Megérkeztek az új termékek, a kényelmes és funkcionális étkezőszékek, illetve nyitható, nagyobbítható étkezőasztalok. Mindkét termékcsoport egy elegáns vonalvezetésű dizájnt jelent, amelynek központjában a mindennapi kényelem áll.

Az újonnan érkezett étkezőasztalok mindegyike nagyobbítható változatú, ami nem csak a karácsonyi ünnepek idején előnyös, hanem akkor is, ha nagyobb létszámmal szeretnénk körbeülni az asztalt. De ezek az új, az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály áruházában és webshopjában is megtalálható étkezőasztalok valóban otthonunk kulcsfontosságú elemei lehetnek. Ha nem rendelkezünk külön étkező helyiséggel, akkor is fontos, hogy az étkezőasztal és a hozzá választott székek gondosan legyenek kiválasztva. Ha nem akarunk egészségtelenül a tévé előtt enni, ha fontosak a családi beszélgetések és az együtt töltött minőségi idő vagy egyszerűen csak szeretünk jókat enni, annak is meg kell adni a módját.

Ezek az étkezőasztalok akár két méteresre is kinyithatóak, mégis légies könnyedséggel, vékony vonalvezetéssel rendelkeznek. Egyiknek-másiknak a dizájnja és a formája is újszerű, így nem csak a kényelem, hanem az esztétika szempontjából is figyelemfelkeltőek. Ráadásul nyithatóságuk, nagyobbíthatóságuk is csak pár pillanat.

Mivel önmagukban is megvásárolhatóak nem vagyunk arra kényszerítve, hogy előre megjelölt széket válasszunk hozzájuk és így magunk választhatunk kényelmes, megfelelő méretű és megjelenésű étkezőszéket is. Vagy megtarthatjuk a régit, ha csak az asztalt kell cserélni, mert többféle faszínben érhetőek el az étkezőasztalok. Ráadásul a lábak elhelyezkedése kisebb és nagyobbított változatban is kényelmesen használhatóvá teszi az asztalt.

Genoa design étkezőasztalGenoa étkezőasztal

Milesse étkezőasztalMilesse étkezőasztal

Parma Étkezőasztal ImpalaParma étkezőasztal

Brutus étkezőasztalBrutus étkezőasztal

A Székkirály 13. kerületi áruházában pedig, a Reitter Ferenc u. 8/B. szám alatt, bátran választhatunk étkezőszéket is.

Impala Bútorkereskedő Kft.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/b.
Telefon: 270 9700, +36 70 432 5000
E-mail: impala(kukac)impala.hu

www.impala.hu

Facebook.com/szekkiraly

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!
Impala a Székkirály!

Impala logo Székkirály