A fűrészt 710 watt erősségű motor hajtja. Az új Dremel DSM20 kompakt fűrész segítségével egyszerűen és gyorsan elvégezhetők olyan karbantartási vagy javítási munkálatok, amelyek fűrészelést, vágást igényelnek. A szerszámot úgy alakították ki a tervezők, hogy használat közben is kiválóan rá lehet látni a munkafelületre, és a fog nélküli abrazív vágótárcsák precíz vágást eredményeznek.

Dremel DSM20 kompakt fűrész

A Dremel DSM20 tiszta és szép vágási felületet biztosít, köszönhetően az abrazív technológiának, szemben a fogazott vágótárcsákkal. A gép rendkívül pontosan fűrészel, és az abrazív tárcsának köszönhetően nem megkövetelt az európai uniós normák által előírt teljesen- vagy részben takart védő mechanizmus alkalmazása mint a fogazott vágótárcsákkal felszerelt fűrészek esetében.

Dremel DSM20 kompakt fűrész rézcső vágás

A Dremel DSM20 sokoldalú, és egyenes, precíz vágásokra képes, mind síkban történő vágás, mind merülővágás esetén: a vágófej a kezdő vágásnál akadálytalanul belemerül a felületbe, visszarúgás effektus nélkül. A merülővágási képesség a második rendkívüli előnye az abrazív technológiának a fogazott tárcsákkal szemben, mivel lehetővé tesz olyan különböző anyagokban könnyedén végrehajtható merülővágást, mint például a fa vagy a falazat.

Dremel DSM20 kompakt fűrész fémlemez vágás

Dremel DSM20 kompakt fűrész csempevágás

Dremel DSM20 kompakt fűrész műanyag vágás

Egy kézzel is könnyen lehet használni a fűrészt, és az abrazív tárcsának köszönhetően húzni és tolni is lehet a gépet működés közben. Mindemellett, a tengelyrögzítő gomb a tartozékok cseréjét is rendkívül egyszerűvé teszi. A 710 watt erős és csavarhajtású áttétes motornak köszönhetően nincs olyan nagy teljesítményt igénylő nehéz feladat, amelyet a DSM20 ne tudna hatékonyan elvégezni. A gép vágási mélysége állítható, mely által még könnyedebben vágja el a szerszám a legtöbb anyagot 20 milliméter mélységig.

Dremel DSM20 kompakt fűrész díszléc vágás

A Dremel DSM20 kiválóan alkalmas felújítási munkálatokhoz, gipszkarton és fa méretre szabásához, és további tipikus ház körüli barkács feladatok elvégzéséhez. Használatával lerövidíti a padlóburkolásra, csempézésre, és vízvezeték-szerelésre, a konyha vagy fürdőszoba építésére vagy akár az új lépcső megalkotására szánt időt.

Dremel DSM20 kompakt fűrész parketta vágás

Tartozékok és szerelvények

A Dremel DSM20 elérhető tartozékai, amelyek segítségével többféle munkafolyamat elvégezhető:

  • DSM500 Többcélú keményfém vágókorong puha és kemény fákhoz, furnér lemezhez, laminált padlóhoz, gipszkartonhoz, PVC-hez és egyéb műanyagokhoz
  • DSM510 Fém- és műanyag vágókorong farostlemez, réz, acryl, vinyl és más egyéb anyagok vágásához
  • DSM520 Falazat vágókorong falazat és kő vágásához
  • DSM540 Gyémánt csempevágó-korong járólap, falicsempe, márvány, beton, tégla, porcelán és kerámia csempe vágásához
  • DSM600 Többcélú keményfém síkvágó-korong, speciális korong síkban történő vágáshoz

 A fűrész további hasznos szerelvényei:

  • Az egyenes élvezető, mely max. 17 cm széles anyagok egyenes vonalú vágását segíti
  • A DSM840-es vágási vezető, mely egyenes-, átlós-, és 45°-os szögben vágandó vonalak vezetését segíti szegélyléc szabása, ablak/ajtó beszerelése, vagy épp képkeret összeállítása esetén
  • A 2x4 vágási vonalvezető, mely a 37mm x 86mm vastag faanyagok befogásával megduplázza a DSM20 vágási mélységét

Dremel DSM20 kompakt fűrész parketta vágás

A csomag tartalma: egy db Dremel DSM20 fűrész, egy darab DSM500 többcélú keményfém vágókorong, három darab DSM510 Fém- és műanyag vágókorong, porszívócsatlakozó szerelvény, egyenes élvezető, 2x4 vágási vonalvezető, bemutatkozó DVD, masszív és tágas tároló koffer.

Dremel DSM20 kompakt fűrész szerelőtáska

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

További információért látogasson el honlapunkra: www.bosch.hu