Kényelmes étkezővel a családi együttlét is nagyobb élmény

Válassz a komfortos és stílusos étkezőszék és étkezőasztal kombinációkból a Rio Design Lakberendezés bemutatótermében, vagy kérj ajánlatot online!

Rio Design étkező Syb szék és karszék, Sushi asztal

Syb szék és karszék, Sushi asztal 

A Rio Design Lakberendezés bútor- és lakberendezési kiegészítő választékát úgy állította össze, hogy a kényelmes és minőségi bútorok stílusban is kiegészíthesse egymást. A modern kanapé és ülőgarnitúra összeállítások mellé most étkezőszékeket és asztalokat is választhatunk, ami abban az esetben is fontos lehet, hogy ha ezek bútorok egy térben kapnak szerepet.  De nézzük mik is azok a jellemzők, amik vonzóvá tehetik ezeket a kényelmes finom vonalú bútorokat.

Rio Design étkező Tony szék, Luna asztal

Tony szék, Luna asztal

Étkezőasztal egyedi tervezésben, bármilyen méretben és színben, hozzá illő fa- és fémvázas szék, illetve fotel kínálattal megvásárolható design bútorboltunkban. Székeink bőr, szövet, NLF és műbőrborítással, étkezőasztalaink fa- és üveglappal egyaránt rendelhetők! Üzletükben forgalmazott ADA ülőgarnitúráinkkal teljes harmóniában tudjuk berendezni otthonát.

A Rio Design étkezőasztal és a hozzá kínált szék- és karszék kínálatát a modern formavilág, a kényelem, a praktikusság és a modern design jellemzi. Igényes kivitelben, magas minőségű alapanyagok felhasználásával. Az étkezőasztal alapanyagok készülhetnek furnérozott tölgy vagy bükkfa felhasználásával, de igény esetén további árnyalatok is rendelhetők. Az étkezőasztal mérete, színe az alapméreteken felül, a vásárlók kérésének megfelelően tetszőlegesen módosítható. Lehetőség van az asztalfelületet anyagának kiválasztására is, így a falap helyett egyedi, minőségi üveglap mellett is dönthetünk.

Rio Design étkező Syb karszék és szék, Control asztal

Syb karszék és szék, Control asztal

Az étkezőasztal nagysága nem csak az egyedi méret kiválasztásával érhető el, hanem azáltal is, ha bővíthető vagy kinyitható verzió közül választ. Mind a nyitás, mind a bővítő elem behelyezése az étkezőasztalba, egyszerű és gyorsan elvégezhető. Ezáltal egy kisebb méretű asztal is rövid idő alatt egy nagyméretű családi étkezőasztallá bővíthető. Asztalaikhoz mind színben, formavilágában nagyon jól harmonizáló szék és karszék kínálattal rendelkeznek. Elegánssá teszi a megjelenést, ha a kiválasztott asztal két végére a széktípusból annak karszék változatát választjuk.

Rio Design étkező Palma szék Power asztal

Palma szék Power asztal

Rio Design étkező Zoé szék, Bridge asztal

Zoé szék, Bridge asztal

A kényelmes, többfajta üléskeménységgel készített székek borítása egyedileg választható a szövet és bőr mintakollekció segítségével. Egyedi, design székborítás esetében is több mint 200-fajta szövet, bőr, műbőr és az új technológiával készült NLF bevonat közül van lehetősége választani. Kedvelt termék a könnyen tisztítható, ezért az étkezőkben igen szívesen választott bevonat az NLF. Praktikussága mellett vonzó ára is keresetté teszi.

Mivel a tökéletes étkező összeállítása számos tényezőtől függ, ezért is ajánljuk, hogy személyesen vagy online kérjenek árajánlatot az adott étkező összeállításokra a típus és darabszám feltüntetésével. Gondoljon a közelgő ünnepre, hogy új és kényelmes étkezővel várja családtagjait és vendégeit! Lapozza át a Rio Design teljes étkező bútor választékát erre a linkre kattintva!

Rio Design lakberendezés

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 10-20 óráigRio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok
Rio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok
www.riodesign.hu
Egyedi tervezésű minimál és modern nappali és étkező bútorok, minőségi anyagok felhasználásával a MAXCityben. ADA és Tom Tailor kanapék és ülőgarnitúrák.
Törökbálint

Lakberendezési üzletek

Rusztikus Bútorbolt Rusztikus Bútorbolt
Igényes olasz, amerikai és angol klasszikus, rusztikus és stílbútorok széles választéka.
Forma Vivendi Lakberendezési áruház Forma Vivendi Lakberendezési áruház
A FORMA VIVENDI olyan mai, élhető és kellemes, modern emberi lakás –és házbelsőket, külső, kerti megoldásokat mutat...
TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió
A vállalkozás fő profilja hazai és import olasz, német, lengyel, cseh és szlovén bútor kiskereskedelem és lakberendezés.
BoConcept BoConcept
Dán design kanapék, nappali, étkező, és hálószobai bútorok, lakberendezési kiegészítők.