7 inspiráló világos modern fürdőszoba klasszikus bájjal

Átalakított, felújított modern fürdőszobákból válogattunk tágas zuhanyzókkal, igényes burkolatokkal, ahol a klasszikus részletek sem maradnak el.

Mindannyiunk vágya egy gyönyörű és tágas fürdőszoba, ahol reggel és este eltölthetjük a tisztálkodásra és a regenerálódásra szánt időt. A következő 7 fürdőszoba egy amerikai, kifejezetten lakásfelújításra szakosodott csapat referencia munkája, ahol a házaspárok egyedi igényei és stílsbeli óhajainak eleget téve alakították ki az alapvetően modern és elegáns fürdőszobákat. Nézzük meg, mik azok a részletek amik hozzájárulnak a minőségi fürdőszoba összképéhez.

1.

Klasszikus fürdőszoba zuhanyzóval

Szürke burkolólapok a zuhanyzóban

Halvány taupe fürdőszoba ötlet felújításhoz

Ezt a modern fürdőszobát egy klasszikus mintákkal díszített dupla mosdód fürdőszoba szekrény teszi látványossá. Az impozáns üvegajtós zuhanyzóban bőséges hely maradt a kényelmes zuhanyozáshoz. Az ovális, ólomüveggel díszített ablakkereten át sok természetes fény érkezik, de belátni nem lehet.

2.

Modern zuhanyzó kavicsburkolattal

Szürke dekorburkolat ovális fürdőkáddal

A fürdőszoba egyaránt lehetőséget biztosít az ellazító fürdővízben való pihenésre egy térben álló fürdőkáddal, vagy akár egy gyors tusolásra, a nagy tolóajtós panelek mögött. Díszítő elemként a burkolatok ötletes és kontrasztos kialakítása szolgál. 

3.

Tetőtéri füdőszoba falszín ötlet

Falszín ötlet fürdőszobába

Tetőtéri fürdőszoba tágas zuhanyzóval és egy, a fürdőszoba szekrénnyel megegyező szélességű mosdóval. A kis ablakon keresztül viszonylag kevés fény érkezik, így a tükör mellett két nagyobb szórt fényű lámpa kapott helyet. Az otthonosabb érzethez nagyban hozzájárul a téglavörös egy nyugtató világosabb árnyalata, amit az oldalfalakon alkalmaztak. 

4.

Nagy fürdőszoba lakberendezés

Nagy fürdőszoba lakberendezés tetőtérben

Tetőtéri fürdőszoba, ahol a zuhanyzót és a beépített fürdőkádas szekció határozottan elkülönül egymástól. A bőséges fény részben az oldalsó ablakokon, illetve a mennyezet irányából érkezik. A szép világosszürke burkolólapok monotonitását a tömörfa pad és az egyedi tervezésű fürdőszoba szekrény és a lila árnyalatai oldják.

5.

Fehér tetőtéri fürdőszoba metró csempével

Tágas, világos fürdőszoba a tetőtérben, hófehérre hangolva. A reggeli időszak időtakarékos megoldása a dupla mosdó itt is praktikus elem. A friss hatásról és a természetességről a térben elhelyezett élő növények gondoskodnak.

6.

Üveg zuhanyzó ötlet

Szürke faltól-falig fürdőszoba szekrény

Nagy méretű zuhanyzó tervezése fejzuhannyal

Gyönyörű halványszürke színekben pompázó fürdőszoba. Remekül áll ennek a színnek a lámpák sárgás és meleg fénye. A hatalmas üvegfronttal lezárt zuhanyzó mögött akkor a hely, hogy senkit sem panaszkodhat. A faltól-falig érő hatalmas szekrényben bőségesen jut tárolóhely a napi használatban lévő apróságoknak is.

 7.

Márvány burkolat fürdőszobában

Tetőtéri burkolat tágas és világos

Nagy fürdőszobai szekrény nyitott alsó polcokkal

Zuhanyzó és fürdőkád elhelyzése a fürdőszobában

A tökéletes összképhez kellett ez a csodás, hófehér térben álló fürdőkád, a padlón és az oldalfalakon futó márvány mintás burkolatok. Külön vonzza a szemet az apró mozaikokból készült, a zuhanyzóban és a falakon futó fekete-fehér díszcsík. A szintén hatalmas fürdőszoba szekrény alsó része nyitott, így a gyakrabban használt darabokat itt is tárhatjuk és hamarabb meg is találjuk.


Lakberendezési üzletek

Forma Vivendi Lakberendezési áruház Forma Vivendi Lakberendezési áruház
A FORMA VIVENDI olyan mai, élhető és kellemes, modern emberi lakás –és házbelsőket, külső, kerti megoldásokat mutat...
Scavolini Konyhabútorok, nappali, fürdőszoba, étkező bútorok Scavolini Konyhabútorok, nappali, fürdőszoba, étkező bútorok
Scavolini konyhabútorok, nappali összeállítások, modern fürdőszoba bútorok és étkezők tervezése a Yuno Design...
Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház
Termékkínálatunk: német és francia étkezők, nappalik, hálók, előszobák, fürdőszobák, konyhák, gyerekbútorok, ifjúsági...
Baltex Home - Olasz fürdőszoba Baltex Home - Olasz fürdőszoba
Aktuális fürdőszoba, szaniter, csaptelep, otthoni wellness és burkolattrendek a legújabb termékekkel otthonába....