A három napos esemény november 16-18. között, mintegy 9000 négyzetméteren várja mindazokat, akik az új családtag fogadását tervezik. A közel 200 kiállító között idén is kiemelt helyet kapnak a bútorgyártók legújabb kollekciói, de számos berendezett babaszobával, hasznos tanácsokkal és átalakítási ötletekkel is készülnek a legkisebbeket szolgáló lakberendezési szakértők.

Babamama Expo 2012 Budapest

 „Az elérhető legszélesebb bútor- és kiegészítő választékot felvonultató babaszoba szigetünk nem csupán az elérhető kínálat bemutatását tűzte ki célul, de arra is remek lehetőséget kínál, hogy az alaprajzokkal és egyéni igényekkel érkező leendő szülők, személyre szabott tanácsokat kapjanak az érkező kisbaba életterének kialakításhoz.” - foglalta össze Fülöp Judit, főszervező.

 A legfrissebb babaszoba-berendezési trendek mellett a kényelem, a praktikusság és az időtálló megoldások lesznek a fókuszban, amelyek illeszkednek a fejlődő gyermekek igényeihez, és akár kisiskolás korig elkísérik. A szervezők célja, hogy egy helyen tegyék elérhetővé és kipróbálhatóvá a legszélesebb hazai baba- és gyerekbútor választékot, amiből a különleges, karácsony előtti akciók keretében akár meg is vásárolhatóak a kiválasztott darabok.

A Babaszoba Lakberendezési tanácsadó sziget különböző igények szerint berendezett baba- és gyerekszobákkal készül, de érdemes konkrét elképzelésekkel, kérdésekkel, alaprajzzal érkezni, hiszen a helyszíni tanácsadás folyamatos lesz. A rendezvény főtámogatója az OTP Lakástakarék, amely az otthonteremtés családra szabott megoldásainak tervezésében segít.

 További információk és értékes nyeremények várnak a www.babamamaexpo.hu oldalon. Regisztrálj, hogy ne maradj le semmiről! A Babamama Expo testvérrendezvénye a Gyerekvilág Élményhétvége ami a nagyobb gyerekek számára izgalmas témákat és termékeket mutatja be 12 éves korig, számtalan helyszíni programmal, foglalkozással és játékkal kiegészítve.

Időpont: 2012. november 16-17-18.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

1143 Budapest, Stefánia út 2.

Nyitva tartás: minden nap 10-18 óráig

Modern bababútor barna fehér

Világoskék babaszoba beige bútorok

Baldachinos bölcső és pelenkázó komód

Fehér bababútor és tárolóbútorok

Fehér bababútor fiókos komód

Világoskék babaszoba rácsos ágy

Fehér babaszoba kisággyal

Görgős kiságy magasfényű fehér

Modern fehér és bükk bababútor

Modern babaszoba natúr színben

Modern kiságy lekerekített bútor

Baby Express tinibútorok

 Fiú tiniszoba emeletes ágy létrával

Natúr színű gyerekszoba bútor

Modern fiúszoba tárolóbútorok

Lila tiniszoba bútor ruhásszekrény és ágy

Rózsaszín lány tiniszoba ágyneműtartós ággyal

Rózsaszín gyerekszoba rózsaszín ágy

Modern gyerekszoba emeletes ágy

Világoskék fiúszoba és íróasztal

Modern tiniszoba és faldekoráció