A be light! design, számos európai világítástechnikai cég termékeinek magyarországi forgalmazója. A magas minőséget képviselő exkluzív beltéri és kültéri lámpatestek kialakítása és kiegészítői egyedi színvonalat képviselnek a fénytechnika piacán. Fiatalos és lendületes szakemberekkel dolgozunk, akik küldetésüknek érzik ezt az egyedi világot képviselő stílus és ízlésvilág megteremtését. A gyártók budapesti képviselete a be light! bemutatóterem, ahol szakértő kollégáink állnak ügyfeleink rendelkezésére, világítástervezéssel, villamostervezéssel, valamint belsőépítészeti tanácsadással.

Célunk, hogy bemutatótermünkön keresztül széles körben ismerté tegyük a cég által képviselt exkluzív egyedi stílust és a design formavilágát. A világítástechnikai és egyéb design termékeinkből ízelítőt és szolgáltatásainkról leírást a mellékelt prospektus ad, illetve részletesebb tájékoztatást cégünkről a www.belight.hu weboldalunkon találhat, ahol többek között hírlevelünkre is feliratkozhat.

A Be light Kft. keretein belül működödő be light! project, mintegy 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink számos európai beszállító termékeivel dolgoznak, amelyek közül a jelentősebbek: Simes, RZB, Defa, Siteco, Deltalight, , Defa, Imperial, stb. Üzletágunk elsődleges profilja világítótestek és fényforrások forgalmazása, de emellett világítástechnikai, kivitelezési szaktanácsadásban, tervezésben, látványtervek készítésében is bármikor ügyfeleink rendelkezésére állunk. Széleskörű tevékenységi körünkkel célunk az, hogy termékeink környezetünk minél több pontjára eljussanak, így az otthonoktól, kertektől kezdve a kisebb - nagyobb irodákon át egészen a hatalmas csarnokokig, áruházakig mindenütt különleges, más megvilágítást alakítsunk ki.

Termékeink a legkülönbözőbb helyeken biztosítanak fényt, és ezzel együtt hangulatot. Cégünk arra törekszik, hogy bármely igény felmerülése esetén gyors, egyedi és minőségi megoldást nyújtson. Csapatunk többéves tapasztalattal rendelkezik a világítástechnika területén. Referenciáink közé tartozik többek között a Gerbeaud főhomlokzatának LED - ekkel történő megvilágítása, vagy a Művészetek Palotája és a Westend City Center, Nokia komáromi gyára, Premier Outlet, PPKE kültéri- és beltéri megvilágítása is.

Amennyiben érdeklődik termékeink iránt, be light! design bemutatótermünkbe is szeretettel várjuk, ahol elsősorban design lámpákat és neves tervezők mindennap használatos eszközeit kínáljuk széles körben.