Rendezze át életét és az étkezőjét!

A 2016. év végén talán sokakban felmerült a változtatás gondolata. Vannak, akiknél ez az érzés olyan gyorsan távozik, ahogy megjelent, de néhány ember számára még makacs vagy éppen vágyott tervként lengi körül 2017. év elejét is.

Alessia székek Impala a Székkirály

Nos, jó hírünk van. Bizonyított tény, hogy a környezet rendbetétele, átrendezése, megváltoztatása jótékonyan hat az ember lelki- és kedélyállapotára. Ezért is kezdenek sokan lázas lakberendezésbe, lakás átrendezésbe, ha valami történt az életükben.

A 2017-es lakás átrendező és tértágító bűbájok legalapvetőbb eleme az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály szerint is egy kényelmes szék. Az Alessia termékcsalád székei nem csak elegáns vonalukkal, kényelmes, párnázott üléseikkel hívják fel magukra a figyelmet, hanem a természetességükkel is. Mivel a fehér, a bézs, a halványszürke és a szürke minden árnyalata trendi 2017-ben is, így a Székkirály kínálatában megtalálható mind a hét Alessia szék színében is megfelel az idei év elvárásainak.

Alessia székek modern és trendi

Alessia székek

Természetesen ennyivel nem elégedhetnénk meg, így az Alessia székek további említésre méltó, előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy teherbírásuk a látszat ellenére 120 kilogramm.

Alessia textilbőr székek

Magas komfortfokozatú minősítését a rugalmas, tartós és minőségi anyagoknak köszönheti. A kárpitozása olyan textilbőrrel van megoldva, amely megjelenésében, kényelmében és tartósságában hasonló minőségű a valódi bőrhöz.

Alessia asztal

Alessia asztal

Azt pedig már mondanunk sem kell, hogy nagyon jó a termék árérték aránya, illetve a termékcsalád tagja egy, több méretben és színben választható, tömör tölgyfa asztal is.

Egy szó mint száz, ha valakinek úgy tetszik 2017-ben is divat az ötvenes évek, azaz trendi szóval a mid century modern stílus. Ahol a letisztult formák, a funkcionális kényelem és az elegáns stílus mellé ebben az évben társult a természetközeliség, a minőségi faanyagok szeretete, a közösségi élmény és az elmaradhatatlan re-design.

7 féle Alessia szék

Visszakanyarodva cikkünk kezdetéhez, mindez azt mutatja, hogy változni, változtatni és önmagunkat újradefiniálni sosem késő. Kezdjen új életet az Alessia étkezőbútorokkal!

 

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala@impala.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 9.00-19.00 óra között (árukiadás 9.00-18.00 óra között)
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva

www.impala.hu
Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!

impala logo

Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály
Impala Bútorkereskedő Kft. - A Székkirály
www.impala.hu
Ha otthonra szeretne széket, fotelt, étkezőasztalt vagy kiegészítő bútorokat biztosan jó helyen jár. De, ha Ön lakberendező, belsőépítész vagy a vendéglátóiparban dolgozik, akkor a legjobb helyen jár!
Budapest

Lakberendezési üzletek

IDdesign - Dán lakberendezési áruház IDdesign - Dán lakberendezési áruház
Az IDdesign gondosan összeválogatott kínálata a modern élet követelményeinek megfelelő különleges, kiváló minőségű...
Hungaro-Rim 2010 Kft. - Irodai székek, lobby és lakásbútorok Hungaro-Rim 2010 Kft. - Irodai székek, lobby és lakásbútorok
A Hungaro-Rim 2010 Kft. olyan, a maga kategóriájában piacvezető nemzetközi irodabútor márkák kizárólagos...
Dialma - Bútorok és lakberendezési kiegészítők webáruháza Dialma - Bútorok és lakberendezési kiegészítők webáruháza
Dialma olasz vintage stílusú bútorok és lakberendezési kiegészítők webáruháza.
TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió
A vállalkozás fő profilja hazai és import olasz, német, lengyel, cseh és szlovén bútor kiskereskedelem és lakberendezés.