Étkezőgarnitúra a Kanapékirály webáruházból - kedvezőbb ár

Ha már körvonalazódik az elképzelésed arról, hogy milyen bútort szeretnél az étkeződbe akkor most segítünk választani. Hagyományos vagy inkább trendi modern formákat keresel? Érdemes ezeket a modelleket is szemügyre venni.

A Kanapékirály nevével ellentétben nem csak az ülőgarnitúra piac szereplője. Webáruházuk termékpalettája a legfontosabb lakásbútorokat öleli fel. Lapra szerelt bútoraik néhány kattintással megrendelhetőek, és mivel a vevőik teljes elégedettségére törekednek, bevezették a 38 napos pénzvisszafizetési garanciát. Ez azért nem rossz ugye?

A közel 200 féle étkezőgarnitúra a webáruházban amiből mi most csak ötöt válogattunk, éppen ezért mindenképpen érdemes áttekinteni a teljes kínálatot.

Abraham-HAL 4 személyes, fix étkezőgarnitúra 

Modern étkezőgarnitúra, elegáns Fekete étkezőasztallal, víztiszta középpel, mintás alsó polccal. Az étkezőgarnitúrát éger, fehér vagy wenge színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.

Kayden-HAL 4 személyes, nagyobbítható étkezőgarnitúra

Modern étkezőgarnitúra, üveg asztallappal, bézsre festett acél lábakkal. Méretéből adódóan összecsukva négyen, kinyitva pedig akár nyolcan is kényelmesen körbeülhetik. Az étkezőszékek könnyen tisztán tartható, mutatós textilbőr huzatot kaptak. Az étkezőgarnitúrát Bézs színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.

 

Lambert-147-HAL 4 személyes, nagyobbítható étkezőgarnitúra

Modern és minimál belső terek tökéletes étkezőgarnitúrája - az asztal üveg asztallapos, krómozott acél lábakkal. Összecsukott állapotban az étkezőasztalt négyen használhatják kényelmesen, de kinyitva hatan is elférnek körülötte. Az étkezőszékeket egyszerűen tisztítható textilbőrrel borították be. Az étkezőgarnitúrát fehér vagy fekete színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.

 

Niko 4 személyes, fix méretű étkezőgarnitúra

Modern, letisztult stílusú étkezőgarnitúra, amely körül 4-en kényelmesen elfértek. Az asztal fix kialakítású, szögletes vonalvezetésének fémlábai adnak extra eleganciát, a székek pedig kárpitozott ülőfelületűek, de a vázuk szintén fém, így összhangban vannak az elemek. Az étkezőasztal a képen látható bézs színben lehet a tiéd, a szék esetében a bézs és a fekete szín közül választhatsz.

 

Paloma-INT 4 személyes, fix étkezőgarnitúra

Klasszikus kialakításának és visszafogott színének köszönhetően barátságos, 4 személyes étkezőgarnitúra. Az asztal és a székek is tömör fenyőből készültek, tehát hosszú távon is bírják a strapát. Az étkezőasztalt a képen látható fehér színben rendelheted, lapra szerelten, csomagolva szállítjuk. 

 

Socrates-120x80-HAL 4 személyes, fix étkezőgarnitúra

Ikonikus design bútort idéző, modern étkezőgarnitúra, fényesre lakkozott MDF asztallappal, tömör bükkfa lábakkal. Többféle méretben és kialakításban választhatod ki étkeződbe a megfelelőbbet. A műanyag étkezőszékeket könnyen tisztán tarthatod. Az étkezőgarnitúrát fehér, fekete vagy narancs színben rendelheted, lapraszerelten, csomagolva.

Az étkezőasztalok és az étkezőszékek az esetek többségében külön-külön elemenként is rendelhetőek, erről az Ügyfélszolgálatunk ad naprakész tájékoztatást. 

 

 www.kanapekiraly.hu

 

A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban. Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 38 napig bármikor meggondolhatod magad és minden pénzed visszakapod. A vételárat és a szállítási költséget is. Minden pénzt. Kell ennél jobb garancia?

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia

Kanapékirály - Kanapé és bútor webáruház
Kanapékirály - Kanapé és bútor webáruház
www.kanapekiraly.hu
A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban. És ha közben úgy döntesz, hogy a választott bútor mégsem nyerte el a tetszésed, ingyen visszavisszük, és 100%-ban visszakapod a vételárat!

Lakberendezési üzletek

IDdesign - Dán lakberendezési áruház IDdesign - Dán lakberendezési áruház
Az IDdesign gondosan összeválogatott kínálata a modern élet követelményeinek megfelelő különleges, kiváló minőségű...
Yuno Design Lakberendezés Stúdió Yuno Design Lakberendezés Stúdió
2010 tavaszán nyitottuk meg a Yuno Design lakberendezési stúdió, ahol a tervezés mellett a legmegbízhatóbb...
Dialma - Bútorok és lakberendezési kiegészítők webáruháza Dialma - Bútorok és lakberendezési kiegészítők webáruháza
Dialma olasz vintage stílusú bútorok és lakberendezési kiegészítők webáruháza.
Délity Bútor Zrt. - Bútorok az otthonokba és az irodákba Délity Bútor Zrt. - Bútorok az otthonokba és az irodákba
A Délity Bútor tervezői a külföldi és a hazai trendek, valamint a használhatóság és a praktikum figyelembevételével...