Új Miele mosogatógép fogantyú nélkül. De akkor hogyan nyitható?

A Miele válasza erre: a Knock2open. A konyhabútor frontja mögé rejtett mosogatógép ajtaja a készülékfront kétszeri kopogtatásával résnyire kinyílik, majd az ajtó meghúzásával teljesen kinyitható.

Ezt a szabadalomra bejelentett ajtónyitási elvet a Miele két készülékkategóriában kínálja az új 6000-es generáció teljesen beépíthető készülékeinél.  A mosogatógép kizárólag az ajtaján történő kopogásra reagál, a rendszer ugyanis megkülönbözteti a munkalapról vagy más szekrényekről érkező hangokat. Így a Miele Knock2open technológiával rendelkező mosogatógépei harmonikusan illeszkednek a fogantyúk nélküli konyhafrontokhoz, és többé az ujjlenyomatoktól sem kell tartani.

 

 

Mivel a teljesen beépíthető készülékeknek nincs kijelzője, a program működés közben nehezen követhető. Az új generáció egyes modelljeinél éppen ezért a Miele a TimeControl segítségével lehetővé teszi azt, hogy a program lefutása mégis mindig szem előtt legyen. Ehhez az ajtó keretében, a kezelőfelületen elhelyezett négy LED-es kijelző nyújt tökéletes megoldást, melyek a program elindításakor világítanak, majd a programfutás során egymás után kialszanak. A program vége előtt 20 perccel már csak egy lámpa világít, a mosogatás végén pedig az AutoOpen automatikusan kinyitja a készülék ajtaját.

Miele knock to open mosogatógép

Ahogyan a 6000-es generáció csaknem minden készüléke, úgy a teljesen beépíthető mosogatógépek is rendelkeznek a Miele már megszokott, népszerű kiviteli sajátosságaival, így például továbbra sem kell lemondani a 3D evőeszköz mosogató fiókról, a BrilliantLight és a ComfortClose funkciókról, valamint az A+++  energiahatékonysági osztályról sem. 

További információk a Miele mosogatógépről >


Lakberendezési üzletek

Délity Bútor Zrt. - Bútorok az otthonokba és az irodákba Délity Bútor Zrt. - Bútorok az otthonokba és az irodákba
A Délity Bútor tervezői a külföldi és a hazai trendek, valamint a használhatóság és a praktikum figyelembevételével...
Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház
Termékkínálatunk: német és francia étkezők, nappalik, hálók, előszobák, fürdőszobák, konyhák, gyerekbútorok, ifjúsági...
Luna Matrac webáruház Luna Matrac webáruház
A Luna matracot a vásárlók többségének fejlesztettük, ahol a különböző habrétegek együtt dolgoznak és egymás jó...
VS Fürdőszoba Szalon VS Fürdőszoba Szalon
Gyönyörű, kényelmes, praktikus fürdőszobát szeretnél hosszú távra? Ez az amit mi kínálunk! VS fürdőszoba szalonok...