Függőleges kert az otthonodban és a teraszodon Minigarden moduláris növénytartókkal

A Minigarden vertikális kertjei forradalmasították az otthonokban való kertészkedést, a portugál gyártó innovatív termékei mindenkit a rajongójává változtatnak.

A Minigarden Vertical egy moduláris rendszer, ami lehetővé teszi a dísz-, fűszer- és zöldnövények függőleges termesztését. Telepíthető bel- és kültérre egyaránt, lehet szabadon álló vagy falra szerelhető, akár saját öntözőrendszerrel is kiegészülve. Moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű függőleges kertet tervezzünk teret engedve a kreativitásunknak. Összeépítése nagyon egyszerű, a lehetőségek szinte korlátlanok.
A moduláris jellemzők lehetővé teszik, hogy mind vízszintesen, mind függőlegesen, egy oszlopban vagy egymással összeforgatva összeépíthetőek legyenek az elemek számtalan kombinációs lehetőséget teremtve. Szerelése könnyű, tartós telepítést tesz lehetővé.

Minigarden növénytartó teraszra

Minigarden Vertical növénytartó beltérbe

Minigarden Vertical moduláris növénytartó rendszer

Minigarden Vertical sötét színű kaspó

Minigarden Vertical fehér növénytartó

A Minigarden Corner az egyetlen olyan rendszer a piacon, amely a sarokban kialakítható függőleges kertészkedéshez lett létrehozva. Használható önállóan, egymással kombinálva, illetve a Vertical rendszerrel kombinálva is.

Minigarden Corner sarokba helyezhető növénytartó

Minigarden Corner sarokba helyezhető növénytartó emeletes

Minigarden Corner több emeletes növénytartó

A Minigarden termékek egy forradalmian új és egyedi gravitációs vízelvezetési mechanizmussal működnek.
Ez a rendszer biztosítja, hogy a növények gyökerénél kifolyó öntözővíz a modulok legalsó vízgyűjtő tálcájában gyűljön össze, ezzel lehetővé téve a különböző vízigényű növények egymás feletti elhelyezését. A növények öntözése történhet manuálisan egy öntözőkanna segítségével, illetve nagyobb rendszernél vagy kényelmesebb használathoz a kifejezetten a Minigarden rendszerekhez kifejlesztett csepegtetős öntözőkészlet segítségével.

A Minigarden termékek magas ellenállóképességű polipropilén kopolimerből készülnek, speciális anyagok védik az UV sugárzással szemben, ezáltal extrém időjárási körülmények mellett - napsugárzás és szélsőséges hőmérsékletek - is tartós marad, és 100%-ban újrahasznosítható. A Vertical és a Corner termékcsalád is 5 különböző színben érhető el: fehér, szürke, fekete, zöld, terrakotta.

A Minigarden Basic egy tökéletes rendszer a növénytermesztésre a kisujjunk megmozdítása nélkül. A Minigarden család legegyszerűbben használható tagja, kimondottan a városi élethez kifejlesztve. Az automatikus öntözés és tápoldatozás a rendszer speciális tartálya és egy geotextília segítségével történik. A Basic termékcsalád többféle méretben és konfigurációban is elérhető.

Minigarden Basic önöntöző rendszerrel

Minigarden Basic önöntöző rendszerrel

Minigarden Basic önöntöző rendszerrel

Számos kiegészítő elem segít abban, hogy a Minigarden termékek a lehető legsokoldalúbb módon felhasználhatóak legyenek. A termék hazai forgalmazója a VPT-Group Kft.

 

Minigarden logo

www.mini-garden.hu

Mobil: +36 30 95 300 94


Lakberendezési üzletek

Degardo design virátartó kültérre és beltérre Degardo design virátartó kültérre és beltérre
Olyan virágtartót, növénytartót keres, ami a lakás, a terasz és a kert központi díszei lesznek?
E-kert - Kerti bútorok, kerti felszerelések webáruháza E-kert - Kerti bútorok, kerti felszerelések webáruháza
Az E-kert webáruház igyekszik a lehető legtöbb ötletet és megoldást nyújtani Önnek ahhoz, hogy kertjét a...
Deep Forest Kft. Deep Forest Kft.
Cégünk fő profilja a kertépítészeti kivitelezés és tervezés.
Dalos Építőanyag – Jó minőségű építőanyagok és térkő burkolatok Dalos Építőanyag – Jó minőségű építőanyagok és térkő burkolatok
A legnevesebb építőanyag és térkő gyártók kiváló minőségű építőanyagait és térköveit forgalmazzuk kedvező áron,...