Klasszikus stílusú lakberendezés férfias bútorokkal, kiegészítőkkel

Férfias helyiségek, enteriőrök klasszikus stílusú berendezéséhez válogattunk inspiráló bútorokat és lakberendezési kiegészítőket a Rusztikus Bútorbolt igényes választékából.

Milyen lehetőségeink vannak, ha klasszikus és férfias berendezést szeretnénk?

Ha klasszikus és egyben férfias enteriőrt szeretnénk, választhatunk számos stílusirány közül. Aki a könnyedebb, de még nem modern vonalú bútorokat részesíti előnyben vagy aki kisebb terekkel rendelkező lakásban lakik, annak érdemes a nehéz, faragott bútorok helyett inkább a kiegészítőkkel férfiasságot csempészni az otthonába. Ne nyomjuk agyon a teret nagy, hangsúlyosan díszített bútorokkal! Az enteriőrök férfiasságát meg lehet teremteni kontrasztokkal, formákkal és a fekete szín használatával is. Az antikolt fémek, a könnyedebb kovácsoltvas kiegészítők jó szolgálatot tesznek, ha maszkulinabbra szeretnénk hangolni egy enteriőrt. A geometrikus képek, kiegészítők, amennyiben nem nőies színeket választunk, szintén remekül hangsúlyozzák a férfiasságot, ahogy az olyan kiegészítők, szobrok, könyvtámaszok is, amelyek például férfiakat vagy hagyományosan férfias tevékenységeket ábrázolnak.

Férfias, klasszikus lakberendezés

Ha nagyobb térrel rendelkezünk, akkor használhatunk rusztikusabb stílusú bútorokat. A dekorálásnál részesítsük előnyben a bőrt, a nehezebb kiegészítőket, mint például egy kovácsoltvas csillár, a nagyobb, tömörebb testű asztali lámpákat vagy a hangsúlyosabb bronzszobrokat. A nagyobb térben jól elférnek a hangsúlyos, nehéz kiegészítők. A természetes anyagok, az antikolt fájú, szúettének kinéző bútorok, az állatokat ábrázoló fémszobrok, mind mind segítenek abban, hogy férfiassá tegyünk egy klasszikus teret. Ilyen otthonokban a falakra kerülő színek is lehetnek sötétebbek, merészebbek. Az okker, a barna sötétebb árnyalatai, de még a sötétzöldek, sötétkékek és a bordók is jól passzolnak ezekhez a berendzési tárgyakhoz. Arra figyeljünk csak, hogy legyenek kontrasztok a térben, ne legyen minden sötét!

Rusztikus Bútorbolt, Amerikai bútorok

Ha a dúsan faragott bútorok a kedvenceink és elég nagy térrel rendelkezünk, akkor válasszunk sötét vagy szinte fekete fákat és nehéz drapériákat, például bársonyt, amikor függönyt vagy párnákat varratunk. Ezek egyből megteremtik a férfias hangulatot. A nehéz anyagokból készült függönyökhöz vegyünk klasszikus, színben a függöny anyagához illő elkötőket is, így könnyebben kezeljük majd a sötétítőfüggönyt. Az ilyen klasszikus enteriőrbe bátran bevihetünk az egészen nehéz kiegészítők mellé egy kis csillogást, mondjuk arannyal, vagy egy-két könnyedebb vonalú kiegészítővel. Jól illenek az ilyen otthonokba az állatokat, növényeket ábrázoló grafikák, főleg, ha klasszikus vonalú keretbe tesszük őket. Ne feledkezzünk el a tükrökről sem, amelyek visszaverik a fényt és oldják a bútorok és kiegészítők tömörségét, nehézségét!

Férfias, klasszikus lakberendezési kiegészítők

A képeken látható garnitúrákat élőben megnézhetik Székesfehérváron, a Rusztikus Bútorboltban, ahol szakszerű segítséget kaphatnak a szintén ott elérhető lakberendezési kiegészítők kiválasztásában is.
Látogassanak el honlapunkra és nézzék meg kínálatunkat!


Kellemes böngészést kívánunk!

www.klasszikusbutor.hu
www.uttermost.com
www.hookerfurniture.com

Rusztikus Bútorbolt

www.klasszikusbutor.hu

Székesfehérvár, Raktár utca 8205/

Email: info@halozatbt.hu

Tel: + 36 22/506-001

 Nyitva tartás: H-P 9:00-18:00, SZ 9:00-13:00

Rusztikus Bútorbolt

Rusztikus Bútorbolt
Rusztikus Bútorbolt
www.klasszikusbutor.hu
Igényes olasz, amerikai és angol klasszikus, rusztikus és stílbútorok széles választéka.
Székesfehérvár

Lakberendezési üzletek

Yuno Design Lakberendezés Stúdió Yuno Design Lakberendezés Stúdió
2010 tavaszán nyitottuk meg a Yuno Design lakberendezési stúdió, ahol a tervezés mellett a legmegbízhatóbb...
Mamas & Papas - Kismama- bababolt és webshop Mamas & Papas - Kismama- bababolt és webshop
Angol bababútorok, komplett babaszoba enteriőrök, dekorációs elemek, játékok, ajándékok, babakocsik és sok-sok...
Faktum Bababútor és Gyermeklakberendezés Faktum Bababútor és Gyermeklakberendezés
Egyedi tervezésű hazai gyártású babaszobai és gyerekszobai bútorok, lakberendezési kiegészítők forgalmazása...
Rio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok Rio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok
Egyedi tervezésű minimál és modern nappali és étkező bútorok, minőségi anyagok felhasználásával a MAXCityben. ADA és...