A Dulux bemutatja a 2018-as év trendszínét

A világ meghatározó festékgyártója a Dulux bejelentette a 2018-as év színét, amit a természetesség inspirált és harmóniát hoz az otthonunkba.

Dulux 2018 év színe

A Dulux bemutatja a Heart Wood-ot, mint az év színét 2018-ban. A meleg, elsősorban semleges árnyalat a szürke, a barna, a lila és a rózsaszín egyfajta keveréke. Amikor fontos a nyugodt légkör, fontosak a háttérből szépen kiemelkedő kontraszt színek, akkor érdemes ezt a háttér "vásznat" felvinnünk.

A Dulux arról mesél, hogy a 2018-as árnyalatot a kortárs design-ban és a lakberendezésben egyaránt gyökeret vert meleg fa árnyalatok a természetes hatások inspirálták. Nincs ez másképp a dekorációs tárgyak és az építészetben sem. Rebecca Williamson, vezető szín- és formatervező szakértő szerint: "A Dulux 2018-as év színe, a Heart Wood rendkívül sokoldalú, és finoman kapcsolódik az elkövetkező évet kísérő trendpalettáihoz. A kényelem és nyugalomra való törekvés mindannyiunkban megvan, és ez a szín a melegség érzésének közvetíti a mostanság igencsak bizonytalan világban. Nagyon örülnék ha minél több lakásban választanák a következő évben ezt a színt"

Insnpiráló válogatásnkban minden képen felbukkan a Heart Wood szín és azok a színek, amiket a Dulux kiegészítő árnyalatként ajánl ezekhez. Ecsetre fel! 

Heart Wood szín a Dulux palettán

Dulux falszínek a hálószobában

Dulux falfesték a nappaliban

Dulux színek ötletek

 Heart Wood szín lakástextileken

Nappali év színével

Heart wood falszín a fürdőszobában


Nappali többféle dulux falszínnel

Dulux faldekoráció foltfestéssel


Lakberendezési üzletek

Farrow & Ball tradicionális angol festék és tapéta bemutatóterem Farrow & Ball tradicionális angol festék és tapéta bemutatóterem
FAB Color Hungary Kft. a Farrow & Ball forgalmazója. Gyönyörű, egyedi tapétákat, valamint páratlan minőségű és...
Raku Design kerámia, ékszer - üzlet és webshop - M. Szabó Anikó Raku Design kerámia, ékszer - üzlet és webshop - M. Szabó Anikó
Raku Design üzlet és webáruház, kiállítás, üzlet és látványműhely. Tradicionális kézi formázású raku kerámiák,...
Myfloor Webáruház Myfloor Webáruház
A Myfloor melegburkolat webáruház, csak minőségi anyagokból készült, egészségre nem ártalmas, kiváló minőségű egyedi...
Mamas & Papas - Kismama- bababolt és webshop Mamas & Papas - Kismama- bababolt és webshop
Angol bababútorok, komplett babaszoba enteriőrök, dekorációs elemek, játékok, ajándékok, babakocsik és sok-sok...