Új Miele mosogatógép fogantyú nélkül. De akkor hogyan nyitható?

A Miele válasza erre: a Knock2open. A konyhabútor frontja mögé rejtett mosogatógép ajtaja a készülékfront kétszeri kopogtatásával résnyire kinyílik, majd az ajtó meghúzásával teljesen kinyitható.

Ezt a szabadalomra bejelentett ajtónyitási elvet a Miele két készülékkategóriában kínálja az új 6000-es generáció teljesen beépíthető készülékeinél.  A mosogatógép kizárólag az ajtaján történő kopogásra reagál, a rendszer ugyanis megkülönbözteti a munkalapról vagy más szekrényekről érkező hangokat. Így a Miele Knock2open technológiával rendelkező mosogatógépei harmonikusan illeszkednek a fogantyúk nélküli konyhafrontokhoz, és többé az ujjlenyomatoktól sem kell tartani.

 

 

Mivel a teljesen beépíthető készülékeknek nincs kijelzője, a program működés közben nehezen követhető. Az új generáció egyes modelljeinél éppen ezért a Miele a TimeControl segítségével lehetővé teszi azt, hogy a program lefutása mégis mindig szem előtt legyen. Ehhez az ajtó keretében, a kezelőfelületen elhelyezett négy LED-es kijelző nyújt tökéletes megoldást, melyek a program elindításakor világítanak, majd a programfutás során egymás után kialszanak. A program vége előtt 20 perccel már csak egy lámpa világít, a mosogatás végén pedig az AutoOpen automatikusan kinyitja a készülék ajtaját.

Miele knock to open mosogatógép

Ahogyan a 6000-es generáció csaknem minden készüléke, úgy a teljesen beépíthető mosogatógépek is rendelkeznek a Miele már megszokott, népszerű kiviteli sajátosságaival, így például továbbra sem kell lemondani a 3D evőeszköz mosogató fiókról, a BrilliantLight és a ComfortClose funkciókról, valamint az A+++  energiahatékonysági osztályról sem. 

További információk a Miele mosogatógépről >


Lakberendezési üzletek

Soul Interiors - modern klasszikus bútorok Soul Interiors - modern klasszikus bútorok
Fedezze fel a modern klasszikus bútorok világát. Nappali, ebédlő és hálószobai bútorok, tradicionális és kortárs...
Bono Design  - Colombini olasz konyhabútor, nappali, hálószoba és gyerekszoba bútorok Bono Design - Colombini olasz konyhabútor, nappali, hálószoba és gyerekszoba bútorok
A Bono Design által képviselt olasz Colombini gyár bútorait stílus, elegancia és visszafogott luxus jellemzik. A...
Erős Kft. - Burkolatok, bútorok, szaniterek Erős Kft. - Burkolatok, bútorok, szaniterek
A cég filozófiája, a kínált termékek magas minősége a szolgáltatások és a bemutatás színvonala az, ami az ERŐS nevet...
Klose Bútorkollekció Klose Bútorkollekció
A Klose Kollekcióval történő térkialakítás révén lehetősége nyílik arra, hogy otthonának új, esztétikus és stílusos...