Babamama Expo 2016

November 18-19-20-án 200 kiállító, ingyenes tanácsadások
és értékes nyeremények várnak a Budapest Sportarénában.

Egy olyan esemény, ahol felteheted a kérdéseid a téma szakértőinek, és egy helyen próbálhatod ki a legújabb és legérdekesebb babatermékeket. Tapasztalt védőnők és gyermekgyógyászok válaszolnak minden kérdésedre, de lehetőség nyílik arra is, hogy Ördög Nórival, Béres Alexandrával vagy Tatár Csillával beszélgess a várandósság és a gyereknevelés kihívásairól. Idén kiemelt hangsúlyt kapnak a babáknak és kismamáknak szóló biotermékek, színpadi előadás és személyes tanácsadás is lesz ebben a témában. A változatos és egészséges táplálkozásra Széll Tamás és Mautner Zsófi főzőbemutatói adnak ötleteket, többek között a sokakat érintő ételintolerancia kérdésében is. 

Babamama Expo 2016 programok
Rengeteg izgalmas programban is részt vehetsz: ismét megtartják az Első 1000 nap fotózási rekordkísérletet, melynek célja megmutatni a magyar anyukák és babák első 1000 napját a fogantatástól kezdve. Egy másik standon videóüzenetet hagyhatsz születendő gyermekednek, a rendezvény főtámogatójánál, az OTP Lakástakaréknál pedig különleges hangulatú, egész napos, ingyenes babafotózás lesz a program, de 4D ultrahangra és szívhanghallgatásra is van lehetőséged. Ha te magad is vágysz egy kis kényeztetésre, akkor sem fogsz csalódni, anyukából pár perc alatt válhatsz címlapsztárrá azon a divatfotózáson, ahol előtte teljesen átalakít a profi sminkesekből, fodrászokból és stylistból álló csapat.

Babamama Expo 2016 Stand programok

Babamama Expo 2016 lakberinfo partner

Az Expón természetesen a babaszoba berendezéséhez is meríthetsz ötleteket: megcsodálhatod a legfrissebb bababútor trendeket, és ingyenes lakberendezői segítséget kérhetsz a dekorációhoz is. A rendezvényen eddig soha nem látott babakocsik debütálnak, amiket ki tudsz próbálni, felvonulnak a legújabb intelligens kütyük, mint az okos bébiőr vagy az ablak- és ajtónyitás érzékelő, és kismamaruha témában is rengeteg kiállítót és új őszi-téli modelleket is találsz.

Babamama Expo 2016 Budapest Sportarena

Megéri előre regisztrálni a BabaMama Expo nyereményjátékára, amin értékes ajándékok találnak gazdára, többek között egy 10 éves őssejt szerződés, egy konyhai álomrobotgép, valamint egy 150.000 Ft értékű baba termék vásárlási utalvány. A kiemelt helyszíni programokra is érdemes a weboldalon keresztül bejelentkezni, hogy biztosan ne maradj le a divatfotózásról, az ingyenes gyermekgyógyász tanácsadásról, vagy a videóüzenetről.

A BabaMama Expo testvérrendezvénye, az azonos jeggyel látogatható KidExpo számtalan helyszíni programmal, játékpremierrel és a gyerekek kedvenc TV karaktereivel várja a családokat.

Részletek és regisztráció: www.babamamaexpo.hu