Hogyan válasszunk forgószéket karácsonyra?

Sokak szerint egy ajándék annyit ér, amennyi szeretettel adják, azért az sem hátrány, ha az ajándék hasznos vagy praktikus. Cikkünkben a forgószék választás előtt állóknak segítünk eligazodni.

Impala forgószék

Mindannyian tudjuk, hogy a rossz ülésmód hát- és gerincproblémákhoz, fejfájáshoz és testi deformitásokhoz vezethet, ezért az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály szerint az egyik leghasznosabb karácsonyfa alá betehető ajándék egy jó forgószék. Mivel a forgószék hatással van az egészségre is, nem mindegy hogyan választunk!

Az Impala Bútorkereskedő Kft. XIII. kerületi, Reitter Ferenc utca 8/b. szám alatti áruházában számtalan típusú forgószék, gyerek, vezetői, irodai forgószék közül lehet választani, ám az ajándékba adott forgószékek esetén hasznos, ha ismerjük az ajándékozott ízlése mellett néhány paraméterét is: súly, lábszár vagy combhossz, esetleg csípőméret.

Gyerekek számára az a jó forgószék, amelyik úgy van kialakítva, hogy állítható a háttámla és a szék magassága. Egy komolyabb gurulós széken akár az ülésmélység és a karfa is állítható lehet és hasznos, ha forgószék ellenáll a kitartó mocorgásnak, illetve a több órán át tartó terhelésnek. Az pedig nem csak egy kisgyermek esetében igaz, hogy a választás egyik fontos szempontja a kényelem és a tetszési index.

Impala forgószék vezetői

Impala forgószék xxl

Nagyobb gyerekek és felnőttek esetén is igaz, hogy a forgószék nem csupán egészségi állapotunkat, hanem hangulatunkat is meghatározhatja. Ennek megfelelően – ha igazán jó ajándékot szeretnénk adni – számos funkcionális és esztétikai kérdést kell megfontolnunk a választás során.

   • Ismerjük meg a termék pontos tudását!
    • Nézzük meg, állítható-e a magassága vagy egyéb szerkezeti részei?
    • Van-e megfelelően megerősített szerkezete és stabilitást biztosító talapzata?
    • Dönthető-e a háttámla, megfelelő-e a kialakítása?
    • Milyen a forgószék dőlésszöge, rugózása?
    • Milyen mértékű teherbírással rendelkezik?
    • Hogyan lehet gyorsan és hatékonyan tisztítani?

Az is nagyon fontos, hogy a szék használója egészen a széktámláig hátracsúszhasson és közben talpa a földön maradjon (comb és lábszár 90 fokos szögben), illetve, hogy a támla olyan helyen és helyzetben legyen, hogy a medencecsont és a derék neki tudjon dőlni. Ellenőrizzük, az ülőfelület vízszintes vagy enyhén lejtő beállítását és, hogy elülső széle ne legyen éles és a vérkeringést gátolva, ne nyomja a combot! Fontos az ülőfelület kényelme is azaz sem nagyon süppedős, sem túlzottan kemény ne legyen!

Nézze meg az Impala Bútorkereskedő Kft. videóját arról, hogyan válasszunk forgószéket!A hosszú élettartam érdekében a forgószék mozgó alkatrészeit évente egyszer érdemes valamilyen kenőzsírral bekenni, illetve a csavarokat, rögzítő elemeket időről időre ellenőrizni, meghúzni. Székek választásakor fix vagy állítható magasság között dönthetünk, így annak, aki nem csak néhány évre vásárol célszerűbb az állítható magasságú széket vennie.

Impala forgószék gyerekszobába

Impala forgószék ifjúsági szobába

Az Impala Bútorkereskedő Kft. a legkiválóbb minőséget képviselő termékek forgalmazásával, ingyenes termékösszeszereléssel járul hozzá a karácsonyhoz. Ha valaki jó minőségű és kedvező árú termékeket szeretne vásárolni érdemes ellátogatni a Székkirály áruházába, ahol folyamatos akciókkal várják a vásárlókat és az óriási, azonnal elvihető raktárkészlet mellett lehetőség van katalógusból történő egyedi megrendelésre, így ha időben tervezünk, az egyedi, különleges darabok is megérkezhetnek még karácsonyra.

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala@impala.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 9.00-19.00 óra között (árukiadás 9.00-18.00 óra között)
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva

www.impala.hu
Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!

impala logo

Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály
Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály
www.impala.hu
Ha otthonra szeretne széket, fotelt, étkezőasztalt vagy kiegészítő bútorokat biztosan jó helyen jár. De, ha Ön lakberendező, belsőépítész vagy a vendéglátóiparban dolgozik, akkor a legjobb helyen jár!
Budapest

Lakberendezési üzletek

Rio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok Rio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok
Egyedi tervezésű minimál és modern nappali és étkező bútorok, minőségi anyagok felhasználásával a MAXCityben. ADA és...
Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály
Ha otthonra szeretne széket, fotelt, étkezőasztalt vagy kiegészítő bútorokat biztosan jó helyen jár. De, ha Ön...
Yuno Design Lakberendezés Stúdió Yuno Design Lakberendezés Stúdió
2010 tavaszán nyitottuk meg a Yuno Design lakberendezési stúdió, ahol a tervezés mellett a legmegbízhatóbb...
Klose Bútorkollekció Klose Bútorkollekció
A Klose Kollekcióval történő térkialakítás révén lehetősége nyílik arra, hogy otthonának új, esztétikus és stílusos...