Volt idő, mikor szűzies lányszobák, vagy a Napkirály párizsi szalonjainak hangulata jutott eszünkbe a fehér bútorokról. Majd eljött a minimal dizájn korszaka, ahol a fehér a letisztultság szinonímájává vált. Jó ideje hódít, mit sem veszítve népszerűségéből.

Tonin Casa étkezőbútor

Tonin Casa étkezőasztal üveglappal

A biztonságos, kockázatmentes és tiszta háttérszínből előlépett a nagy felületek alapjává, mely meghatározza a teljes enteriőrt. Már korántsem olyan ártatlan, nem steril, kicsit sem szűzies, sőt egyszerűnek sem nevezhető. A 2013-as fehér rafinált, igényes, magas rezgésű, fenséges és tökéletes. Minden más szín, minden fentről jött erő megtalálható benne, így a kozmikus teljesség jelképe.

Minden társított szín különös hangsúlyt kap, reflektorfénybe kerül egy kiegészítő, egy festmény, egy érdekes dísztárgy. Megtisztul a loft lakás cementszürke fala, életre kel a fapadló, aranyfénnyel árasztja el a teret egyetlen fényforrás. A plasztikus felületek és formák fehérben hangsúlyosak igazán, csak kedvünk és egyéniségünk kérdése, hogy mennyire kívánjuk ezt kiemelni. 

Az olasz Tonin Casa tervezői mident tudnak fehérben: ülni, feküdni, enni, aludni de leginkább élni. Inspiráló környezetet teremtenek, finom megoldásokkal.

Tonin Casa vitrin, polc, szekrény, polcosszekrény

Tonin Casa franciaágy

Tonin Casa fehér franciaágy

Tonin Casa komód, comod

Tonin Casa üveglapos dohányzóasztal

Tonin fekvőfotel

Tonin Casa fehér bőrkanapéArt of Home Lakberendezés

www.artofhome.hu

2040 Budaörs, Építők útja 2-4. (A Baumax mögött)
Parkolás az áruház előtt lehetséges

Nyitva: H-Szo: 10-20 óráig, Vasárnap 10-19 óráig

Telefon: +36 30 / 210-1357