K314 szék

Így nem véletlen, ha keresni kezdjük az olcsóbb, de még dizájnos bútorokat. Az étkezőszékek piaca valószínűleg az egyik legnagyobb és legsokoldalúbb, éppen ezért megéri odafigyelni és szemfülesnek lenni. Mert a termékek eltérő neve ellenére könnyen felismerhetők az azonosak, amik árában (darabonként) akár bruttó 20-40 ezer forintos eltérés is lehet. Hat szék esetén pedig 120 ezer forint már majdnem egy főnyeremény.

Az Impala Bútorkereskedő Kft. mindig is a jóárasított áruházak közé tartozott, ezért megnéztük a 30 ezer forint alatti (nem akciós árú!) étkezőszékek kínálatát. Nem csalódtunk! 100-nál több olyan terméket találtunk a webshopban, ami nem azért került be a szórásba, mert leárazták, hanem mert 30 ezer forint alatti az alapára. 

Ezek között néhány olyan is van, ami 30 ezer forint alatti, de még pluszban akció is van rá. Császár Gusztávné, Margitka áruházvezető szerint ez pedig még nem minden. Hiszen az áruházba betévedve olyan étkezőszékeket is találhatunk, amelyek nincsenek a webshopban. Az Impala Bútoráruház tisztában van vele, hogy az élet mostanában szinte senkinek nem könnyű – mondja az áruházvezető. Nem mindegy, hogy mennyit tudunk spórolni egy-egy étkezőszéken! Ha egy átlagos család nálunk vásárol, akkor sem ritka a 100 ezres költségmegtakarítás más boltokhoz képest. Egy étterem vagy cukrászda számára pedig egyenesen milliós tétel lehet a spórolás, hiszen ezek a székek nem csak otthoni, hanem vendéglátós használatra is alkalmasak. A kedvező áruk mellett pedig még szépek és dizájnosak is.

Az úgynevezett K-sorozat tagjai között már 14.720 Ft-tól találhatunk székeket. Legyen az fa- vagy fémvázas termék biztos, hogy kényelmes az ülőfelülete és a háttámlája is, ha kárpitozott. A nagyon változatos formaviláguk mellett legtöbbször a steppelés és a varratok jelentik a különleges dizájnt. A K-282 például többféle színben is kérhető, akárcsak a porszórt acéllábakkal rendelkező K-388. A K-438 pedig egy igazán elegáns változat.

K282 székK - 282 

K282 szék másik változatK - 282 

K388 székK - 388

K438 székK - 438

Ha már a fémlábaknál tartunk, akkor itt is többféle változatot találhatunk 30 ezer forint alatt. Az AS 120 fémvázas kárpitozott szék olyan, mint egy nagy steppelt párna. Szépségét az egyszerűsége, elegáns megjelenését a bársony kárpitozás, érdekességét a sokféle választható szín jelenti. Nem a legnagyobb divat, de még mindig sokan kedvelik a szánkótalpas fémvázas székeket, amelynek az AS 102 fekete fémvázas kárpitozott szék egy fogantyús változata textilbőr kárpitozással. Ez is többféle kárpittal érhető el. Ha valaki a csillogásra vágyik az a fémlábú székek között krómozottat is talál. 

Dizájn szék ImpalaBalra - AS 120   Középen - AS 102  Jobbra ASE 110 (ez a termék elfogyott)

Ha még többre vágyunk, akkor sem fogunk csalódni ráadásul a merészebb formavilágot és az extravagáns megjelenést is választhatjuk:

Design szék Impala Kft.
 Balra - K 453   Középen - K 238  Jobbra MF 8401

A Lunaria műanyag szék falábbal mindössze 9246 Ft. Kényelmes műanyag ülőfelületű és háttámlájú szék, melynek fa lábai fém vázas erősítést kaptak, így kellő képen masszívak.

Lunaria szék

CinklaA műanyag mint alkotóelem más székek esetében is megjelenik. A K-201 natúr bükkfa lábú, műanyag palástú kárpitozott szék már sokkal kényelmesebb, hiszen ülőfelülete vastag párnázott textilbőr üléssel rendelkezik. A natúr színű bükkfa lábakhoz pedig igazán vidám színek párosulnak. A Bali 2 new plastic szék különlegessége a dizájnos extra puha ülőrész és a textilbőr kopásállósága, ami 100 000 Martindale.

Bali szék

Végül említésre méltó a Tegra typ 2 fémvázas szék, amely van a sokak által nagyon kedvelt zsályazöld színben is. 

Tegra szék

Az is talál magának érdekes termékeket, aki a robosztusabb, favázas étkezőszékeket szereti. A Pasadena kárpitozott szék bükk és tölgyfa lábbal is rendelhető és remekül mutat tömörfa asztalok mellett.

Pasadena szék

De a Naila fafogantyús kárpitozott szék is tökéletes olyan étkezőkbe vagy akár vendéglátóegységekbe is, ahol sokat használják. 

Naila szék

Szerencsére a favázas székek között kifejezetten dizájnosakat is találunk magas komfortfokozattal, tömörfa széklábakkal. Nem véletlen, hogy a Sanne kárpitozott szék sokak kedvence. Ha pedig szeretjük a most divatos steppelt varrást díszítésként akkor választhatunk bőven azokból is:

Design szék válogatásBalra felül - ASR 103,  balra alul -  K 461  jobbra fenn - Sanne szék   jobbra alul - AS 118

Bármelyikre is essen a választásunk, abban biztosak lehetünk, hogy ezek a termékek már úgy is kedvező áron vannak az Impala Bútorkereskedő Kft. webshopjában és 13. kerületi Reitter Ferenc utca 8/B. szám alatti áruházában, hogy még nem is akciósak.

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!
Impala a Székkirály!

Impala logo Székkirály