Kényelmes forgószékek nagy embereknek - Játssz az Impala görgős irodai székért

Számtalan tanulmány kimutatta, hogy akár a munkahelyünkön, akár az otthoni munkavégzés során kiemelt szerepe van a széknek, amin ülünk. Nem csak az egészséget, hanem a mindennapok hangulatot is meghatározza az a bútordarab, amit nemesebbik felünk alá betolunk.

Választáskor ma már mindenki tudja, hogy érdemes néhány alapvető kérdést előre tisztázni. Milyen teherbírásra, stabilitásra van szükség és napi hány órát töltenek a székben? Mennyire fontos a kényelmes kialakítás és az esztétika? Milyen a háttámla, a párnázat, milyen nagy az ülőfelület, milyen széles a szék? Legyen-e karfa vagy nem? Legyen-e állítható magasság, görgős lábak, tartós kárpitozás? Valóban alapvető kérdések.

 

Először vegyük figyelembe a magasságot és az ülőfelület méreteit. Nagyon fontos, hogy a szék használója egészen a széktámláig hátracsúszhasson és közben talpa a földön maradjon (comb és lábszár 90 fokos szögben), illetve, hogy a támla olyan helyen és helyzetben legyen, hogy a medencecsontot és a derekat neki lehessen támasztani. Ellenőrizzük, az ülőfelület vízszintes vagy enyhén lejtő beállítását és, hogy elülső széle ne legyen éles és, a vérkeringést gátolva, ne nyomja a combot! Fontos az ülőfelület kényelme is (sem nagyon süppedős, sem túlzottan kemény)!

 

Forgószék vásárlásakor hasznos tájékozódni a termék tudásáról (állítható magasság, öt egyforma támasztópontú talpazat, dönthető háttámla, rugózás, stb.). A hosszú élettartam érdekében pedig: a mozgó alkatrészeket évente egyszer érdemes valamilyen kenőzsírral bekenni, illetve a csavarokat, rögzítő elemeket időről időre ellenőrizni, meghúzni.

 Nagy méretű strapabíró forgószék akció

XXL forgószékek a weboldalon további részletek

Ám sokszor nem egyszerű a helyzet. Vannak emberek, akik számára nem egyszerű a székválasztás, mert a legtöbb forgószéket nem XXL méretre tervezik. Az XXL székek azonban kifejezetten ezt a testméretet veszik alapul és kialakításuk az átlag feletti emberek számára is hosszantartó kényelmet biztosítanak. A megerősített mechanika garantálja, hogy valóban nem romlik el az állítható magasság, és a szék, a normál körülmények között megfelelően stabil marad, amit a megerősített lábkereszt is nagyban támogat. Hintamechanikájuk, textilbőr ülésük és támlájuk a kényelmes, de funkcionális ülést segíti. Az áruk pedig jóval a piaci árak alatt marad.

 

Régóta nem talál magának strapabíró, megfelelő széket? Ön is tapasztalta már a számítógép előtti hosszantartó munka kellemetlen jelenségeit? Gyakran kínozza fejfájás, fáradtság, kimerültség. A hosszantartó változatlan testhelyzetben és kényelmetlen  ülés okozhatja, a vállak, a gerincoszlop panaszainak, a felületes légzésnek és a vérkeringésnek a lelassulását is. A mindehhez párosuló stressz és frusztráció kiégési szindrómához vezethet. Előzze meg! Az Impala Bútorkereskedő Kft. - a Székkirály segít Önnek. Mert a jól megválasztott kényelemmel együtt jár a nyugalom és a teljesítőképesség megemelkedett szintje. Innentől pedig már csak valóban egy lépés lehet az előléptetés és a fizetésemelés.

 

Keresse fel áruházunkat a XIII. kerület, Reitter Ferenc u. 8/B. alatt vagy játsszon a Lakberinfo és az Impala Bútorkereskedő Kft. - a Székkirály közös játékán ide kattintva és nyerjen egy OF-0647 XXL karfás, fekete forgószéket!

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Nyerd meg az Impala Kft. és a Lakberinfo közös játékával az OF-0647 XXL karfás, fekete forgószéket!

Kattints ERRE A LINKRE és válaszold meg a 3 egyszerű kérdést és máris esélyes vagy a nyereményre.

Nagy méretű strapabíró forgószék akcióImpala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály
Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály
www.impala.hu
Ha otthonra szeretne széket, fotelt, étkezőasztalt vagy kiegészítő bútorokat biztosan jó helyen jár. De, ha Ön lakberendező, belsőépítész vagy a vendéglátóiparban dolgozik, akkor a legjobb helyen jár!
Budapest

Lakberendezési üzletek

LivePicture - Önöntöző növénykép LivePicture - Önöntöző növénykép
A LivePicture növényképpel a belső alapterület csökkentése nélkül növelhetjük a beltéri zöldfelületet, üdébb,...
Délity Bútor Zrt. - Bútorok az otthonokba és az irodákba Délity Bútor Zrt. - Bútorok az otthonokba és az irodákba
A Délity Bútor tervezői a külföldi és a hazai trendek, valamint a használhatóság és a praktikum figyelembevételével...
Hungaro-Rim 2010 Kft. - Irodai székek, lobby és lakásbútorok Hungaro-Rim 2010 Kft. - Irodai székek, lobby és lakásbútorok
A Hungaro-Rim 2010 Kft. olyan, a maga kategóriájában piacvezető nemzetközi irodabútor márkák kizárólagos...
Sragner & Sragner - Design bútor webáruház és bemutatóterem Sragner & Sragner - Design bútor webáruház és bemutatóterem
Formatervezett esztétikus közületi, vendéglátóipari, irodai és lakásbútorok online áruháza.