Jika Tigo kis alapterületű panel fürdőszobákba

A kis fürdők esetén – panellakásoktól függetlenül – a legnagyobb gondot általában az okozza, hogy többet, nagyobbat szeretnénk elhelyezni a berendezési tárgyakból, mint ami alapjáraton beférne. Pont az ilyen elképzelésekre szoktak alkotni a gyártók ilyen koncepciókat, melyek közül, most ismerkedjünk meg a Jika szanitergyár Tigo családjával.

Miért épp a Tigo?

Mert lendületes, fiatalos, sokféle élethelyzethez alkalmazkodik. Mert a lehető legkevésbé szabja meg a határainkat az apróra szabott fürdőnkhöz képest. A család megalkotásakor tervezői, pontról-pontra vették át azokat az adottságokat, amik a legáltalánosabbak lehetnek a panellakások mini fürdőjébe. A helykihasználás mellett számba vették az egyéni igényeket is, melyek nem csak a használhatóságot, de a designt is előtérbe helyezik.

A legkönnyebben a következő példákon keresztül láthatjuk át ezen helyiségek kihasználhatóságát:

Végy egy apró fürdőt, mellette WC helyiséggel. Tetszés szerint tegyél bele egy kádat vagy egy zuhanyzót, egy mosdót és egy mosógépet. A mellékhelységbe tégy egy fali, esetleg egy monoblokkos WC-t és az egészet díszítsd egy szemrevaló csempével. Kicsit nagyobb fürdő esetén a két helyiséget össze is vonhatjuk a kiadósabb tálalás miatt.

Panel fürdőszoba Jika Tigo szaniterekkel



Lakásfelújítás kis panel fürdőszobába alaprajzzal


És hogyan is férhetnek el ezek a termékek ilyen egyszerűen?

A méretükből és kialakításukból adódóan. Az átlagos 60 cm széles mosdók speciális formája lehetővé teszi a tágas mosdókagylót, miközben mélységük nem haladja meg a 37 cm-t! Amennyiben plusz pakoló felületet is igénylünk és terünk is van hozzá, választhatjuk ugyanebből a szériából a 70 cm-es változatot is, hiszen a mosdó mélysége ugyanakkora marad. A legjobb, hogy ezekhez az egyedi méretű mosdókhoz elegáns, ugyanakkor mégis fiatalos bútorcsalád társul.

Jika Tigo kis fürdőszoba szaniterek

A mosdók mellett a WC csésze is rövidebb az átlagos 56 cm-nél, mindösszesen csak 49 cm. Fontos megemlítenünk, hogy nem a WC ülő felülete a rövidebb, hanem a mögötte lévé kerámia rész. Ugyanez a helyzet a monoblokkos WC-knél is, ott az átlagos 70 cm-hez képest, mindössze csak 62 cm-es, így téve lehetővé, hogy biztosan elférjen. Igazodva a kis fürdők méretéhez a Tigo család kádja szintén nem nagy, ugyanakkor elég széles, ahhoz, hogy a fürdés mellett a zuhanyzás is kényelmes legyen, melyet a hozzáillő kádparavánnal kiegészítve tehetünk tökéletesebbé.

Panellakás fürdőszobájának felújítása kis kád, kis mosdó



Kis mosdó, kis zuhanyzó, kis kád, Jika Tigo


Természetesen, ha nagyobb fürdőszobával rendelkezünk, akkor sem kell lemondanunk erről a kompakt termékcsaládról. Nyugodtan letehetjük mellette voksunkat, hiszen a legtöbb, ami történhet, hogy a berendezési tárgyainknak köszönhetően még tágasabb hatása lesz a fürdőnknek.

Jika Tigo kis fürdőszoba lakberendezéshez

Jika Tigo panelfürdőbe

Forgalmazza:

Palatinus Fürdőszobaszalonok

A termékek megvásárolhatóak a
Palatinus Fürdőszobaszalonokban

www.palatinusfurdoszoba.hu