Nagy örömmel szeretnénk bemutatni új bútorgyártó partnerünket, az eforma olasz márkát! Az eforma a különleges formák és a lenyűgöző design jelképe, melyeket csodásabbnál csodásabb bútorokban ötvöznek. A prémium kategóriájú, high-end étkezőasztalok, székek, íróasztalok, pipereasztalok, tv állványok, komódok és dohányzóasztalok nemcsak a minőség és a kifinomultság terén kiemelkedőek, hanem egyedi tervezésükben és kidolgozásukban is.

A márkára jellemző a rendkívül egyedi anyaghasználat; merész módon ötvözi a nemes hatású fémet a finom bőrrel, felsőkategóriás textilekkel, márvánnyal. Bátran használja a követ a fémekkel, és olyan páratlan kombinációkat alkot, amelyek igazi műalkotásokká varázsolják a bútorokat. A végeredmény minden esetben kivételes eleganciát és stílust sugároz.

A tökéletes mérnöki precizitás és az olasz mesterek szakértelme garantálja, hogy minden egyes darab magában hordozza a kiválóságot és a művészi értéket. Ha szeretné magát igazán emlékezetes és egyedülálló bútorokkal megörvendeztetni, az eforma kollekció tökéletes választás lesz.

Montegrappa Mobili Budapest

Monte Grappa

Olasz bútorbolt és bemutatóterem

www.montegrappamobili.hu

Cím: 1047 Budapest, Károlyi István u. 5. fsz.2. Térképen
Telefon: 06 1 630 7364
Mobil: 06 30 245 1851 és 06 30 577 3178