Székkirály székek

A divatszakértők szerint az idei őszi színtrend kicsit más, életközelibb lesz az előző évekhez képest. A trendszínek az évszak jellegzetes színeit is felvonultatják. 2019 őszén fontos szerepet kap a vörös, a zöld, a barna, a sárga és a lila színek különböző árnyalata. A fák zöldje a fenyő és a moha különleges árnyalatával kap szerepet, ami a luxus érzetét kívánja hangsúlyozni mind a ruhák világában, mind az otthonunkban. A luxus érzését keltő lakberendezés terén egy leheletnyit háttérbe szorul a nyár melegét idéző sárga, helyére a láng és az arany domináns színei kerülnek.

Bordó étkezőszék

Okkersárga étkezőfotel

Nem szabad elmennünk az ősz előrehaladtával az idei trend újdonsága mellett, ami a nagy virág minta. Az alábbi képen látható Európa étkezőasztalhoz választott étkezőszékek tökéletes példái a 2019-es őszi divatszínek megjelenésének. Egyszerű elemeken alapuló tervezés és leegyszerűsített formavilág, ahol a nagy virágminták az asztalfőn kapnak hangsúlyos szerepet. A lényeg a trendi lila szín. A kicsi és nagy virágmintákat nyugodtan kombinálhatjuk különböző színekkel, mert ez hosszútávon is mindenképp modernnek és időszerűnek hat.

Lila étkezőszék

Sárga étkezőszék

Ha pedig prémium kategóriás bútorokat keresünk a luxus színek trendvonalát követve válasszuk a mohazöld és a tűz lángjainak árnyalatait, ha erősnek érezzük az arany színt. Egy biztos, mindenféleképpen érdemes benézni a XIII. kerületi, Reitter Ferenc utca 8/b. szám alatti Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály áruházába, mivel a választékot úgy állították össze, hogy a kényelmes és minőségi bútorok legyenek főszerepben. Az áruház vezetése szerint csak ezután jöhet bármilyen trend vagy színtrend.

Impala a Székkirály

Császár Margit áruházvezető szerint a 2019-es őszi színtrend nagyon szerethető, mert olyan színek jellemzik (vörös, töksárga, sáfrány, barna), amik meleggé teszik az otthonokat, életet visznek a terekbe és egyszerre képesek komoly, illetve bohókásan vidám miliőt teremteni. A 2019-es őszi luxushangulat színtrendjében kiemelt szerepet kap a rubinvörös is, amely több termék kifejezetten uralkodó színe.

Trendi étkezőszék

Kiket érdekelnek a színek és az ő trendjeik?
Ha valaki ragaszkodik az egyszerű színekhez és a letisztult formák kedvelője, akkor az ide trend neki is kedvez. A klasszikus őszi árnyalatokhoz rengetegszer társul a pasztellszínek mellé, a piruló rózsaszín, a francia vanília, a halvány őszibarack, az orgona és még a levendula is. Azonban az idei visszafogott divatszínek igazi nyertesei egyértelműen a dohánybarna és a kávébarna árnyalatai. Segítségükkel a hagyományosabb elképzelések és bármilyen kivitelezésű asztalok esetében is jól választunk. Ráadásul divat a bézs és a szürke is.

Legújabb étkezőszékek

Mondanunk sem kell, hogy a cikkben szereplő bútorok csak egy részét képezik a kínálatnak. Aki egyedi színeket és mintákat szeretne (mert a leopárd minta is divat), az látogasson el a Székkirály XIII. kerületi áruházba, ahol több mint 500-féle kárpittal várják és keresse például Császár Margit áruházvezetőt, aki segít megtalálni a legideálisabb stílust és vele az igazi kényelmet!

Szerző: Horváth Benjámin-Szoboszlai Krisztina

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől - Csütörtökig: 9.00-19.00 óra között, Pénteken: 9.00-18.00 óra között
Szombaton: 10.00-17.00 óra között, Vasárnap: Zárva.

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!

Impala a Székkirály