Varázsolj karácsonyi hangulatot az otthonodba!

Az adventi várakozás időszaka azt jelenti, hogy nyakunkon a karácsony. Van, aki ezt teherként éli meg, s vannak olyanok is, akik teljesen átszellemülten várják az ünnepeket.

Karácsonyi kandalló

Tartozzunk bármelyik csoportba is, az újHÁZ Centrum szakértőinek tanácsát megfogadva csodás karácsonyi hangulatot teremthetünk otthonunkba, hogy aztán a következő hetek valóban emelkedett hangulatban, gyermeki izgalommal párosulva teljenek.

Fények kint és bent
A karácsony melegségét rendkívül jól szimbolizálják a kandallók. Legyen szó valódi darabról vagy látványeszközökről, rájuk pillantva átjár bennünket a nyugalom és a meghittség. Amennyiben nincs lehetőségünk egy igazi kandalló melegségét a közelünkben érezni, szerezzünk be egy látványkandallót, aminek üzemeltetéséhez kéményre sincs szükségünk. Bár az eszköz hőt nem ad le, a hangulatot ugyanúgy megteremtheti számunkra az ünnepi készülődéshez.

A ház külső dekorációja során legyünk rendkívül körültekintőek - hívja fel a figyelmet az újHÁZ Centrum. A rosszul megválasztott, silány minőségű kültéri Led füzérek ugyanis hatalmas problémákat okozhatnak. Amennyiben zárlatosak lesznek, akár az egész ház villanyvezetékét is tönkretehetik, rosszabb esetben pedig fel is gyulladhatnak. Éppen ezért a szakértők szerint csak megbízható forrásból származó, CE-jelöléssel ellátott, biztonságtechnikai szempontból is bevizsgálat darabokat vegyünk.

Piros karácsonyfadíszek

Karácsonyi fényfüzér

Hass az érzékekre!
Bár még a karácsonyfaállításig van két hetünk, a beltéri dekorációkat már most elkezdhetjük készíteni vagy beszerezni. Érdemes már most átgondolni, hogy milyen színekben pompázó karácsonyfát szeretnénk majd az ünnepekkor a nappalinkban látni, s válasszunk ezzel harmonizáló kiegészítőket. A bejárati ajtóra tegyünk kopogtatót, az asztal közepére adventi koszorút, a polcokra kis karácsonyi kiegészítőket ízlésünk szerint. Az idei év abszolút sztárjai a fémes és a natúr hatású dekorációk. A fehér és szürke kombinációja eleganciát sugároz és a téli havas tájat idézi meg, ha hozzá fenyőágat, esetleg szezonális terméseket társítunk. Bátran kísérletezzünk akár saját kezűleg készíthető díszekkel. A látvány mellet legyenek hangsúlyosak az illatok is!

Skandináv karácsony

A karácsony szerves részét képezi a fahéj, a mézeskalácsfűszerkeverék, vagy éppen a vanília illatának keveredése a citrusokkal. Használj gyertyát, vagy legyél újra kisgyermek, és díszíts fel kedved szerint szegfűszeggel néhány narancsot. A citrusféléből kicsapódó olaj a fűszerrel társulva azonnal a levegőbe kerül és bejárja az egész otthonodat. Ráadásul csinos dekoráció is, ha egy szép tálba sorakoztatjuk az elkészült mesterműveket.

Puha párnák és takarók
Hogy fokozzuk a meghittséget, kedvenc kuckózós fotelunkba helyezzünk el egy hópehellyel díszített párnát és egy pokrócot is, amibe esténként olvasgatás vagy tévénézés közben be tudjuk bugyolálni magunkat. A színek ebben az esetben is harmonizáljanak minden más kiegészítővel, a klasszikus téli motívumok mellett azonban most fektessünk nagy hangsúlyt a tapintásra is. Minél puhább anyagú darabokat választunk, annál jobb!
Az örök klasszikus norvégmintáról se feledkezzünk el! Ha neked is lapul egy-két ilyen motívumú kiegészítő a szekrényed alján, kapd elő a csúnyapulcsikkal és a giccses karácsonyi lemezekkel együtt! Garantáltan a hangulatod is vidámabb lesz!

Karácsonyi takaró párna

Karácsonyi hangulat a konyhában

Karácsonyi hangulat a konyhában

Döntsünk bárhogyan is, legyen akármilyen színű is a fánk, a legfontosabb, hogy szívvel-lélekkel készüljünk az ünnepekre. Teremtsünk békét, harmóniát otthonunkba egy csipetnyi varázslattal, és hagyjuk, hogy átjárjon bennünket a karácsony semmi máshoz nem hasonlítható hangulata. 


Lakberendezési üzletek

Albireo Kft. - Home Design Lakberendezés Albireo Kft. - Home Design Lakberendezés
Felkészült csapatunk lakások, házak, irodák, közületi épületek függönyözését, tapétázását, árnyékolását,...
Faktum Bababútor és Gyermeklakberendezés Faktum Bababútor és Gyermeklakberendezés
Egyedi tervezésű hazai gyártású babaszobai és gyerekszobai bútorok, lakberendezési kiegészítők forgalmazása...
Yuno Design Lakberendezés Stúdió Yuno Design Lakberendezés Stúdió
2010 tavaszán nyitottuk meg a Yuno Design lakberendezési stúdió, ahol a tervezés mellett a legmegbízhatóbb...
INKU - Függöny, szőnyeg, tapéta, parketta INKU - Függöny, szőnyeg, tapéta, parketta
5,000 mintás függöny-, lakástextil- és bútorszövet-kínálatunk, 9,000 különféle szőnyegpadlónk, valamint széles...