Skandináv stílusban

Minél több lakásdekorációs elemünk van, annál jobban tudjuk őket kombinálni is. Akár a saját országodhoz kapcsolódó hagyományokat szeretnéd megteremteni, akár északi hangulatot szeretnéd becsempészni az otthonodba, az IDdesign segítségével ez sikerülhet. Lakberendezési kiegészítők és bútorok egyenesen Dániából. 

IDdesign karácsonyi lakberendezési dekoráció

IDdesign padlóváza kandalló mellé

A nélkülözhetetlen északi lakásdekorációs elemek

Az északi design jellegében a minimalista stílust követi. A a fókuszt az egyszerűségen és a tiszta színek adják, mely a skandináv belsőépítészetben is jelen van. Ezek a tónusok és színpárosítások jól passzolnak a karácsony zöld színeivel.

IDdesign karácsonyfadísz, gyertyatartó

IDdesign skandináv stílusú karácsony

IDdesign padlóváza

IDdesign díszpárnák

IDdesign asztaldekoráció és étkészlet

Fenntartható minimalizmus

Karácsonykor is legyen fontos a környezetünk védelme és a fenntarthatóság elve! Az elegáns minimalista látványvilág a természetes anyagokat és a földszíneket helyezi előtérbe. Használj fa karácsonyi díszeket, tobozokat, faágakat, állatfigurákat, és natúr színű lakástextileket. Csomagolj újrahasznosított papírba, és törekedjünk arra, hogy minél kevesebb hulladékot és felesleget termeljünk!

IDdesign gyertya

IDdesign díszpárna összeállítás

Skandináv hagyományok

A hagyományos skandináv karácsonyi dekorációnak a fehér szín az egyik fő alkotóeleme. Rusztikus fából készült díszek, skandináv minta, kockás asztalterítő, rénszarvas, csillagok. Ezek tartoznak leginkább a skandináv formavilághoz. A fehér mellett, a szürke és bézs tónusok is igen divatosak a karácsonyi dekorációban. Belecsempészhetsz még némi ezüstös csillogást is a fehér dizájnba. A karácsonyfa ezüst díszekkel egy igazi örök klasszikus. 

IDdesign ajándékcsomagolás

Az új trendekben a sötét, de meleg színek kerülnek a fókuszba. Adjunk a szoba légkörének melegséget figyelemfelkeltő termékekkel. E hangulatban, az arany, a sárgaréz és a fémes árnyalatok állnak a középpontban. A válogatásban látható termékek, - és még annál sokkal-sokkal több - megtalálhatók az IDdesign webshopjában! 

IDdesign mécsestartó, váza

Ha nem tudod mivel lepd meg szeretteidet, válassz az ajándékkártyáink közül:

Ajándékkártya - IDdesign

Keresd fel az IDdesign weboldalát, és ismerkedj meg a bútorokon a túl a széles lakásdekorációs termékekkel is!  A biztonságos vásárlásért válaszd az IDdesign webshopját! 

IDdesign logoElérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

www.iddesign.hu

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701