Torch irodaszékek – Az irodák új kedvencei

Aki irodaszéket vásárol, az általában azt tervezi, hogy az elkövetkezendő pár évben nem fogja azt lecserélni. Mégis időről időre kénytelenek vagyunk újra és újra nekirugaszkodni, hogy megtaláljuk a megfelelő forgószéket.

Torch irodaszékek


Miért van szükség a cserére? Legtöbbször a forgószék elhasználódott, huzata, üléspárnázata vagy annak szivacsa okoz gondot. Esetleg eltört a kereke, kényelmetlenné vált, elromlott a gázlift, vagy fityeg a háttámlája. Mi gyanútlan vevők mivel próbáljuk orvosolni a kialakult helyzetet? Egyre drágább és drágább székeket veszünk, mondván, az biztosan nem vagy később megy majd tönkre. Szerencsére a kínálat széles. Egészen az 5000 Ft-os árkategóriától kezdve a több százezres darabokig. Úgy tűnik azonban, hogy találhatunk a piacon egy igazi gyöngyszemet. Az Impala Bútoráruház – Székkirály nevéhez híven – egyedüliként forgalmaz ugyanis Magyarországon olyan székeket, melyek az irodaszékek legújabb, „mindent tudó” generációjának tagjai és ár-érték arányban remekek termékek, hiszen megfizethető, közép árkategóriás irodai, forgószékekről van szó.

Az Airmesh (AM-110), Dual star (DS-110), Eve (EV-M100), Iris gold (ISG-M110), Olympus (OU-120), Smile (ST-300), Sunny (SU-100) és Twin (TWG-110) fantázianevű forgószékek egyedülállóak, hiszen szinte minden elemük mozgatható, tetszés szerint állítható, így teljesen a tulajdonos egyedi igényeire szabható. Az sem titok, hogy ezeket az újdonságokat az a Torch cég gyártja, amelyet 1978 szeptemberében alapítottak a dél-koreai Teguban. A vállalat innen nőtte ki magát Korea és a világ egyik vezető irodaszék-gyártójává, így mára már több székhellyel is rendelkeznek. Sikerüket, elfogadottságukat tükrözi, hogy 35 különböző országba, a világ minden részére importálják termékeiket. Díjnyertes termékeik strapabíróak, polírozott alumíniumgörgős csillaglábbal rendelkeznek, melyek az erősebb igénybevétel során sem törnek el, nem hagyják cserben tulajdonosaikat. Fémvázuknak köszönhetően teherbírásuk eléri a 150 kg-ot is. Egyedi technológiájuknak köszönhetően ezeknek a gázliftes forgószékeknek pedig már nem csak a magassága választható meg, hanem lehetőség van az egész széket a saját igényeink szerint beállítani.

Színes görgős irodai szék Impala Székkirály

A termékek egyedi, ergonomikus és praktikus kialakításának köszönhetően a Torch székek kiváló alátámasztást adnak gerincünknek és segítik a helyes testtartást. Éppen ezért tökéletes társak a mindennapos irodai, ülőmunkát végzők számára.

A gyártó legsokoldalúbb terméke kétség kívül az Irisz Gold nevű forgószék. Melynek hálós szövetborítása nem csak modern stílust kölcsönöz a széknek, hanem segít „lélegezni” is. Nincs izzadás, ráadásul megfelelő kényelmet is biztosít!

Nézzük, mit tud pontosan az Irisz Gold forgószék!
1. Az állítható fejtámlája segítségével tehermentesíti a fejre és a nyakra nehezedő nyomást.
2. Nem csak a forgószék fejtámlájának magassága állítható három fokozatban, hanem dőlésszöge is tetszőlegesen megválasztható.
3. Háttámlája több funkcióval rendelkezik és L alakjának segítségével tökéletes alátámasztást nyújt a hát számára.
4. A támla két tengely segítségével 15 fokozatban szabályozható, ezekkel lehet beállítani azt is, hogy ne legyen rés a háttámla és a deréktámasz között.
5. Egy egyszerű mozdulattal a szék hintamechanikája is változtatható, ahogy 3 fokozatban a dőlésszöge is, így a forgószék háttámlája a felhasználó pozíciójától függően dönthető.
6. Nagy rugalmassága és állíthatósága fokozza a derék kényelmes helyzetét és elősegíti a helyes testtartást.
7. Fej- és háttámláján kívül ülése is mozgatható, sőt az ülés alatti kar segítségével az ülés mélysége is szabályozható.
8. Egy új fejlesztés, az „I-link” rendszer lehetővé teszi, hogy minden leüléskor az ülés ráközelítsen a támlára, megtámasztva ezzel a gerincet és a lábakat.
9. A még kényelmesebb ülést a karfa segíti elő, mely természetesen szintén állítható.
10. Magasságában 10 fokozat közül lehet választani. Irányában jobbra-balra (3 fokozat), valamint előre-hátra (4 fokozat) mozgatható.
11. A forgószék magassága gázlift segítségével szabályozható.
12. Hintamechanikájának erőssége és az ülésmagasság is a használó testsúlyától függően állítható be.
13. A szék szabályozásához szükséges karok a vakok és gyengén látók számára braille írással van ellátva, ezzel biztosítva az egyszerűbb használatot.

 

Torch irodaszékek

Torch ergonómikus irodai szék

Torch ergonómikus irodai szék 

Ezeket a székek lassan csak egy lépés választja el a megfizethető okosszék kategóriájától, de az Impala Bútorkereskedő Kft. áruházában kapható közepes árkategóriájú termékek mégis a felső kategóriás réteghez tartoznak. Ráadásul többet tudnak, mint a legtöbb, náluk jóval drágább székek. Akinek azonban nincs szüksége ennyi funkcióra, vagy még ennél is olcsóbb irodaszékekre vágyik, a Székkirálynál megtalálhatja számára megfelelőt. De azért a Reitter Ferenc utcai bútoráruházban érdemes kipróbálni az új, nagyszerű „okos székeket".

Torch ergonómikus irodai szék

 

Impala a Székkirály

1135 Budapest, Reitter F. u. 8/b.

Telefon: 270 9700, 270 9770,
Mobil: +36 70 432 4000 , +36 70 432 5000

www.szekkiraly.hu 

Szöveg: Finta Zsófia


Lakberendezési üzletek

Klose Bútorkollekció Klose Bútorkollekció
A Klose Kollekcióval történő térkialakítás révén lehetősége nyílik arra, hogy otthonának új, esztétikus és stílusos...
Monte Grappa Olasz bútorbolt és bemutatóterem Monte Grappa Olasz bútorbolt és bemutatóterem
Olasz bútorok teljes választéka design és klasszikus stílusban a lakás minden pontjára, közvetlenül a gyártóktól....
Délity Bútor Zrt. - Bútorok az otthonokba és az irodákba Délity Bútor Zrt. - Bútorok az otthonokba és az irodákba
A Délity Bútor tervezői a külföldi és a hazai trendek, valamint a használhatóság és a praktikum figyelembevételével...
Bono Design - Colombini olasz irodabútor rendszerek Bono Design - Colombini olasz irodabútor rendszerek
Prémium kategóriás Colombini olasz irodabútorok, és dolgozószobai összeállítások.