Napernyők, amiknek az alapára 700 ezer forint, többszázezres kerti szófák, karosszékek, amiknek ki sem merik írni az árát. A Gardenexpo csapata - a most hétvégén megrendezésre kerülő kiállításra - készített egy listát a piacon fellelhető luxus kerti bútor gyártókról, melyek a művészi szellemiség jegyében prémium alapanyagokból és a leginnovatívabb gyártási technológiákkal dolgoznak, miközben a környezetvédelem iránt is elkötelezettek. Legeltesd a szemed te is 2018 legdrágább kültéri dizájn bútorain, március 23-25. között pedig gyere el a Gardenexpóra! Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállításán bebizonyítjuk neked, hogy az elérhető luxusért nem kell feltétlenül milliókat fizetni.

1. Brown Jordan

Brown Jordan innovatív, alaposan megtervezett és kivételesen kivitelezett kerti bútorok és kiegészítők világának legkiemelkedőbb készítője. Minden egyes kézzel készített alumínium asztal és szék, szigorú utólagos ellenőrzésen megy keresztül, amely biztosítja, hogy a bútorok ne csupán szépek látványosak, de tartósak is legyenek, hogy hosszú évekig lehessen csodálni őket.

Brown Jordan kerti szék

2. Gloster

A márka a prémium minőségű tíkfa kerti bútor gyártására specializálódott, de vannak rattan, fonott és alumíniumból készült garnitúráik is. A tíkfát gondosan felügyelt ültetvényekből szerzik be, hogy magas színvonal is biztosítva legyen és a környezetvédelmi szempontoknak is eleget tegyenek. Minden kanapét, karosszéket vagy asztalt a szakmájukban kimagasló tehetséggel bíró mesterek formázták és alakították, hogy a vásárlók évekig tudják bennük élvezni a napsütést.

Gloster luxus kerti bútor

3. Sifas

Az ő termékeik a legdrágábbak a piacon, ami ez érthető is, hiszen a legkiválóbb anyagokat és korszerű gyártási technológiákat alkalmaznak. Minden termékükre 10 éves garanciát biztosítanak. Bútoraikat lakkozott alumíniumból, rozsdamentes acélból, edzett üvegből és PVC-bevonatú poliészterből készítik, így biztosítják karbantarthatóságukat. A kárpitozott kanapék és székek színezett Sunbrella anyagból készülnek, egyik kollekciójuk pedig több nemzetközi díjat is nyert környezetbarát kialakításáért.

Sifas kerti étkező

4. Barlow Tyrie

A luxus szabadtéri bútorok legnagyobb múltú gyártója a Barlow Tyrie közel 100 éve tervezi és gyártja kiváló minőségű tikfa garnitúráit. A brit cég gyártáshoz használt tikfái évekig erősek maradnak, tartósak és ellenállnak az időjárásnak is.

Barlow Tyrie luxus kerti bútor

5. Dedon

Forradalmasították a csúcsminőségű kárpitozott kerti bútorok piacát, ugyanis ők a világon az elsők, akik időjárásálló szintetikus anyagszálakat használnak. A mesteremberek a legkiválóbb tikfával, alumíniummal, üveggel és kerámiával kombinálják ezt a környezetbarát anyagot, hogy a lehető legkülönlegesebb formavilágot hozzák létre a kerti bútor-iparban.

Dedon kerti pihenő

6. Mamagreen

Ez az innovatív vállalat holisztikus megközelítést alkalmaz a terasz és kerti bútorok tervezésében. Környezetbarát anyagokat, mint például újrahasznosított tikfát és modern gyártási technológiákat alkalmaznak annak érdekében, hogy gyönyörű székeket, kanapékat és asztalokat készítsenek, melyek akár évekig is megőrzik kiváló minőségüket. Díjnyertes prémium kollekciójuk a hagyományos, tömör fából készült formatervektől egészen a karcsú, modern stílusig terjed.

