Farrow Ball kültéri festék

... sőt a lakásbelsővel is harmóniába hozhatjuk a kültéri bútorainkat, de ha csak az ajtónkat festjük át, már azzal is örömtelivé tehetjük a hazaérkezést. A Farrow & Ball festékek színvilágáról már sokat írtunk, viszont nagyon fontos figyelnünk a festékek felvitelére, és az előkezelésre is, hiszen így biztosíthatunk valóban tartós és szép végeredményt, ami évekig megörvendeztethet minket. Ha szeretnénk megvédeni kültéri bútorainkat az időjárás viszontagságaitól, első lépésként kültéri fa alapozót kell használnunk. A Farrow & Ball kültéri fa alapozó elvégzi az előkezelést és az alapozást, és még a költségeken is spórolhatunk.

Fabcolor angol festék Farrow and Ball

Festékgyártó logója

Kültéri festékszínek

Környezetbarát festékek

Kerti pad festése

Kültéri falfesték

Ecset vásárlás

Ajtó festés

Csak a megfelelő előkezeléssel lehetünk biztosak a szép és tartós végeredményben. Ha az előkezelés
fázisát kihagyjuk, megtörténhet, hogy nem az elvárt eredményt kapjuk, de fontos tudni, hogy ez nem
a termék hibája. A Farrow & Ball alapozók és a festékek együtt egy rendszert alkotnak, és így biztosítják a tőlük elvárt magas minőséget. A fa sokszor nem megfelelően száraz, nem műszárított, vagyis a szerkezete nedvességet tartalmazhat. A festékek és alapozók mikroporózusok, és ezzel lehetővé teszik, hogy a nedvesség a fából elpárologjon, de befelé nem engedik a nedvességet.

Alapozó festék tanácsok

Az alapozó és a festék mikroporózus tulajdonsága rendkívüli módon megnövel a hatékonyságot. Ha azonban más márkájú, nem mikroporózus alapozót használunk a kültéri festék alá, pozitív tulajdonsága megszűnik, és nem várható el a kültéri festékeknél garantált minimális 6 éves tartósság.

Fa kerti hinta függőpad

Ha a kültéri festék leválik, egy könnyű módszerrel megállapíthatjuk, hogy a hiba az alapozóban van-e.
Annyit kell csak tenni, hogy megnézzük a levált festék alját. Amennyiben az alapozó színét látjuk a
levált festék alján, akkor az alapozó nem volt megfelelő, viszont a festék jól tapadt. A Farrow & Ball kültéri alapozó szépen fed a kezeletlen fa felületen éppúgy, mint régi festéken, abban az esetben, ha a korábbi festés lecsiszolásra kerül addig a pontig, ahol már nem válik le a fa felületről.

Festett kerti talicska

 

 Farrow & Ball angol festék és tapéta

FAB Color Hungary Kft.

Farrow & Ball Bemutatóterem és lakberendezési szaküzlet
Üzletünk címe: 1055 Budapest, Szalay u. 4.

Telefon: (20) 333-7979

www.naturaliiconcept.hu/farrow-and-ball-festekek

Farrow and Ball festék Budapest