Hello tavasz, kösz, hogy jössz! 
A tavasz elérkeztével egyre inkább vágyunk ki a szabad levegőre, a kertekbe. Fontos, hogy olyan környezetet teremtsünk magunknak otthonunkon kívül is, ahol nyugalomban, a feltöltődést segítve tölthetünk el minőségi időt. Az acél termékek ideális kiegészítői az exteriőrnek, melyek amellett, hogy különleges, design termékek, formabontó megjelenésükkel valamennyi terasz és kert egyedi színfoltjai lesznek.

Növénytartók

A tavasz közeledtével egyre aktuálisabb kertünk szebbé tétele, felkészítése a tavaszi, nyári időszakra. Biztosan neked is rengeteg új ötleted van, hogyan tedd még otthonosabbá, megnyugtató kis szigetté a kertedet. A szabadon álló növénytartók elengedhetetlen kellékei a modern kerteknek. Sokféle anyagú, színű és formavilágú növénytartóból választhatunk az üzletekben. Érdemes megtalálni a stílusunkhoz, kertünkhöz leginkább illeszkedőt. Ha azonban egyedi elképzeléseid vannak a forma, a méret vagy a szín tekintetében, néhány szempont mentén érdemes meghatároznod a számodra legmegfelelőbb növénytartót. Fontos, hogy tudd, milyen célt fog szolgálni az a növénytartó a kertedben, teraszodon:

1. A bejárat, előkert dekorálására, kiemelésére szeretnéd használni.

Acél rozsdaszínű növénytartók

2. Önálló, figyelemfelkeltő szerepet szánsz a növénytartónak, mely központi szerepet tölt be a kertben.

Corten acél növénytartó

3. A kerted, balkonod kiegészítőjeként is gondolhatsz a növénytartókra. Izgalmas a képen látható forma, mely alkalmas növénybeültetésre és dekorációként való elhelyezésre egyaránt. A képen a formát és színt lila gömbökkel emeltük ki, és bioetanol égő elhelyezésével tettük izgalmassá.

Corten acél tűztál - Innosteel design

4. Magas ágyásként szeretnéd kertedben használni a növénytartót a konyhakerti növények számára.

Magas ágyás - Innosteel

Ha otthon megtermelt bio, vegyszermentes zöldségeket, gyümölcsöket szeretnél a családod asztalára tenni, és mindezt elegánsan, a kert szerves részeként megtermelni, olvasd el bejegyzésünkben, hogy milyen előnyei vannak a magas ágyás használatának.

5. Növénytartókkal az utcai vagy a szomszédok felőli belátást is csökkentheted, így jó szolgálatot tesznek akkor is, ha a kíváncsi szemek elől szeretnéd elrejteni teraszodat vagy kerted egy részét. Ehhez vásárolj olyan növényeket, amelyeket balkonládába lehet ültetni. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk számodra néhány ilyen ötletet. Az ötletgyűjtemény elérhető és letölthető honlapunkon: www.innosteeldesign.com

Acél növénytartók

A növénytartókról, azok anyagáról, illetve árairól honlapunkon találsz további információt.

Tűzrakók

A tűztérnek a kertben ugyanúgy, mint az enteriőrben anyaghasználatában és megjelenésében is illeszkednie kell a környezete jegyeihez. Így a létrehozott tér nem egy különálló egységként jelenik meg, hanem szervesen kapcsolódik a kert többi részéhez. A megkomponált térbe helyezve megjelenése alapján több lehet, mint egy tűztál. Stílusos, tájba illeszkedő elemmé válik az exteriőrben.

Acél tűztál rozsdás design

Acél tűztál rozsdás design

A tűz élettel tölti meg a teret. De milyen célt szolgálhat ez a tér?
– Lehet egy csendes, szabadba kiülős, egy pohár bor mellett semmibe révedős este kelléke,
– de akár a szociális eseményeknek is lehet egy csalogató pontja, ami köré a barátok, vendégek beszélgetni összegyűlnek.

Acél tűztál rozsdás design

A tűz az emberiség egyik legősibb találkozóhelye. A tűz gyönyörű fényjátéka mellett gondolkozunk, elmélkedünk, töltődünk. Maga a tűz játéka különleges érzéseket kelt bennünk. Olyan teret hoz létre, amely pihenésre, kikapcsolódásra csábít. 

Design kiegészítők

Az elegáns kertek sokszor minimalista formavilágát gyönyörűen megtöri egy-egy kerekded forma. Az acélból készült gömb kiegészítők anyaghasználatukat tekintve szép vizuális kiegészítői a kertnek.

Kerti acél dekoráció

Dekoráld kedved szerint, vagy az évszaknak, ünnepeknek megfelelően ezt a különleges kiegészítőt! Ültess bele növényeket, vagy egyszerűen csak tekerd körbe LED szalaggal, esetleg függeszd fel valahova. Modern és különleges darabja lehet kertednek, teraszodnak bármely évszakban.

Acél dekoráció gömbháló kertbe

A Design drótgombolyagunk szintén különleges kiegészítője a modern kerteknek. A dekoráció egyediségét szoborszerű megjelenése és színe adja. Az acél kiegészítők különlegessé varázsolják valamennyi kert és terasz megjelenését. Termékeinkkel varázsold te is egyedivé kertedet! Bővebb információkat a termékekről erre a linkre kattintva találsz: 

Képek, exteriőrök kialakítása: Déri Diána exteriőr.

Innosteel logo

InnoSteel Design – Corten acél beltérben és kültérben

BUDAPEST - TELEFON: 06 30/681-3773

www.innosteeldesign.com