Az Esprit téli szőnyegkollekciója

Az Esprit Home 2016-ban négy egyedi stílusú szőnyegkollekcióval rukkolt elő, magas minőségű, elragadó és szerfelett változatos kárpitjaival, elsősorban a városi lét mindennapjainak könnyed, optimista és feledhetetlen pillanataira összpontosítva.

 Esprit home szőnyegkollekció 

Lehet szeretni vagy sem, de a télnek is megvan a maga varázsa, hiszen a szállingózó hópelyhek szépségét, a bágyadt napfény és a korai sötétedés kontrasztját, a kinti hideg után a lakás melegének örömét ez az évszak ajándékozza nekünk. Mintegy kompenzálva a tél ridegségét, ilyenkor különösen fontossá válik otthonunk kényelme, puhasága, amelyet egy jól választott szőnyeggel fokozhatunk.

A téli összeállítás különböző darabjain a letisztult klasszikus, romantikus és egzotikus mintázatok jelennek meg elsősorban, a pasztell árnyalatok egy csipetnyi ragyogással fűszerezettek, a tél komorságát a világos pink, szürke, lila árnyalatokkal ellensúlyozva.

Esprit home szőnyegkollekció

Esprit home szőnyegkollekció

Esprit home szőnyegkollekció mintás

Esprit home szőnyegkollekció parkettára

A kollekció Mysteria szőnyege egy igazi jolly joker, fehér alapon, romantikus, világosszürke mintáival többféle stílusú berendezés ideális kísérője lehet. Az egzotikus motívumokkal készült Paisley Style és It Piece, a lila és szürke árnyalatait keverő, hangsúlyosabb megjelenésű szőnyegek kiválóan alkalmasak egy nappali fókuszpontjának kiemelésére, de jól mutatnak akár a hálószoba karakteresebb elemeként is.

Esprit home szőnyegkollekció egyszínű

Esprit home szőnyegkollekció egyszínű

Az „éjjeli virágokat” a Nocturnal Flowers fekete, fehér és rózsaszín színkombinációban hozza otthonunkba, egyedi, modern, igazán markáns megjelenésével. A téli kollekció a divatos szürke árnyalatokból kínál talán a legtöbb változatot: a kézzel szőtt, strukturált motívumokkal operáló Dune, a selymes puhaságával hódító Whistling Sand, a juta és gyapjú keverékből készült Gobi, a játékos rácsozású Wanda, vagy a szürke-fehér színnel melírozott Knob bármelyikét szívesen látnánk viszont bármely lakótérben.

Esprit home szőnyegkollekció világos egyszínű

Teljes Esprit szőnyeg választék »

Hogyan válasszunk szőnyeget?
A megfelelő szőnyeg kiválasztásakor érdemes néhány dolgot végiggondolni, hiszen a szőnyeg nem csak funkciójában, hanem küllemében, stílusában is befolyásolja a komfortérzetünket. A legfontosabb talán az, hogy a szőnyeget mindig a bútorhoz válasszuk, és soha ne fordítva. A méret tekintetében nemcsak a szoba nagyságát kell figyelembe venni, hanem az adott lakótérben a bútorok elhelyezését is.

Így például a nappaliban célszerű, ha a szőnyeg legalább a kanapé vagy ülőgarnitúra első lábai alatt van, vagy teljesen alatta, így rendszerezettebb és kényelmesebb összhatást kapunk. Több szőnyeget csak akkor tegyünk le, ha a nagyobb térben elkülönített bútorcsoportok elhelyezésére van lehetőségünk, amennyiben az ülőgarnitúra, fotel, dohányzóasztal együttese mellett például olvasósarok is van a szobában. 

Ha megoldható, a szőnyeg mellett 45 cm szabad padlófelület maradjon, kisebb nappalikban ez lehet 20 cm is. A hálószoba esetében is érdemes hasonlóan gondolkodni, az ágyunknál legalább 45 cm-rel legyen nagyobb, ha kisebb ennél, akkor jelentőségét veszti, bármilyen stílusos, pihe-puha szőnyeggel leptük meg magunkat. Az ebédlőasztal alá helyezve optimális, ha az asztal szélétől mérve kb. 60 cm-rel fut körbe a szőnyeg, így az étkezőszékek lábai is kényelmesen elférnek rajta. Míg a közlekedők, bejáratok padlójának nagy részén lefektetett, strapabíró szőnyeg nem csak feldobja, biztonságosabbá is teszi e tereket.

AZ Bútor webáruház

www.butor-szonyeg.hu

Telefon: +36 30 799 9038 (hétköznap, 9-16 között) 

A-Z Bútor Webáruház
A-Z Bútor Webáruház
butor-szonyeg.hu
Stílus, forma, színvilág – bútorok A-tól-Z-ig. Webáruházunkban a közép-európai bútorpiac meghatározó szereplőinek széles termékskáláját kínáljuk. A megbízható minőséget igényes vásárlóknak, kedvező áron.

Lakberendezési üzletek

Holland Pázsit - Műfű forgalmazás Holland Pázsit - Műfű forgalmazás
Minden műfű termékünk kizárólag az európai beszállítóknál elérhető, legjobb alapanyagok felhasználásával lett...
Natuzzi kanapé áruház Törökbálint Natuzzi kanapé áruház Törökbálint
Natuzzi kanapé, ülőgarnitúra, fotel nappali bútor, étkező bútor, valamint szőnyeg, lámpa, és dísztárgy bemutatóterem....
Cleartex Kft. Cleartex Kft.
A Cleartex Kft. egy olyan vállalat, amit a piaci igények maximális kielégítésre hoztunk létre 1993-ban. Fő...
HeavenRugs Szőnyegáruház HeavenRugs Szőnyegáruház
Az ország egyik leggazdagabb szőnyegválasztékát kínáljuk, több mint 73 000 db online rendelhető termékkel, és sok...