7 inspiráló világos modern fürdőszoba klasszikus bájjal

Átalakított, felújított modern fürdőszobákból válogattunk tágas zuhanyzókkal, igényes burkolatokkal, ahol a klasszikus részletek sem maradnak el.

Mindannyiunk vágya egy gyönyörű és tágas fürdőszoba, ahol reggel és este eltölthetjük a tisztálkodásra és a regenerálódásra szánt időt. A következő 7 fürdőszoba egy amerikai, kifejezetten lakásfelújításra szakosodott csapat referencia munkája, ahol a házaspárok egyedi igényei és stílsbeli óhajainak eleget téve alakították ki az alapvetően modern és elegáns fürdőszobákat. Nézzük meg, mik azok a részletek amik hozzájárulnak a minőségi fürdőszoba összképéhez.

1.

Klasszikus fürdőszoba zuhanyzóval

Szürke burkolólapok a zuhanyzóban

Halvány taupe fürdőszoba ötlet felújításhoz

Ezt a modern fürdőszobát egy klasszikus mintákkal díszített dupla mosdód fürdőszoba szekrény teszi látványossá. Az impozáns üvegajtós zuhanyzóban bőséges hely maradt a kényelmes zuhanyozáshoz. Az ovális, ólomüveggel díszített ablakkereten át sok természetes fény érkezik, de belátni nem lehet.

2.

Modern zuhanyzó kavicsburkolattal

Szürke dekorburkolat ovális fürdőkáddal

A fürdőszoba egyaránt lehetőséget biztosít az ellazító fürdővízben való pihenésre egy térben álló fürdőkáddal, vagy akár egy gyors tusolásra, a nagy tolóajtós panelek mögött. Díszítő elemként a burkolatok ötletes és kontrasztos kialakítása szolgál. 

3.

Tetőtéri füdőszoba falszín ötlet

Falszín ötlet fürdőszobába

Tetőtéri fürdőszoba tágas zuhanyzóval és egy, a fürdőszoba szekrénnyel megegyező szélességű mosdóval. A kis ablakon keresztül viszonylag kevés fény érkezik, így a tükör mellett két nagyobb szórt fényű lámpa kapott helyet. Az otthonosabb érzethez nagyban hozzájárul a téglavörös egy nyugtató világosabb árnyalata, amit az oldalfalakon alkalmaztak. 

4.

Nagy fürdőszoba lakberendezés

Nagy fürdőszoba lakberendezés tetőtérben

Tetőtéri fürdőszoba, ahol a zuhanyzót és a beépített fürdőkádas szekció határozottan elkülönül egymástól. A bőséges fény részben az oldalsó ablakokon, illetve a mennyezet irányából érkezik. A szép világosszürke burkolólapok monotonitását a tömörfa pad és az egyedi tervezésű fürdőszoba szekrény és a lila árnyalatai oldják.

5.

Fehér tetőtéri fürdőszoba metró csempével

Tágas, világos fürdőszoba a tetőtérben, hófehérre hangolva. A reggeli időszak időtakarékos megoldása a dupla mosdó itt is praktikus elem. A friss hatásról és a természetességről a térben elhelyezett élő növények gondoskodnak.

6.

Üveg zuhanyzó ötlet

Szürke faltól-falig fürdőszoba szekrény

Nagy méretű zuhanyzó tervezése fejzuhannyal

Gyönyörű halványszürke színekben pompázó fürdőszoba. Remekül áll ennek a színnek a lámpák sárgás és meleg fénye. A hatalmas üvegfronttal lezárt zuhanyzó mögött akkor a hely, hogy senkit sem panaszkodhat. A faltól-falig érő hatalmas szekrényben bőségesen jut tárolóhely a napi használatban lévő apróságoknak is.

 7.

Márvány burkolat fürdőszobában

Tetőtéri burkolat tágas és világos

Nagy fürdőszobai szekrény nyitott alsó polcokkal

Zuhanyzó és fürdőkád elhelyzése a fürdőszobában

A tökéletes összképhez kellett ez a csodás, hófehér térben álló fürdőkád, a padlón és az oldalfalakon futó márvány mintás burkolatok. Külön vonzza a szemet az apró mozaikokból készült, a zuhanyzóban és a falakon futó fekete-fehér díszcsík. A szintén hatalmas fürdőszoba szekrény alsó része nyitott, így a gyakrabban használt darabokat itt is tárhatjuk és hamarabb meg is találjuk.


Lakberendezési üzletek

Mediterrán Kerámia - Fürdőszoba Szalon és Csempebolt Mediterrán Kerámia - Fürdőszoba Szalon és Csempebolt
Olasz és spanyol szaniter, csaptelep, csempe, burkolat gyártók széles választékát kínáljuk Budapesten a gubacsi úti...
AXO Saniter - Fürdőszoba szaniter és burkolat AXO Saniter - Fürdőszoba szaniter és burkolat
Cégünk a minőségi fürdőszobai felszerelések forgalmazására jött létre, melyeket a legjobb áron juttatunk el az Ön...
Fürdőszobabolt - Webshop Fürdőszobabolt - Webshop
Fürdőszoba webáruházunk azért jött létre, hogy vásárlóink anélkül válogathassanak több ezer termék közül, hogy ehhez...
Erős Kft. - Burkolatok, bútorok, szaniterek Erős Kft. - Burkolatok, bútorok, szaniterek
A cég filozófiája, a kínált termékek magas minősége a szolgáltatások és a bemutatás színvonala az, ami az ERŐS nevet...