Heverésző babzsák felnőtt méret Heverde

Mindannyian szeretünk lustálkodni egy kicsit, amikor kifárasztott a munka vagy a tanulás. Hát van ilyenkor jobb, mint leheveredni a kanapéra, vagy egy kényelmes fotelbe? Bizony van!

A Heverde által készített heverésző babzsák fotel pihenéshez, lustálkodáshoz verhetetlen. Ezt a fazont gyerek méretben is megtalálod nálunk. A heverésző babzsákot imádni fogják a gyerekeid. A bébik akár aludhatnak is rajta néhány órácskát, a kicsik megtámasztott háttal nézelődhetnek, az ovisok nézhetik benne a mesét, az iskolások olvasgathatnak, vagy kényelmesen hátradőlve játszhatnak a playstationnel.

HEVERÉSZŐ Babzsák

A Heverde klasszikus babzsákfotel fazonja a kényelméről és a praktikumáról híres. Kényelmesen elüldögélhetsz benne anélkül, hogy valaha is a zsibbadás veszélye fenyegetne, és mégsem vesz el túl nagy helyet a szobádból. Kényelmes kis kuckó egy átlagos termetű felnőttnek. Nagyon kedvelt fazon a cégek körében is, mert könnyű belőlük színes társalgó sarkot kialakítani.

Heverésző babzsák

Vintage mintás babzsák

Vintage mintás babzsák

A fánk babzsák fazonból három méretet is forgalmazunk, így külön méretet lehet választani a gyerekeknek, kamaszoknak és a felnőtteknek. Ezt a fajta babzsákot többféleképpen használhatod: kiterítve egy óriási fánk, amin akár alhatsz is, élére vagy oldalára állítva pedig nagyon kényelmes fotel, ami szuperül megtámasztja a hátadat. Mivel nagyon kedvelt fazon, ezért olyan anyagokat is használunk, melyeknek a mintája kimondottan nőies és romantikus. Itt megemlíteném a „Párizsi cukrászda” és a „Vintage” mintát.

FELNŐTT FÁNK Babzsák

Fánk és Kisfőnök babzsák

Felnőtt fánk babzsák

GYEREK FÁNK Babzsák

A csepp alakú babzsákfotel fazonunk az egyik legnagyobb méretű, így a nagy termetű felnőttek is jól elférnek benne. Masszív, ezért az üldögéléshez tökéletes, de elfektetve a legjobb szunyókáló hely lesz belőle. A tetején praktikus fogantyú van, hogy könnyebben arrébb tehesd.

Fánk gyerek babzsák fotel

Ha már nem az a korosztály vagy, aki a föld közelében szeret heverészni, akkor számodra a "Nagyfőnök" fazon a legjobb választás. Méretei miatt a legmagasabb felnőttnek is komfortos, de az egész család élvezni tudja. Nincs jobb, mint este a babzsákfoteled kényelméből élvezni a tévézést, filmezést. Azért, hogy a gyerekek ne foglalják el előled ezt a kényelmes babzsákot, elkészítettük belőle a kiskamasz változatot is, ami a „Kisfőnök” nevet kapta.

NAGYFŐNÖK Babzsákok

Ha valami különleges, látványos és exkluzív babzsákra vágysz, akkor az egyedi, kézzel kötött babzsákokat ajánljuk, ami jelenleg Magyarországon csak a Heverde babzsáknál kapható.

Nagyfőnök babzsák fotel

Nagyfőnök és kisfőnök babzsák fotel Heverde

A kényelmes babzsák azért kapta a "Bárányka" és a „Hópihe”nevet, mert finom, natúr-bézs színe, pihe-puha megjelenése miatt különösen a hölgyek szívét fogja elcsábítani. Tökéletes ajándék, és gyönyörű lakberendezési tárgy is egyben. Ez a különleges babzsák leginkább a skandináv stílusú lakberendezésben állja meg a helyét, de beilleszkedik a rusztikus, country, vagy akár a vintage lakberendezési tárgyak közé is.

KÖTÖTT Babzsák

Kötött Babzsák Heverde

A másik termékünk, ami kimondottan hölgyek számára készült, a baba-mama párna, amit szoptatós párnának is neveznek. Több színből választható huzattal, diszkrét csipke csíkkal készül. Ezt a termékünket már a várandós anyukák is imádni fogják, miközben még csak a pocakjuk növekszik. A külső huzat vékony, puha pamut anyagú. A huzaton megkötők vannak, ami a későbbi időszakot segíti elő, amikor megérkezik a baba. Így a kisbaba számára lesz kényelmes fekhely. A szoptatáshoz stabil támaszt ad, így az anyukának is kíméli a hátát. Bébi kortól 1-2 évig tökéletesen használható a meghitt együtt töltött időkben. Ez a praktikus kiegészítő már nem maradhat le egyetlen baba-mama kelengyéből sem. A gyerekeknek és a kamaszoknak több fazonnal is készültünk, melyekből néhányat már megemlítettünk.

De nézzük a többit is!
A körte babzsák egy kecses, többfunkciós fazon. Kamaszoknak vagy alacsonyabb felnőtteknek ajánlott. Praktikus, mert a körte formát többféleképpen használhatod. Ha csak egyszerűen leteszed és ráülsz, épp jó lesz az íróasztalhoz. De csinálhatsz belőle olyan fekvő fazont, ami félig megtámasztja a hátadat. Hasonló a felnőtt csepp fazonhoz. A "Dönci" babzsák fotelek alacsony ülőrésze és kényelmes háttámlája miatt a kamaszok kedvelt fazonja, de alacsony felnőtteknek is ajánljuk.

DÖNCI Babzsák

Az ülőpárnákat a gyerekekkel való közös játékhoz iskolákba, óvodákba, közösségi termekbe ajánljuk, melynek nagyobb változatát is elkészítettük. A nagyobb változat manapság igen kedvelt, padlópárnának használják. Ha még kényelmesebbé akarod tenni a babzsákban üldögélést, akkor célszerű beszerezni egy puffot is, amire kényelmesen felteheted a lábad, vagy letehetsz rá egy tálcát némi finomsággal.

Dönci babzsák Heverde

A teljes kínálat érdekében a babzsákokhoz töltő anyagot is forgalmazunk háromféle kiszerelésben.
A házhoz szállítást az ország egész területén ingyenesen biztosítjuk.

Heverde Babzsák Fotel

Heverde logo

www.heverde.hu

Telefon: