két márka termékei. Az igényes termékek, a nagy választék, a Rusztikus Bútorbolt 17 éves múltjával, megbízhatóságával és kiváló ügyfélszolgálatával párosítva nem okoz csalódást egyetlen ügyfélnek sem!

A következő linkeken találják meg a két gyártó weboldalát. Amennyiben bármilyen kérdése, kérése lenne a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Kellemes böngészést kívánunk!

Rusztikus Bútorbolt

www.klasszikusbutor.hu

Székesfehérvár, Raktár utca 8205/

Email: info@halozatbt.hu

Tel: + 36 22/506-001

www.uttermost.com

www.hookerfurniture.com

 Nyitva tartás: H-P 9:00-18:00, SZ 9:00-13:00

Rusztikus Bútorbolt