Mamagreen lakásbútor stílusú kerti bútor

7. Fermob

Innovatív, szórakoztató, színes és környezetbarát - ez a francia márka mindig friss marad, mert olyan feltörekvő tervezőkkel működik együtt, akik játékosságot visznek a jellegzetes alumínium és acél kültéri kollekciókba. Ugyan a vidékies stílustól kezdve a tiszta vonalakon és a vibráló színeken át nagyon különbözőek a bútoraik, de minden egyes karosszékben, étkezőasztalban és padban megvan egy szeszélyes hangulat, mely összeköti őket.

Fermob színes kerti székek

8. Tuuci

Luxus kültéri napernyők és árnyékolók elsődleges gyártója a világon. A környezetbarát formatervezés innovatív, emlékezetes és elegáns. A cég több, mint két évtizede kifejlesztett stílusos, csúcsminőségű árnyékolói nemcsak a képzelet múlják felül, hanem a környezet igényeinek is megfelelnek. Folyamatosan tolják ki a határaikat és sosem elégszenek meg olyan minőséggel, ami nem áll ellen az időjárás viszonytagságainak vagy, nem mellesleg törekszenek a formafüggetlenségre is.

Tuuci napernyők

9. Skagerak

A dán márka évtizedek óta hű a klasszikus dizájnhoz. A csúcsminőségű bútorgyártó termékeiben olyan tiszta vonalak jelennek meg, melyek kültérben és beltéren egyaránt jól mutatnak. A szemet gyönyörködtetően egyszerű felületek és a fa csodás illata együtt rendkívül hívogató, ráadásul tikfa kollekciójuk FSC (fentartható és felelős erdőgazdálkodásért) tanúsítvánnyal rendelkezik.

Skagerak tömörfa bútorok

10. Janus et Cie

Úgy vélik, hogy a fenntarthatóság a minőségi nyersanyagoknál kezdődik, és az évekig stílusos és tartósságot eredményező formatervezéssel végződik. Alapanyagként természetes keményfát, környezetbarát szintetikus fát, rozsdamentes acélt, nátronpapírt és rattant használnak. A csúcsminőségű kollekciók a klasszikus szögletes formáktól kezdve a modern és ökológiailag átgondolt tervezésig terjednek.

Janus et Cie design kerti szék

11. Skargaarden

A kevesebb néha több: ez az alapelve a luxusmárkának. A tíkfa kerti bútorokat a dizájnerek egyszerű vonalvezetést és a szolid eleganciát követve tervezték meg. Az FSC által hitelesített erdészek segítenek a legkiválóbb alapanyagok kiválasztásában, hogy a cég csúcsminőségű napozóágyakat, kanapékat és ülőgarnitúrákat készíthessen.

Skargaarden fa kerti és kültéri bútorok

12. Shadescapes

Az amerikai márka tervezői ötvözik a legmodernebb gyártási technológiákat a letisztult dizájnnal, hogy páratlan minőségű kültéri napernyőket és pavilonokat hozzanak létre. Napernyő kategóriában többféle stílusból válogathatunk, mint például a konzolos, falra szerelhető vagy a teleszkópos megoldás.

Skargaarden napernyő

Tervezd meg a saját luxuskertedet!

Március 23-25. között minden kertimádónak adott a lehetőség, hogy testközelből megismerkedjen a friss kültéri trendekkel és személyre szabott tanácsokat kérjen profi szakemberektől. Hidd el, az elérhető luxus nem kerül több ezer dollárba! A 2018-as Gardenexpón ezt be is bizonyítjuk neked! A háromnapos rendezvényen a komplett kertépítéstől, a lakás teraszának „tavasziasításáig” minden kérdésedre választ kaphatsz, válogathatsz az álomszép bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választékából. Ne hagyd ki a lehetőséget, találkozunk idén is a Budapest Sportarénában!

www.gardenexpo.hu