Rókás gyerekszőnyeg Myfloor

Majd amikor már beszél is, különleges, magával ragadó történeteket mesél, azokat, amiket az Ő szőnyegén nap-mint nap megél.

Állatos gyerekszőnyeg webshopból, Myfloor

Myfloor webáruház tipp:
Legyél a játékban partnere, barátja, játszótársa. Hisz gyermekeid egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen a játék. Nekünk szülőknek az is a feladatunk, hogy ideálissá tegyük azokat a tereket, ahol a gyermekünk vidáman hancúrozhat. Míg a természetben biztosítottak a természet csodái, a fák, a bokrok, a tavak, addig a gyerekek szobáit igyekszünk úgy berendezni, hogy ott is önfeledten fedezhessék fel az Ő kis világukat. Kreativitásuk és fantáziájuk végtelen, feledhetetlen élmények alapjait teremthetjük meg a saját kis birodalmukban azzal, hogy csodás gyerekszőnyegek kerülnek a padlóra.

Minőségi gyerekszőnyeg kalózos mintával

Színes őzikés gyerekszőnyeg több méretben

Erdei téma gyerekszőnyeg Myfloor

A színek és a minták harmonizációja segítik az ideális gyerekszoba kialakítását. Térjünk vissza a mesék világából a realitások talajára és gondoljuk végig, hogy miért érdemes a Myfloor webáruház gyerekszőnyegei közül választani. Nem csak a mesék varázslatos világa, nem csak a színek dinamikája, nem csak a változatos forma-és mintavilág miatt, hanem a gyerekszőnyegek kiváló minősége miatt is.

Mintás gyerekszőnyeg tiniknek

A gyerekszőnyegek a mesevilág szereplőit varázsolják a gyermekszobákba. Találkozhatunk mesehősökkel, példaképekkel, de pillanatok alatt a dzsungel világában is érezhetjük magunkat. A gazdag mintavilágú szőnyegek mellett találunk visszafogottabb modelleket is, amelyek az amúgy is színes gyerekszobákba inkább ajánlatosak. A szőnyegek színét és mintavilágát hangoljuk össze a szoba többi textiljével is. Ha mintás a függönyünk és a dekorunk az ablakon, akkor célszerű egy magában mintás vagy minta nélküli szőnyegben gondolkodnunk.

Myfloor webáruház tipp:
A különleges a sötétben világító szőnyegek, álomba ringatják a gyermekeket. Válassz Te is a 8 féle fluoreszkáló Myfloor gyerekszőnyegből. Indiántábor, űrhajós élmények, színek kavalkádjai, delfinek, bálnák hívogató hangjai és fényei ringatják álomba a gyermeked.

Este is világít fluoreszkáló gyerekszőnyeg

Mivel gyermekünk a legtöbb időt a földön tölti játékkal, vegyük figyelembe a szőnyeg szálmagasságát. Célszerű rövid szálú szőnyeget választani a tisztíthatósága miatt. Ebben az életkorban még sokat építenek a gyerekek, ezért is lényeges, ha rövid szálú a szőnyegünk.

Zsiráfos gyerekszőnyeg Myfloor webáruház

A gyermekszőnyegek alapanyaga jellemzően akril, amely kaucsukkal kezelt, természetes alapú ragasztó anyagokat tartalmaz, így semmilyen allergizáló hatása nincsen. A Myfloor webáruház gyerekszőnyegei kiváló minőségűek, bírják a gyűrődést és 3 szervezet által bevizsgált engedéllyel is rendelkeznek. Száraz tisztítást igényelnek.
 Myfloor webáruház

Tel.: +36 23 887 403 - Mobil: +36 30 297 62 41