Új Miele mosogatógép fogantyú nélkül. De akkor hogyan nyitható?

A Miele válasza erre: a Knock2open. A konyhabútor frontja mögé rejtett mosogatógép ajtaja a készülékfront kétszeri kopogtatásával résnyire kinyílik, majd az ajtó meghúzásával teljesen kinyitható.

Ezt a szabadalomra bejelentett ajtónyitási elvet a Miele két készülékkategóriában kínálja az új 6000-es generáció teljesen beépíthető készülékeinél.  A mosogatógép kizárólag az ajtaján történő kopogásra reagál, a rendszer ugyanis megkülönbözteti a munkalapról vagy más szekrényekről érkező hangokat. Így a Miele Knock2open technológiával rendelkező mosogatógépei harmonikusan illeszkednek a fogantyúk nélküli konyhafrontokhoz, és többé az ujjlenyomatoktól sem kell tartani.

 

 

Mivel a teljesen beépíthető készülékeknek nincs kijelzője, a program működés közben nehezen követhető. Az új generáció egyes modelljeinél éppen ezért a Miele a TimeControl segítségével lehetővé teszi azt, hogy a program lefutása mégis mindig szem előtt legyen. Ehhez az ajtó keretében, a kezelőfelületen elhelyezett négy LED-es kijelző nyújt tökéletes megoldást, melyek a program elindításakor világítanak, majd a programfutás során egymás után kialszanak. A program vége előtt 20 perccel már csak egy lámpa világít, a mosogatás végén pedig az AutoOpen automatikusan kinyitja a készülék ajtaját.

Miele knock to open mosogatógép

Ahogyan a 6000-es generáció csaknem minden készüléke, úgy a teljesen beépíthető mosogatógépek is rendelkeznek a Miele már megszokott, népszerű kiviteli sajátosságaival, így például továbbra sem kell lemondani a 3D evőeszköz mosogató fiókról, a BrilliantLight és a ComfortClose funkciókról, valamint az A+++  energiahatékonysági osztályról sem. 

További információk a Miele mosogatógépről >


Lakberendezési üzletek

BoConcept BoConcept
Dán design kanapék, nappali, étkező, és hálószobai bútorok, lakberendezési kiegészítők.
Scandinavian Design House – Exkluzív ágyak és matracok, luxus ágynemű Scandinavian Design House – Exkluzív ágyak és matracok, luxus ágynemű
Természetes anyagokból, kézzel készített egyedi luxus ágyak és matracok a világ legrangosabb ágykészítőitől....
Myfloor Webáruház Myfloor Webáruház
A Myfloor melegburkolat webáruház, csak minőségi anyagokból készült, egészségre nem ártalmas, kiváló minőségű egyedi...
Erős Kft. - Burkolatok, bútorok, szaniterek Erős Kft. - Burkolatok, bútorok, szaniterek
A cég filozófiája, a kínált termékek magas minősége a szolgáltatások és a bemutatás színvonala az, ami az ERŐS nevet...