Mérföldkő a fürdőszobák történetében, jönnek a kárpitozott szaniterek!

A Bette a BetteLux Oval Couture termékcsaláddal egy szabadon álló zománcozott titán-acél kádat, és egy padlóból kiemelkedő mosdót fejlesztett ki, amelyet kipárnázott és szövettel kárpitozott, akár egy kényelmes kanapét.

BetteLux Oval Couture kárpitozott fürdőkád

Új BetteLux Oval Couture termékcsalád, párnázott, kárpitozott titán-acél kád és mosdó


Amitől a fürdőszoba olyan kényelmet nyújt, mint egy új nappali
Egyre erőteljesebb az igény, hogy a fürdőszoba minőségi élettérré és tartózkodási hellyé váljék. A Bette tavaly hatalmas érdeklődést keltett a fogyasztói körében meglepő formatervezési koncepciója iránt, amely a zománcozott acélt párnázott, diszkrét szövettel kombinálja, idénre pedig már piacképes kollekció lett a BetteLux Oval Couture. A kipárnázott és textíliába öltöztetett kád és mosdó összeállítás mindeddig példátlan komfortot és érzékiséget teremt a fürdőszobában. A választható négy szín és a magas szintű funkcionalitás érzékiséget és kényelmet kölcsönöz a fürdőszobának.

BetteLux Oval Couture fekete fürdőkád

Saját nappalijából vagy hálószobájából mindenki jól ismeri a textíliák és kárpitok meleg, otthonos kényelmét. Jóllehet a mai fürdőszobák a formatervezés magas színvonalával örvendeztetik meg az embert, legtöbbször meglehetősen hűvös, funkcionális eleganciát sugároznak. A potsdami designer, Dominik Tesseraux (Tesseraux + Partner) és a zománcozott acél szakértője, a Bette együtt határozta el, hogy kipróbál valami teljesen újat, hogy a kipárnázott szövetek érzékiségét belopja a fürdőszobába. A kárpitszövet rendkívüli tapintási élményt nyújt, ahogy az érintése kényezteti az ember kezét, miközben szemet gyönyörködtető a textúrája, amitől szó szerint tapintani valóvá válnak ezek a fürdőszobai termékek.

BetteLux Oval Couture kárpitozott fürdőkád és mosdó

Akár otthon, akár egy szállodában - a fürdőszobában tartózkodás minőséget nyújtson
A BetteLux Oval Couture termékcsalád szabadon álló ovális kádteste (185 x 85 cm) és a szabadon kiemelkedő kör alakú mosdója (Ø 55 cm) a már klasszikus, minőségi, zománcozott titán-acélból készül. Ez az anyagkombináció számtalanszor bizonyította masszívságát és könnyű kezelhetőségét. A Bette rendkívül tetszetős esztétikai megoldással állt elő a szövetanyag és az acél közti átmenetre, ugyanis a kád- és mosdótest keskeny pereme alá - akár egy fészekbe - pontosan illeszkedik, simul bele a szövet szegélye. A Bielefelder Werkstätten által készített párnázatot szőtt, funkcionális szövet fedi - a JAB Anstoetz textil szakemberének munkája -, és mindezt erős, rozsdamentes acél keret rögzíti a vízhatlanság érdekében. A BetteLux Oval Couture kinézetre és tapintásra egyenrangú egy kényelmes kanapéval, és annak a nyugalmas légkörét sugározza.
 BetteLux Oval Couture halványzöld fürdőkád

BetteLux Oval Couture kárpitozott fürdőkád

A fürdőszobai ottlét magas minőségéhez az is hozzájárul, hogy a kárpit gyakorlatilag "elnyeli" a zajokat, ezzel a szoba akusztikája általában javul. Így ez az összeállítás nemcsak lakásoknál érdekes, hanem kiváló megoldás olyan szállodai projektek egybenyitott háló- és fürdőszobai tereiben is, ahol az elsődleges szempontok között a kényelem, a minőség és az elegáns formatervezés szerepel.
 BetteLux Oval Couture fürdőkád JAB textillel kárpitozva

A kád és a mosdó bézs (Ivory), zöld (Moss), antracit (Carbon) és szürke-márgás (Elephant) színekben kapható. Az zománcozott acél és a szövet színei igény szerint tökéletesen harmonizálhatók egymással. Maga a funkcionális szövet igen rugalmas, könnyen tisztítható és ellenáll a víznek, a gombásodásnak és az időjárásnak. Mindezt számos szabadtéri felhasználása is bizonyítja. Praktikus, hogy a Delbrück székhelyű vállalat egy kerek, 30 mm átmérőjű rejtett nyílást tervezett a kád aljára, így az alul rendkívül könnyen tisztítható.
 BetteLux Oval Couture padlón álló mosdó

A Bette a BetteLux Oval Couture termékcsaláddal a fürdőszobák elsődlegesen funkcionális jellegét kívánja megszüntetni. A kollekció azt a társasági stratégiát testesíti meg, hogy rendkívül strukturált megoldásokat kínál innovatív anyaghasználattal, illetve ikonikus formanyelvvel, és ezzel a fürdőszobai belsőépítészet számára új stílusvilágokat tárjon fel.

Szeretettel várjuk Budapesten a IX. kerületben, hogy megoldást kínálhassunk igényeire!

Mediterrán Kerámia

Web: www.mediterrankeramia.hu
Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 37.
Térképen
Telefon: +36 30 830 0068
Mobil: + 36 30 9 710 882 és +36 30 256 9128
Email: mediterrankeramia@mediterrankeramia.hu

Mediterrán Kerámia Bemutatóterem

Mediterrán Kerámia - Fürdőszoba Szalon és Csempebolt
Mediterrán Kerámia - Fürdőszoba Szalon és Csempebolt
www.mediterrankeramia.hu
Olasz és spanyol szaniter, csaptelep, csempe, burkolat gyártók széles választékát kínáljuk Budapesten a gubacsi úti bemutatótermünkben. Fürdőszoba tervezés és kivitelezés profiktól.
Budapest

Lakberendezési üzletek

Fürdőszobabolt - Webshop Fürdőszobabolt - Webshop
Fürdőszoba webáruházunk azért jött létre, hogy vásárlóink anélkül válogathassanak több ezer termék közül, hogy ehhez...
Varte Kft. - Csempe, szaniteráru Varte Kft. - Csempe, szaniteráru
Csempe, padlólap, szaniteráruk, csaptelepek, zuhanykabinok, hidromasszázs kádak, laminált parketta, fürdőszoba...
Csempecentrum - Burkolatok, szaniterek Csempecentrum - Burkolatok, szaniterek
Több százféle burkolólap kapható azonnal, illetve 40 gyár terméke megrendelhető. Magáncélú, közületi, ipari...
TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió
A vállalkozás fő profilja hazai és import olasz, német, lengyel, cseh és szlovén bútor kiskereskedelem és lakberendezés.