Milyen gyerekszőnyeget válasszunk?

A válasz szinte adja magát: Mindenek előtt olyat, amin a gyermeked játszani is tud. De egy idő után nem elégszik meg ezzel, hanem szeretné megismerni a színeket, mintákat, formákat, számokat.

Rókás gyerekszőnyeg Myfloor

Majd amikor már beszél is, különleges, magával ragadó történeteket mesél, azokat, amiket az Ő szőnyegén nap-mint nap megél.

Állatos gyerekszőnyeg webshopból, Myfloor

Myfloor webáruház tipp:
Legyél a játékban partnere, barátja, játszótársa. Hisz gyermekeid egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen a játék. Nekünk szülőknek az is a feladatunk, hogy ideálissá tegyük azokat a tereket, ahol a gyermekünk vidáman hancúrozhat. Míg a természetben biztosítottak a természet csodái, a fák, a bokrok, a tavak, addig a gyerekek szobáit igyekszünk úgy berendezni, hogy ott is önfeledten fedezhessék fel az Ő kis világukat. Kreativitásuk és fantáziájuk végtelen, feledhetetlen élmények alapjait teremthetjük meg a saját kis birodalmukban azzal, hogy csodás gyerekszőnyegek kerülnek a padlóra.

Minőségi gyerekszőnyeg kalózos mintával

Színes őzikés gyerekszőnyeg több méretben

Erdei téma gyerekszőnyeg Myfloor

A színek és a minták harmonizációja segítik az ideális gyerekszoba kialakítását. Térjünk vissza a mesék világából a realitások talajára és gondoljuk végig, hogy miért érdemes a Myfloor webáruház gyerekszőnyegei közül választani. Nem csak a mesék varázslatos világa, nem csak a színek dinamikája, nem csak a változatos forma-és mintavilág miatt, hanem a gyerekszőnyegek kiváló minősége miatt is.

Mintás gyerekszőnyeg tiniknek

A gyerekszőnyegek a mesevilág szereplőit varázsolják a gyermekszobákba. Találkozhatunk mesehősökkel, példaképekkel, de pillanatok alatt a dzsungel világában is érezhetjük magunkat. A gazdag mintavilágú szőnyegek mellett találunk visszafogottabb modelleket is, amelyek az amúgy is színes gyerekszobákba inkább ajánlatosak. A szőnyegek színét és mintavilágát hangoljuk össze a szoba többi textiljével is. Ha mintás a függönyünk és a dekorunk az ablakon, akkor célszerű egy magában mintás vagy minta nélküli szőnyegben gondolkodnunk.

Myfloor webáruház tipp:
A különleges a sötétben világító szőnyegek, álomba ringatják a gyermekeket. Válassz Te is a 8 féle fluoreszkáló Myfloor gyerekszőnyegből. Indiántábor, űrhajós élmények, színek kavalkádjai, delfinek, bálnák hívogató hangjai és fényei ringatják álomba a gyermeked.

Este is világít fluoreszkáló gyerekszőnyeg

Mivel gyermekünk a legtöbb időt a földön tölti játékkal, vegyük figyelembe a szőnyeg szálmagasságát. Célszerű rövid szálú szőnyeget választani a tisztíthatósága miatt. Ebben az életkorban még sokat építenek a gyerekek, ezért is lényeges, ha rövid szálú a szőnyegünk.

Zsiráfos gyerekszőnyeg Myfloor webáruház

A gyermekszőnyegek alapanyaga jellemzően akril, amely kaucsukkal kezelt, természetes alapú ragasztó anyagokat tartalmaz, így semmilyen allergizáló hatása nincsen. A Myfloor webáruház gyerekszőnyegei kiváló minőségűek, bírják a gyűrődést és 3 szervezet által bevizsgált engedéllyel is rendelkeznek. Száraz tisztítást igényelnek.

A myfloor gyerekszőnyegeit az alábbi linkre kattintva éred el. www.myfloor.hu/szonyeg/gyerekszonyeg

 Myfloor webáruház

www.myfloor.hu

2040 Budaörs, Gyár u. 2.

webaruhaz@myfloor.hu

Tel.: +36 23 887 403 - Mobil: +36 30 297 62 41Myfloor Webáruház
Myfloor Webáruház
myfloor.hu
A Myfloor melegburkolat webáruház, csak minőségi anyagokból készült, egészségre nem ártalmas, kiváló minőségű egyedi melegburkolatokkal, szőnyegekkel, és személyes szolgáltatásokkal várja kedves vásárlóit.
Budaörs

Lakberendezési üzletek

ByHome lakberendezési webáruház ByHome lakberendezési webáruház
Lakberendezési dekorációk, vászonképek, faliórák, fotótapéták, kreatív fali képkeretek , képkeret faliórával és...
Hephaistos - Tapéta, lakástextil, bútorok, dekoráció Hephaistos - Tapéta, lakástextil, bútorok, dekoráció
A Budapest belvárosában található Hephaistos az egyik legérdekesebb és legizgalmasabb kínálatú lakberendezési üzlet...
Pintér Antik Pintér Antik
Régiségkereskedés, bútorok, csillárok, festmények, szőnyegek, ezüstök, porcelánok 1800 m2-en.
Albireo Kft. - Home Design Lakberendezés Albireo Kft. - Home Design Lakberendezés
Felkészült csapatunk lakások, házak, irodák, közületi épületek függönyözését, tapétázását, árnyékolását,...